- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #36.321
R Rukiye_2727 10 güne kadar kaka yapmaması sorun değil diyor doktorlar, az kaka yapanlara sütün hepsini sindiriyor diyorlar hatta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bisey mi yani bu :)R Rukiye_2727 10 güne kadar kaka yapmaması sorun değil diyor doktorlar, az kaka yapanlara sütün hepsini sindiriyor diyorlar hatta.
Nasılsın canımKızlar sesiniz çıkmıyor, bebekler durmuoo herhalde
Kaka yapmadığından dolayı sancısı olmuyorsa iyi bir şey evet :)Iyi bisey mi yani bu :)
iyiyiz canım sen nasılsın Bayadır yoktunNasılsın canım
Biz 3 kg doğdk kaça düştük snra bilmiyorm amaa bizde 4600 gramz 60 günlk yani bnce siznki gayet iyi 1 kilo almş her ay daha ne yapsn maşalah :))Dün iki ay asımiz yapıldı biraz sizlandi ama iyi şükür biraz kilomuz az 2600 doğdu şuan 4600 gram boyu 57 cm ayda bir kilo aldı ama doğum kilosu düşük olduğu için kilomuz düşük sizlerin nasıl Bebişler
Canm ne durumda? Ben de temmzda işe başlayacağımkızlar selam bayadır görüşemiyoruz ben dün işe başladım ve benim cok cok emen kızım dün göğsümü almadı .ne kadar zorlanıyorum. aslında tecrübeliyim oğlumdan ama yinede sanki yıllardır görmemiş gibi eve koştum çalışan annelerin kaderi galiba
Valla ilk gün biraz zorlandı ama alıştı, bende de süt azaldı bu saat oldu hala göğüslerimde dolgunluk yokCanm ne durumda? Ben de temmzda işe başlayacağım
Ben tutuyorum.çok şükür sütüm de eksilme yok maşallah diyeyim. Iftar sahur arası 3lt su içiyorum yudum yudum .Evde olunca oruc tutmak daha kolay.is yerinde daha fena oluyordum.allah kabul etsin herkesin niyetini.Kızlar oruç tutan var mı?
Benim kız 3 kg doğdu. 65 günlük 5680 cıktı.dogdugunda o kadar küçüktü ki çok şükür bugüne.Biz 3 kg doğdk kaça düştük snra bilmiyorm amaa bizde 4600 gramz 60 günlk yani bnce siznki gayet iyi 1 kilo almş her ay daha ne yapsn maşalah :))
İdrarw yapmaw durumu Nasıl? Zaten idrardan anlaşılır sütun yetip yetmedigiAy cok sevindim canım ben de beslenmesi mi skntili acaba diyordum rahatladım şimdi teşekkür ederim canım
Ben bır gun tutup bır gun tutmuyorum ama benle dogum yapan arkadasım tuttu oglenden sonra sutu bıttı bebegı durmadıKızlar oruç tutan var mı?
İş yerinde sağıyor musun canımValla ilk gün biraz zorlandı ama alıştı, bende de süt azaldı bu saat oldu hala göğüslerimde dolgunluk yok
pazartesi başladım işe ilk 3 gün öğlen sağdım çok iyiydi ama son 3 gündür hem azaldı hem bebek almıyor akşamlarıİş yerinde sağıyor musun canım
Bende ilk 4 gün öyle yaptm sizn gibi bi gün tuttm bi gün yedm.Sonra acaba bebk yeteri besini alablr mi tada bende öyle yeni doğm yaptk diye tutmasammı dedm ama bi gün tutup bi gün tutmamk çok sarsmaz sanrm sanki.Ben bır gun tutup bır gun tutmuyorum ama benle dogum yapan arkadasım tuttu oglenden sonra sutu bıttı bebegı durmadı
Normalde akşamları emiyor muydu peki güzelce Benmki gaz sancısından akşamları çok emmiyor. Gece emmesi nasılpazartesi başladım işe ilk 3 gün öğlen sağdım çok iyiydi ama son 3 gündür hem azaldı hem bebek almıyor akşamları