Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün iki ay asımiz yapıldı biraz sizlandi ama iyi şükür biraz kilomuz az 2600 doğdu şuan 4600 gram boyu 57 cm ayda bir kilo aldı ama doğum kilosu düşük olduğu için kilomuz düşük sizlerin nasıl Bebişler
kızlar selam bayadır görüşemiyoruz ben dün işe başladım ve benim cok cok emen kızım dün göğsümü almadı .ne kadar zorlanıyorum. aslında tecrübeliyim oğlumdan ama yinede sanki yıllardır görmemiş gibi eve koştum çalışan annelerin kaderi galiba
Ben tutuyorum.çok şükür sütüm de eksilme yok maşallah diyeyim. Iftar sahur arası 3lt su içiyorum yudum yudum .Evde olunca oruc tutmak daha kolay.is yerinde daha fena oluyordum.allah kabul etsin herkesin niyetini.
Bende ilk 4 gün öyle yaptm sizn gibi bi gün tuttm bi gün yedm.Sonra acaba bebk yeteri besini alablr mi tada bende öyle yeni doğm yaptk diye tutmasammı dedm ama bi gün tutup bi gün tutmamk çok sarsmaz sanrm sanki.