G Gitkumdaoyna Tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun.sevgiliyken nisanliyken hiç ama hiç tartismadik 2 yıla yakın sürdü evlenmemiz ama bi gün beni kirmadi bende onu kirmadim herkes imrenirdi.bi gün canım az siklsn hemen çiçeklerle kapima gelir beni bi yerlere gotrrdi defalarca arardi hergun mutlaka gorusrdk memleketlere falan gitsek herhangi tatil vs hiç sonuna kadar beklemez erken dönerdik ya çok çok iyi anlaşırdik elimi hep sımsıkı tutardı hiç bırakmazdı nerde olursak olalım.iki yildri evliyiz evlendik on gün geçmedi adam değişti yine biraz idare oluyodu ama ilgisi çok azalmıştı şimdi de sıfır ilgi ben yokmusum gibi davranıyor ayrılalım dssem sanki kolunu bile kipirdatmayacak gibi davranıyor.kartimi alacağım zaten o aklımda geçen demet senerin bi açıklamasını okudum aynı beni anlatiyordu kopyaliyorum buraya
Demet Şener, "Kendimi evlilik müessesine çok fazla teslim etmiş, hayatımın merkezine koymuştum. Kendimden vazgeçmiştim. Yapmamak gerekiyormuş. Beklemediğim yerden darbe aldım. Büyük şok yaşadım" dedi. (Hürriyet)