2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    330
Çok geçmş olsun canım. Bebekte sende yıprandınız kaç gündür
Calpol sonrssı rahatladığına göre acaba bi yerimi ağrıyodu? Gaz sancısına rtki edermi ki calpol
Sağol canım hiç sorma valla.. Gecen sefer acile gittiğimizde dr demişti gaz ilacı vs hiç kullanma bile diye. Sonucta o bağırsaklar 3 4aya kadar gelişecek ama verdiğin ilaç şıp diye kesmicek demişti. En güzeli önce masaj, sonra bi çay kasıgı calpol. Gecmez ve Çocuk çok yıpranırsa yarım fitil. Bunlar hergün değil, sadece son çare olarak yapılabilir dedi. Bu hafta hep gazlı geçmişti ıkına ıkına çıkarıyodu. Sanırım dünde sancısı vardı, öyle düşündüm yani.
Ayy kızlar burasi neden bu kadar durgun bugün neredesiniz kızlar. Herkes iyi mi ?
Ben buralardayım ama yazmaya fırsatım olmadı bugün, hayırlı ramazanlar sanada canım, hepimizede inşallah
Kızlar ya bebislerinizin kafasinda konak v ar mı benim kizcede varda ne yapmak lazım acaba hatta kasinda bile var
Benimkinde 2 ay dolduktan sonra olmaya basladı. Banyodan 1 2 saat önce zeytinyağı sürüp tersine yavaş yavaş tarayabilirsin canım.
 
Kızım sürekli mukuslu kaka yaptığından dr iki hafta süt ve süt ürünleri diyeti verdi geçecek mi gözlemleyeceğim. Büyük kızımda süt alerjisi vardı tüm emzirme boyunca diyetteydim yavrum yoğurt peynir yiyemeden süt içemeden büyüdü yine korktuğum başıma geldi galiba burda diyette olan arkadaşlar var mıydı?
 
Canm ya ben kullaniyorum gaz sancisi buhun faydasinida gordum gibi
 
Canm ya ben kullaniyorum gaz sancisi buhun faydasinida gordum gibi
Hangisini kullanıyosun canım? Ben almadım ya, kimyon rezene vs verdim genelde. Oğlumda 4 çeşit kullandık hiçbiri fayda etmemişti en son 3 şişe biogaia bitirince azcık düzelmeye başlamıştı sadece, tamamen fayda etmemişti o da.
 
Çok geçmiş olsun. Benim oğlumda da vardı ama ben diyet yaparken sütüm çok azalmıştı beni emmeyi bıraktı mamayla devam ettik biz. Alerji sorunumuz o şekil ortadan kalkmıştı. Bizdeki sıkıntı çok aşırı ağlamasıydı döküntü falanda yoktu ciltte.
Siz nasıl anladınız , sadece mukuslu kaka varsa alerji olmayada bilir inşallah canım.
Testt yapıldı mı? Teşhis için.
 
Oyy oyy bu gazlı bebe sorunu çok zor valla. İnsanın eli ayağına dolaşıyo. Hem bebe hem biz yıpranıyoz yanında. Dediğin gibi gazlı çocuğa naparsan yap belki hafifliyo ama tamamen geçmiyo
Size bayağı oldu canım yaa düzelir artık inşallah kuzum
İki aydan üçe kadar gazın tavan yaptığı dönemdesiniz şuan ama az kaldı
 
Canim senin bebek kaç haftalık oldu
 
Teşekkürler kızım da 13aylıkken bıraktı emmeyi süt alerjisi için olan mamayı içmedi kızım zaten berbat kokuyordu benim bile hazırlarken midem kalkıyordu sadece ek gıdayla büyüttüm o da süt ürünleri olmadan. 3yaşında ancak geçti aynen döküntü yoktu ama mukuslu kaka ve kan oluyordu. Şimdiki kızımda ise hep mukus var dr bi iki hafta takip et bakalım dedi test fln yapılmadı alerji testleri 2yaşından küçüklerde doğru sonuç vermiyormuş
 
Sab simplex ve nurvey in damlasini sab i acken digeri i tokken veriyorum 1 ini bi ogun digerini 2. Ögunde donusumlu veriyorum doktor gunde 3 kez 10 damla dedi
 
Allaskina biri benmde basima geldi desin ya benim kiz 4gundur nasil uyuyor uyandrmasak hic kalkmicak nerdeyse bu neyin nesidir anlamadik delircez (
sadece gece mi öyle uyuyor yoksa gündüzde öyle mi? Bizimde gece uykularımız iyi ama gündüz pek uyumuyor
 
Kızlar ya bebislerinizin kafasinda konak v ar mı benim kizcede varda ne yapmak lazım acaba hatta kasinda bile var
Z.yagi zur canim yarim saat beklesin
Ay canim gecmis olsun ben varim laktoz intoleransi var dedi doktor kakasinda kan oldu uc kez sutve sut iceren hic bi sey yemiyorum bir hafta oldu dun on gun sonra yogurt yeyim diyorum sen tecrubelisin kac gun devam etmeli diyet bide sut aleejisinde sadece sute katsi olmuyo diye duydum ben dogtu mu
 
Kızlar günaydın ben 1 aya yakındır kabızım ha geçti ha geçicek yok düzelemedim, emzirirken kullanabilceğim ilaç var mıdır ki kullanan bilen var mı?
 
Kızlar günaydın ben 1 aya yakındır kabızım ha geçti ha geçicek yok düzelemedim, emzirirken kullanabilceğim ilaç var mıdır ki kullanan bilen var mı?
Duphalac surup canm doktora gitsen onu yazar zaten eczacıya sor alırken için rahat etsin.bana doktor yazmisti
 
Süt alerjisiyse 2 ya da 3 yaşında geçiyor ancak ve emzirdiğin süre boyunca diyette olmalısın bu yüzden ben 1sene öyle diyetteydim gittiğim yerde bir şey yiyemezdim yemeklere konan tereyağı bile etkiler hemen kan olurdu. Evet ondan zor işte sadece süt olsa iyi süt ve süt ürünlerinin hepsi yasak paketli gıdalarda bulunan süt tozu vs.de inşallah sizin öyle değildir. Ben henüz kan görmedim ama hep mukusluydu çok çok dr bi deneyelim dedi dün yemedim düzeldi gibi yine aynı günler geri geliyor galiba neyse Rabbim dermansız dert vermesin de kuzucuklar iyi olsun inşallah.
 
Kızlar günaydın ben 1 aya yakındır kabızım ha geçti ha geçicek yok düzelemedim, emzirirken kullanabilceğim ilaç var mıdır ki kullanan bilen var mı?
Canm bana da duphalac yazdı doktor. İkinci gün etkisini gösterdi..şimdi yine zor yapıyorum ama bende zaten hamilelkten önce de böyleydi. O yüzden bi daha kullanmadm ilaç.
meriiiii canim cok durmuyo anca boyle cekebildim cok kuru cildi senin kizinda mi kuru
Canım benimkinin daha çok ya. Asıl olursa bizmki egzama olur :)
 
Kuruyemis ette yapiyot diye duymustum bilmem dogru mu peki ben önce yogurt mu yemeliyim siz nasil denemidtiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…