2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
N nessuya benim de 14 çıkmıştı canım doktor normal dedi progesteron ölçümü gereksiz dedi çünkü kanamam ağrım filan yok çok şükür
Canım çok teşekkürler cevap için. Boşu boşuna strese sokuyorlar insanı. Benim de ne kanamam var ne ağrım. E birde yan etkilerini okuyunca progestanın içmek istemedim hiç. İçim rahatladı şükür

Ben sana bıraz verebılırım kılo ıstersen canım.ben şikayetçiyim kilomdan

Bence gıtmelısın.kendını yıyıp bıtırecegıne git gör sonucunu CNm.

Benim şuan 7 hafta bitti 8. Icindeyim insaAllah

Aynen bende 54 le hamile kaldım 65le doguma girdim. Doğumdan sonra 54 bile degil 50 ye indim. Gerçi cok fazla kalmasını istemem ama birkaç kilo kalabilir:)

Kızlar 6+3 haftaligim. İki gundur bulantilarim baslamisti. Bugun midem bulanmiyor. Gogus hassasiyetim de azaldi. Korkuyorum neden boyle? Sizde de var mi boyle bir durum?

Ben de öyle düşünenlerdenim.Gebelik testi ile pozitif olduğunu öğrendim henüz kan testi de yaptırmadım.6+1 deyim şuan ,nasipse haftaya gidicem bir aksilik olmazsa tabi...
Aynen bende 6+3 oldum daha gitmedim. Haftaya haftasonu gidersem 8bitmiş olur. Umarım kalbini de duyar öyle doneriz.

Ben de öyle düşünenlerdenim.Gebelik testi ile pozitif olduğunu öğrendim henüz kan testi de yaptırmadım.6+1 deyim şuan ,nasipse haftaya gidicem bir aksilik olmazsa tabi...
Aynen bende 6+3 oldum daha gitmedim. Haftaya haftasonu gidersem 8bitmiş olur. Umarım kalbini de duyar öyle doneriz.

Herkese merhaba biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür sesini dinletmedi ama sadece ekrandan gösterdi yanıp sönen ufacık bir ampül gibiydi. Kalp atışı için bekleyenler inşallah beklediğiniz gün çabucak gelir çok güzel bir duygu gerçekten içinde minnacık bir kalp daha düşüncesi bile heyecanlandırıyor

Aynen bende 54 le hamile kaldım 65le doguma girdim. Doğumdan sonra 54 bile degil 50 ye indim. Gerçi cok fazla kalmasını istemem ama birkaç kilo kalabilir:)
Ayyy ben de zayıfgillerdenim ama seviyorum bu durumu.Benim ilk geneliğim olduğu için ne olacağı hakkında bir fikrim yok.Ama dikkat edicem bebek için sağlıklı beslenip kilo almamaya.54'le başladık bakalım.

Canim ben de senin durumundayim 5arti ucte sadece 3mm bos kese gordum gunde 1mm buyuse senin haftanda ancak seninki kadar olur normal dedi ama ben de cok tedirginim cunku cevremdekilere gore az ama normal dedi sonucta bekluyecez artik
Neyse canım geç olsun güç olmasın artık napalım. Bizimkiler biraz ağır kanlı ve tembel şeyler olacaklar herhalde.. İhtimaller sinir bozucu tabi yoksa beklenir kolayca..

Bende Sakarya'da oturuyorum :) hangi hastanede hangi dr a gidiyorsun acaba ben daha bir dr bılupta gidemedim
Aaa çok sewindim canım seninde sakarya da oturmanna ben Adatip hastanesine gidiyorum remzi erene tavsiye ederim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…