• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar günaydınn. Aranızda daha önce yaşayan varsa yardım lütfen 7 8 saatlik otobüs yolculuğunun zararı olur mu. Aklıma çok takıldı.@maralgozlu ben de erken gitmeyi düşünmüyorum ama merak da ediyorum ne durumda diye.
Ben ilk gebeliğimde hem başlardayken hemde 5 aylık felanken yolculuğa çıktım. 7 saati buluyordu yolculuk. En uzunu 3,5 saat olan bi nokta vardı, onuda şoförle görüşüp yarıladıgımızda mola vermiştik. Yardımcı oluyorlar genelde.

Kızlar günaydınn. Aranızda daha önce yaşayan varsa yardım lütfen 7 8 saatlik otobüs yolculuğunun zararı olur mu. Aklıma çok takıldı.@maralgozlu ben de erken gitmeyi düşünmüyorum ama merak da ediyorum ne durumda diye.
otobüs yolculuğu benimde olacak oğlanı alıp memlekete gideceğim inşallah ağustos ortası gibi.umarım bir sıkıntı yaşamayız benimde hemen hemen 10 saat sürecek yolculuğum ama bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. rabbim koruyacak hepimizi inşallah.doktora erkenden gidersem daha strese girerim diye gitmiyorum.bakalım yaşayıp göreceğiz

Kaç kıloyla hamıle kaldınız.ben ılk gebelıgımde 11 kılo almıştım.ama hıc dıkkat etmedım.3.5 kıll Doğum yapmıştım.54 ıle başladım 65 ile bıtırdım.ama Doğum kılomun sadece 5 kolisini verebıldım.suan 60 kıloyum 2.gebelikte.inş az kılo ıle bıtırırım .bu sefer dıkkat edicem
Birinin şikayet ettiği diğerinin hayali olabilir diye birşey var ya :) ben de 52 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim ama malesef eski kiloma çabuk döndüm, ben çok zayıfım biraz kalsın isterdim, inşallah bu gebeliğimde biraz kalır :)

otobüs yolculuğu benimde olacak oğlanı alıp memlekete gideceğim inşallah ağustos ortası gibi.umarım bir sıkıntı yaşamayız benimde hemen hemen 10 saat sürecek yolculuğum ama bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. rabbim koruyacak hepimizi inşallah.doktora erkenden gidersem daha strese girerim diye gitmiyorum.bakalım yaşayıp göreceğiz
Ben de aynı düşünceyle gitmiyorum inşallah sıkıntı çıkmaz. Çok araştırdm sıkıntı olur diye yazmıyor hiçbir yerde gidenler de var tabi sorunlu bir hamilelik değilse yine de içim rahatlamadı sorayım dedim. Allah'a emanet artık

Canım bebeğin güzelce yerleştiyse bir sakıncası Yok benim dr um keseleri gördükten sonra maraton bile koşabilirsin ki araba sarsıntısından hiç birşey olmaz dedi.

Ben ilk gebeliğimde hem başlardayken hemde 5 aylık felanken yolculuğa çıktım. 7 saati buluyordu yolculuk. En uzunu 3,5 saat olan bi nokta vardı, onuda şoförle görüşüp yarıladıgımızda mola vermiştik. Yardımcı oluyorlar genelde.
Rahatlattın canım sağol. En iyisi biz de önceden konuşuruz.

ilaç yazdı mı peki? benim de hcg yüksek keseyi gördüm ama ikiz olacak kadar yüksek değil sanırım. progesteron 17 çıktı. ilaç verdi ama kullanmasam mı diyorum 20 olsa daha iyi olur dedi çünkü. tedbir amaçlı ilaç yazıyorum dedi.
Evet progesteron yazdı ama daha hic içmedim cunku yan etkilerini bende okudum ve cok ünlü bir doktor internet yazısında düşükleri pregestoron takviyesinin engellediğine dair bir kanıt olmadığı ve hatta engellemedigini yazısında okuyunca da hic içimden gelmiyor içmek çantamda bekliyor ...

Canım bebeğin güzelce yerleştiyse bir sakıncası Yok benim dr um keseleri gördükten sonra maraton bile koşabilirsin ki araba sarsıntısından hiç birşey olmaz dedi.
Anladım canım ben henüz doktora gitmedim dönünce gitmeyi düşünüyorum. O yüzden bilemiyorum ne durumda olduğunu

Kafam karisti ama dr umu aradim, o da ben kendi hamileligimde de yaptirmadim, bu tarz asilarin bilinmeyen yan etkileri olabiliyor ama sen bilirsin dedi.
Ben tetanazo yaptırmayacağım.Türkiye de yanlış bilinen birşey var tetanoz mikrobu paslı çivi demirle ddeğil:.büyükbaşş hayvan pislikleriyle gübreyle bulaşır hayvanda mikrop varsa,,,eğer köyde yaşamıyorsanız ve toprakla uğraşmıyorsanız kararınızı ona göre verin ben bu bilgili kaidr tuğcu dan aldım ve yaptırmamaya karar verdim.

Birinin şikayet ettiği diğerinin hayali olabilir diye birşey var ya :) ben de 52 kiloyla hamile kaldım 72 ile doğuma girdim ama malesef eski kiloma çabuk döndüm, ben çok zayıfım biraz kalsın isterdim, inşallah bu gebeliğimde biraz kalır :)
aynı kiloyla hamile kalıp doğuma girmişiz..ilkinde bende 20 kilo aldım 72 kilodan 55 e düştüm.şimdi 55 le hamile kaldım bu sefer dikkat ediyorum çok almamaya çalışıcam innşş.

Ben tetanazo yaptırmayacağım.Türkiye de yanlış bilinen birşey var tetanoz mikrobu paslı çivi demirle ddeğil:.büyükbaşş hayvan pislikleriyle gübreyle bulaşır hayvanda mikrop varsa,,,eğer köyde yaşamıyorsanız ve toprakla uğraşmıyorsanız kararınızı ona göre verin ben bu bilgili kaidr tuğcu dan aldım ve yaptırmamaya karar verdim.
Bu zamana kadar nerdeyse bütün hamilelere yapılmış ve bundan kaynaklı birşey olduğunu daha duymadım ben yaptırırım şahsen heleki söz konusu türkiyeyse nerden ne kapacağımız belli değil :) riske atmaktansa aşıyı olurum

günaydınlar..umarım herkes iyidir bebişlerle beraber.ben 7.haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum doktora benimle aynı düşüncede olan yok mu acaba :)
Ben de öyle düşünenlerdenim.Gebelik testi ile pozitif olduğunu öğrendim henüz kan testi de yaptırmadım.6+1 deyim şuan ,nasipse haftaya gidicem bir aksilik olmazsa tabi...

Günaydın kızlar.zaman çabuk gecsin istiyorum.cuma gelsin istiyorum.kızlar geçen salı devlet hastanesinde kan vermistim.288.7 çıkmıştı.dr haftaya tekrar gel. Dedi yolladı.hamilesin bile demedi.bugün gitsem mi gitmesem mi cok kararsız kaldım.cuma günü özel has.gidecegim.ama meraktanda catliyorim degerim arttimi acaba diye

Evet progesteron yazdı ama daha hic içmedim cunku yan etkilerini bende okudum ve cok ünlü bir doktor internet yazısında düşükleri pregestoron takviyesinin engellediğine dair bir kanıt olmadığı ve hatta engellemedigini yazısında okuyunca da hic içimden gelmiyor içmek çantamda bekliyor ...
Aynı şeyi bende okudum biliyor musun? O yüzden kullanmamaya karar verdim. Zaten araştırdığım kadar ile bu değer 10-12. hafta sonrası artışa geçiyormuş. haftaya tekrar ölçüm yaptıracağım. Düşmediği sürece sıkıntı yok bence. Allaha emanet olsun bebeklerimiz. Senin kaç haftalık peki ?

Back