2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ne denir bu durumda bilemiyorum Allah'ım yardımcın olsun senin anneciğinin ve bebisinin yüzüne baksin canim...

Benimde kafamı karıştıran değer böyle yüksek ken neden küçük gorunuyo ve daha kesede bebekte yok değer e göre 6"haftalarda olması lazımdı 10 gun nasıl beklicem
Haklısın , içini ferah tut. Yinede emin olmak istersen yakınında bi sağlık ocağı varsa hcg tekrar ettir Bakalım. Hayırlısı olsun

İnşallah canım ya.korku sardı benı Yarın tekrar bı kan ıster doktor dıye tahmın edıyorum.
İçini ferah tut canım yaa. İyidir umarım herşey kontrolün yarın değilse hcg yinelettir sağlık ocağında. Bi Problem olsa ağrın sancın kanaman falan olurdu iyi düşünelim.

Bende önceki kadar çok birşey yapmıyorum ama bu halsizlikten dolayı, bazen iyi hissediyorum akşama kadar temizlik yapıyorum bazende tüm gün yatıyorum.

Bende denemiştim ilkinde de. O tutmuştu. Hep 3 tane çıkıyo ve E-K-K çıkıyo. Halbuki üçüncüye hiç niyetim yok, tabi Allah bilir hayırlısı :) ben bunu kv.ye de yaptım 3 erkek cıkıyo, o da doğru :))

Nasıl yapılıyo
Yüzügüne 30 cm kadar ince ip geçirip bağlıyosun ucuna. Diğer ucunu sol orta parmağına bir iki tur doluyosun. Yüzüğü kalbinin 2 cm kadar aşağısında bir yerde 1 cm kadarda yükseklikte sabit tutuyosun. Bir süre sonra kendi kendine hareket ediyor. İleri geri sabit gider gelirse erkek, daire çizerse kız deniliyor. Çocuk sayına göre durup tekrar başlıyo. En son bittiğinde hiç hareket etmiyor. İnternetten bulmuştum bende ilkinde

Bana tayin yaptılar erkek dediler ama bende hic anlamam böyle şeyden gorecez bakalım :))

Wallace canım ben sakarya da oturuyorum 1800tl burda
Bende Sakarya'da oturuyorum :) hangi hastanede hangi dr a gidiyorsun acaba ben daha bir dr bılupta gidemedim

Hamişler nasılsınız. Bakamadım bi kaç gündür. Baya konuşulmuş :) 6+6 olduk çok şükür. Çarşamba kalp sesi için gidicez. Hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum duyamazsak diye Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. Bulantılarınız ne alemde. Benim çok fena. Kusmuyorum ama kusmaktan beterim iştah yok. Evde yemek pişmiyor. Napıcam böyle bilmiyorum ya. Sizler ne alemdesiniz

Iyi geceler güzel anne adaylari.sanirim hamileyim.idrar testinde ikinci cizgiyi gördum.iki ay öncede görmüştüm ama doktora gec gideyim diye bekledim adet gecikmesinden bes gun sonra kanama oldum maalesef düşüklr sonuclandi.simdi esime bile soylemedim test yaptigimi cok uzuldu gecenki kaybimizda.simdi beklemeye karar verdim yine.2013 mart annesi olmayi nasip etti rabbim 2018 de nasip olur insallah.yaramaz oğlum da abi olmaya cok hevesli.rabbim hepimize hayirlisini versin..

Kizlar haftasonu bakamamistim, sayfalar ilerlemis :)bir sey sorucam size, saglik ocagina kayit yaptirdiniz mi, galiba orada tetanoz asisi yapiyorlarmis. Yaptiran var mi, bebise sikintisi olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…