- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.481
gecer inşallah canım bi kullan bakalım uyi gelir inşallah zor yani dikisin her turlusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecer inşallah canım bi kullan bakalım uyi gelir inşallah zor yani dikisin her turlusu
Bilmem ama sürekli bağımlılık farklı olsa gerek :) ben kurtarıcı gibi kullanıyorum işim düşünce oda alıyor şükür :)Bnde öyle yapıyorm dediğinz gibi atıyo zatn ama az vermkle çok vermek arası farkeder mi acaba
Çok teşekkür ederim cevapladığın için :)Canım süt parasını zaten direk hastane girdi sisteme. Calısan anneler alıyor sanırım. Dogum parasıni için bulundugunuz ilçedeki aile ve sosyal politikalar bakanlığı subesinden başvuruyırsun. Eşin başvurabilir senin adına.ama parayı sen alabilirsin sadece ptt den
Bende yakınım kızlar süvari mudo ve foga pastanesinin olduğu caddedeyimaa supermis kizlar ya tanissak ne güzel olur:)biraz daha buyusunler parkta buluşuruz bence:)
Bebişler büyüyünce parkta buluşuyoruz cnm :)Bende yakınım kızlar süvari mudo ve foga pastanesinin olduğu caddedeyim
Ay hadi inşallah ne güzel olurBebişler büyüyünce parkta buluşuyoruz cnm :)
inşallah yapalım güzel olurBebişler büyüyünce parkta buluşuyoruz cnm :)
kocalar beklesin dursun kız 40 .inşa cikti neyi bekliyorsun ..Küçülmüşlerdir umarım :):):):)
Daha siftah yok malum
Yook bacım nerdee daha 25 günlük benim kız :):)kocalar beklesin dursun kız 40 .inşa cikti neyi bekliyorsun ..
Hametan , bepanten iyi gelebilir. Tabi bezden de olabilir. Ben zeytinyağı kullanıyorum , iyi geliyor.Kızlar bebeklerinizin poposunda kızarıklık vs oldu mu ?olduysa geçirmek için ne kullanıyorsunuz ?bezini çok sık değiştirmeme rağmen poposu kızardı,bez mi alerji yaptı acaba ?
Ayy canım uykusuzluktan ben seni y4zy4qmurum sandım kafa iyice gittibYook bacım nerdee daha 25 günlük benim kız :):)
Beklesinler valla alıştılar zaten beklemeye , kırk günün nesi olur dimi şurda kalmış 20 gün :)
Benim biri 8 biri 7 yaşındaSağol canım. Hepimize seninkiler kaç yaşında. ?
Canım bana etkisi oluyo ben kendi olvegiylr değil yemek kaşığıyla iciyordim dolu dolu bi gün geçtikçe çok güzel etki ediyor aynı gün değil.doktor bebeğe etki eder dedi çok içme dedi ama benim bebeği etkilemedi hic.yani seninkinin etkilenmesi normal canım
1 yemek kaşığı mı cnm. Valla öyle ise iyi etki ediyor. Brn içindeki ölçel ile 30ml içtim. İki defa. Hala tık yok :) bakalım bugün inşallah ümidim var.Canım bana etkisi oluyo ben kendi olvegiylr değil yemek kaşığıyla iciyordim dolu dolu bi gün geçtikçe çok güzel etki ediyor aynı gün değil.doktor bebeğe etki eder dedi çok içme dedi ama benim bebeği etkilemedi hic.yani seninkinin etkilenmesi normal canım
Evet bir yemek kaşığı ama du bi düzenli kullan bakalım canım daha dün bi bugün iki:)ama bebise çok etli ediyosa çocuk doktoruna bi sor istersen yazık o ishal olmasın.sen de bol kuru siyah kayısı ye su iç benim kayısı kutum yep yanimdadtr çünkü kronik kabızlık var bende.ben iki gündür bu çocuğu uyutamiyorum büyüme ayağı midir nedir.vallla boynum belim heryerim ağrıyo babasiyla ikimzii dikiyo tepesine ikimizde zombi gibiyiz şuan.gozlerim mosmosr.ya bi de bizimki surekli konuşulsn sessiz kalınca basiyo çığlığı tv falan da acmiyorum kendim konuşmaktan bunaldim valla napcagimi şaşırdım1 yemek kaşığı mı cnm. Valla öyle ise iyi etki ediyor. Brn içindeki ölçel ile 30ml içtim. İki defa. Hala tık yok :) bakalım bugün inşallah ümidim var.
Ya bebek dün 5buçk saat uyumadı ve sürekli kaka yaptı. İçti çıkardı. En son babası emzikle kandırıp uyuttu
Aman kardeş tek başına spirali düşünme :) benim gibi olur , beşlersin mazallah.
Bende bu sefer hap ve kondom düşünüyorum bakalım doktor kontrolnde görüşeceğz bu konuyu.
Sen daha önce ne ile korunuyodun? Memnunmuydun?