- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.461
meriiiii canım aradim 170i kurumunuzla gorusceksiniz dedi ben sali günü arayimda görüşeyim bari pof ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin aldigin dogum parasi canım. Bizde 3.bebis diye 600 alcaz. Süt parasi ayri bişey ogretmenlere verilmiyomus öyle demislerBende öğretmenim doğum parası aldım 300 lira.
Canım başkası ile karıştırdım seni o zaman. Ben de etimesguttaym. Ahimesud. Yeni gimsada. Sen?bizim okul okul degilki is bilmez dolu idarecilerde...etimesguttayim canım ben sen nerde oturuyosun bide deryayi mi denesem acaba onun odasi nerde ki ebru ile vedati biliyorum ben bide alparslan hocayi,bende öğretmen oldugumdan yuzde on mu ne indirim var bi arayım bakalım 170i cok saol canım ya
Alla alla ya. Demek ki memurlukta kuruma göre değişiyor. Özel rahatmış by konjda :)meriiiii canım aradim 170i kurumunuzla gorusceksiniz dedi ben sali günü arayimda görüşeyim bari pof ya
Ben genelde kullanmıyorm canm çock kokudan rahatsz olmasn diyekizlar nasıl basvuruluyor
doktor bize iki c hafta vermeyin sonra verin onastersenz dedi ben kurtarici oldugunu düşünüyorum ge veriyorum aventin shtoie zaten cok tutamiyor ama baya iyi baknede uyuyunca kendi atiyor zaten
koltuk altimdan geliyir bende koku ama temiz olnasina ragken rolon surmuyorum o mu kamufle ediyirdu ki onceden:)siz duruyor musunuz tolon parfum falan
canım benim cok agrim yok artik parol cok icme bence
kızlar bende öğretmenim daha basvurmadim okuldan ust yazi alinip bi suru yere gdiliymus falan okuldaki idarecide is bilmez ben gidip nasi halledeyim neden bu kadar zorluyolarki
kelebek su parkinin yukarisimdayim bendeCanım başkası ile karıştırdım seni o zaman. Ben de etimesguttaym. Ahimesud. Yeni gimsada. Sen?
yakınız bende bağlıcadayımkelebek su parkinin yukarisimdayim bende
Ben de aşağısındayım fırıncı orhanın olduğu yer :)kelebek su parkinin yukarisimdayim bende
yakınız bende bağlıcadayım
aa supermis kizlar ya tanissak ne güzel olur:)biraz daha buyusunler parkta buluşuruz bence:)Ben de aşağısındayım fırıncı orhanın olduğu yer :)
Aaaa ben unuttum o parayı bak. Nereye başvuru yapmamız gerekiyor biliyor Musun?Arkadaşlar herkese selamlar nasılsınız biz cok sukur buyuyoruz Bazi gunler Gazi'miz cok oluyir gunduz sık sık uyanıyor kucakta en rahat uyuyor ama kol dayanmıyor bazen memeden sut tazyikli gelince cok Gazi oluyor o zmn da gaz oluyor kucakta meme veriyorum o zmn daha rahat alıyor uzun sureli oyle iste pazar günü bir aylık oluyoruz :) salı kalça ultrasonumuz ve biirnin ay kontrlumuz var ayrica sağlık ocağında asimiz var. Sizlerden sut parasi ve dogum parasını alan oldu mu ? İkinci dogum benim kac para alicam sut ve dogum iicn bilginiz var mı :)
Nereye başvurmak gerekiyor? Yada evrak isteniyor mu? Benim yerime eşim gidebilir mi acaba? Çok soru sordum kusura bakma :)Canım süt parası bana yatmıs 149 lira. Doğum parası ise ikinci cocukta 400 lira. Başvurudan 1.5 ay sonra yatacak dediler.
Çok ama çok huysuz ise veriyorum 10 dk emer sakinleşir atar ağzından. Bazen kurtarıcı oluyor ama sürekli vermiyorumKızlar emzik hakknda ne düşünüyosunz ya kullanıyomusnz.Ben çok karışığm bu konuda tecrübe edinen arkdşlar?
Ben fisher Prince aldım. Çok memnunum sadece anne karnı sesi modunu kullanıyoruz şimdilik ve çok işe yarıyor. Oyuncaklara bakmıyor ilgilenmiyor henüz ama kesinlikle tavsiye ederimkzlar donence aldiniz mi esim karşıbiraz çocuğu kotu etkiledgni düşünüyor ama ben iyi oldugunu düşünüyorum siz aldnz mi bide cok pahalı almaya gerek var mi ki atada ucurum var cunku
birde kayiksandal gibi yataklar var ya ondan almak istiyorum kullananlarınz var mi marka onerisi olan
Canım süt parasını zaten direk hastane girdi sisteme. Calısan anneler alıyor sanırım. Dogum parasıni için bulundugunuz ilçedeki aile ve sosyal politikalar bakanlığı subesinden başvuruyırsun. Eşin başvurabilir senin adına.ama parayı sen alabilirsin sadece ptt denNereye başvurmak gerekiyor? Yada evrak isteniyor mu? Benim yerime eşim gidebilir mi acaba? Çok soru sordum kusura bakma :)
Bnde öyle yapıyorm dediğinz gibi atıyo zatn ama az vermkle çok vermek arası farkeder mi acabaÇok ama çok huysuz ise veriyorum 10 dk emer sakinleşir atar ağzından. Bazen kurtarıcı oluyor ama sürekli vermiyorum
Yok canım basvuru yapmıyorsun. Ben e devletten baktım yattıgını gördüm. Daha almadım ama ptt den alıyorsunSüt parası için SGK ya mı başvurdunuz. Bana da belge verdiler ama henüz gidemedm başvuru süresi var mdr acaba. Bilginzvar mı
Aynen :) kelebek su parkında buluşuruz :)aa supermis kizlar ya tanissak ne güzel olur:)biraz daha buyusunler parkta buluşuruz bence:)