- 21 Aralık 2014
- 390
- 367
- 32
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.401
Amin canım. 2.den sonrası gerçekten zorlaşıyormuş. Eskiler hep der ya tek çocuk hiç çocuk diye, doğruymuş. Ama işte ilk olunca da tecrübesizlikten nasıl büyüttüğümüzü anlamıyoruz :) zaman geçiyor bş şekilde, yeterki sağlık olsun huzur olsun..
Ben lohusalık bitesiye kurtulamadım o kabızlıktan ya, mahvetmişti benide. Bende krem şeklinde bi lavman aldım, artık kullanıcam dediğim gün rahat çıkmaya başladım da gerek kalmadı. Bir de açken zeytinyağı iç azar azar, inşallah çabuk geçer canım.
y4zy4qmurum a katılıyorum.Bende aynı durumdayım canım iki gündür de oğlum çok huzursuz bugün sütümu sagdim bi baktım ki 30 cc iki meme toplam çok üzüldüm ne yapacağımi bilemeden mama vermiyorum ama yarın da sagacagim boyle çıkarsa direk mama alırım aç mı kaldı diye aksamdan beri çok üzgünüm
Canım sağdığımda benim de iki göğüsten 40cc geliyor ortalama.
Ama emdikten sonra sağıyorum o yüzden normal diyorum. Bir de pompa ile bebeğin çekmesi bir değil. Pompa bir süre sonra çekmiyor, ama bebek emdikçe az da olsa geliyor. Elinle bile sıksan geliyor. Eğer bebek çok huzursuz olursa ağlamaktan susmaz ise ben o zaman bi sefer mama veriyorum. 20günlüğüz toplamda 3-4kez anca verdim. Bebek zaten doymadığını belli ediyor. Dün 5saat uyumadı çocuk. En son mama verince uyudu.
Ayy canım eşim dün kuru kayısı aldı. Kefir aldı. Onları yedim içtim dün. Sabah biraz daha rahat çıktım tuvalete. Bi iki gğn gözleyim eğer iyi gelmezse anca o zaman ilaç deneyeceğimcanım magnezi kalsiyum diye bi toz var onu ic bi gune ishalsin garanti
Canım benim doktorum sağlıkocağı D vitamini verir onda paraben var. Önermiyorum dedi. . Vitasanol diye vitamin yazdı. Onu kullanıyoruz.kendimle ilgili sorum var kizlar terim hic kokmazdi benim ama terleyince ki cokta terlemezdim ama su aralar terliyorum ve kotu kokuyir terim lohusaliktan mi bu durum ben gibi olan varmı yani banyiya giriyorum temizim yani tertemizim bi terliyorum of kendimden uzaklasasim geliyor
bebekle ilgili de vücudumuzda sarilik kalmadi gibi gozlerinde kenarlarda var bazi gun cok oluyo bazi gun cok az bu sarilik gizden gidiyomys en son ne zaman gider tecrube etmis olan var mi
ve bebegin kac gunluk oldugu nasil sayılıyor doğduğu günü bir diye saymistik ama tibbi ertesi günü bir sayıyor,yarı kirkini yapicaz da bu gun muhabbeti önemli mi kvdeme gore 18.gun tibbi olarak 17:)
ve son soru d vitamini monovit verdiler diger forumda icinde paraben var demisbi arkadasa doktoru baska bi tane onermis sizler ne düşünüyorsunuz
Sağlık ocağı Gittiğimzde DEVİT veriyordu. Bende aldık biz dedim.
Ter konusunda 3gündr yalnızdım. 3.gün banyo yapabildim. O zaman aşırı ter kokum rahatsız etti. Ama her gün n duş aldığımda o kokuyu almıyorm.
Uykudan uyandığımda aşırı terlemiş oluyorum senin de öyle mi?