2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cnm masallah yaa hic birsey almadann peki o ikinma masilll ordann kafa cikioo banaaä sey gibi gelioo ilk yaaa
Çıktığını hissediyorsun sanki tuvaletini yapacak gibi hissediyorsun . Acıda var ama bebek çıkınca bişey kalmıyor çok şükür insan kendini kuş gibi hissediyor.

Kuzum yeni gördüm hikayenizi. Maşaallah yaa herşey çok güzel geliişmiş. Güle güle sağlıkla hayırla büyüt inşallah kızınızı... Aramıza hoşgelmiş küçük hanım.
Saol teyzesi darısı başınıza inşallah. Ben epiduraldiz doğurduysam herkes doğurur . Yapamam diyordum ama Rabbim gücünü kuvvetini veriyor.

Akıntı önemli değil canım.cok şükür dikişlerim Yok o yüzden çabuk toparlanırım inşallah.darısı sizlere inşallah.bir an önce.
maşallah canım yadikisin yok muben sarisinim doktor yirtigin olabilir dedi minyon tipliyim kizim 3.100du sali gunu 2cmde açıkligim var,z.yagi suruyorum sabah aksam bi tuyosu var mi bu isin doktor banada kendi sancinla dogurursun sen dedi cati muayenesi yapti rahim agzin cok yunusamis zaten dedi dikisten çekiniyorum sadece

Çıktığını hissediyorsun sanki tuvaletini yapacak gibi hissediyorsun . Acıda var ama bebek çıkınca bişey kalmıyor çok şükür insan kendini kuş gibi hissediyor.
Masallah ya tabikide Rabbim.var o yardim edioo ama epedursl.almadiniz özeniom yaaa
Ama o cikis ani o samci kadar degildir galiba ben alabilirdem.epedural kapatilcakk ta ikinmada ondannnn yapamassam diye korkuom

40+3, doktor suni teklif edecek gibi, sinyallerini verdi.
Pazartesi yine gel, erken gel dedi.
Oldukca gerginim, risk alarak reddetmeli miyim yoksa anasini satarim huleeyn diyerek kabul mu etmeliyim, bilmiyorum.
Açıklığın varsa kabul et bence canım...
İkinci doğumum suni ile olmuştu benim çok hızlı gelişti herşey... Ama 4-5 cm de açıklığım vardı

Açıklığın varsa kabul et bence canım...
İkinci doğumum suni ile olmuştu benim çok hızlı gelişti herşey... Ama 4-5 cm de açıklığım vardı

Yani aciklik denir mi bilmiyorum ama 2 cm kadar aciklik var demisti gecen hafta.
Bu hafta hic sanci olmadigi icin tekrar kontrol etmedi.
Eger aciklik olusmussa dogumu baslatiriz, dedi.

Benim de 2. dogumum, ilki de suniyleydi.
Duz duvara tirmandim o yuzden korkuyorum.
Ne bileyim, her seyin hayirlisi tabii.

Gerc

gercekten mi? Valla istesek denk geçiremeyiz :KK50:sağlıcakla büyüsünler inşallah.
Aynen canım :) amin inşallah..
Neguzel size özeniomm hic nirsey almadan dogum o sanciyi cektiniz o sanci bitince acilma olunca o ikinmadada cokkk asiri sanci yok dior sade basinc hizzi diorlarr wc deki gibi cokkk sey
Sende yaparsın sadece kendine güven.. Benim ilki çok zordu, kendi sancımın üstüne sunide almıştım dr sırf hızlandırmak istedi diye, anlatmıştım. Bunda kendi sancımla gittim, dualarımdaki gibi bir doğumum oldu şükürler olsun. O sancıyı çekmek bile çok güzeldi, bir kerecik bağırmadım düşün. Ikınırkende wc hissi gibi oluyo, basınç oluyor kafa çıkarken, vücudu zaten kayıp geliyor hemen :) amaaa o çıktığı an yaşadığın rahatlık varya, yeniden doğmuş gibi oluyosun...
Benim bebegim okadar korumama ragmen grip oldu kizlar yogun bakimda 3 gundur :KK43: lutfen dua edin bebegime iyilessin biran once
Allah acil şifalar versin inşallah çabucak atlatır canım
maşallah canım yadikisin yok muben sarisinim doktor yirtigin olabilir dedi minyon tipliyim kizim 3.100du sali gunu 2cmde açıkligim var,z.yagi suruyorum sabah aksam bi tuyosu var mi bu isin doktor banada kendi sancinla dogurursun sen dedi cati muayenesi yapti rahim agzin cok yunusamis zaten dedi dikisten çekiniyorum sadece
Dikişten neden çekiniyosun canım? Benim iç ve dış 8 tane felan vardır. Doktorun önerdiği şekilde temizlik ve bakım yaptıktan sonra bişey olmuyor Allahın izniyle.

Sancısı olup da söylemeyenler çıkın piyasaya gizli gizli doğuramazsınız =)
24mart beklenen tarih.. Hadi bakalım ben bugünden çok ümitliyim. Saat 14:00de eşimle nikahımız vardı. O saatte gelecek kızım:KK51:
Bana inandırıcı gelmedi, inanan var mı :lülülü:

Aynen canım :) amin inşallah..

Sende yaparsın sadece kendine güven.. Benim ilki çok zordu, kendi sancımın üstüne sunide almıştım dr sırf hızlandırmak istedi diye, anlatmıştım. Bunda kendi sancımla gittim, dualarımdaki gibi bir doğumum oldu şükürler olsun. O sancıyı çekmek bile çok güzeldi, bir kerecik bağırmadım düşün. Ikınırkende wc hissi gibi oluyo, basınç oluyor kafa çıkarken, vücudu zaten kayıp geliyor hemen :) amaaa o çıktığı an yaşadığın rahatlık varya, yeniden doğmuş gibi oluyosun...

Allah acil şifalar versin inşallah çabucak atlatır canım

Dikişten neden çekiniyosun canım? Benim iç ve dış 8 tane felan vardır. Doktorun önerdiği şekilde temizlik ve bakım yaptıktan sonra bişey olmuyor Allahın izniyle.
Senin kadar cesaret varmi bilmiom ins kendi samcimla olur Rabbim buyuk o var tabikide guzel olcak mucize ya mucize oldu bitior

Sancısı olup da söylemeyenler çıkın piyasaya gizli gizli doğuramazsınız =)
24mart beklenen tarih.. Hadi bakalım ben bugünden çok ümitliyim. Saat 14:00de eşimle nikahımız vardı. O saatte gelecek kızım:KK51:
Bana inandırıcı gelmedi, inanan var mı :lülülü:

Çok isterdim dogurdum dogurdum diyebilmeyi ama yok tek parça olarak duruyoruz hala ..
Seninde bi süpriz yapar gelir belki bugun:anne::anne:

Doğurup gelcem ben :):)
Bugün bir hareketlilük var aşağıda amma bakalım yerleşmeye çalışıyor sanki resmen , otobüste yer açmaya çalışıp kalabalığı delen teyzeler gibi hareketleri :)
Hahahahaha çok güldüm yaaa :)) Hadi bakalım :)) doğur da gel kız, özensin bizim kuzular da :))) bak diyelim gördünüz mü arkadaş nasılda geldi ne güzel de geldi :)))

Kavuştuk canımmm:halay::halay:
Ancak girebiliyorum nete anca kendimize geliyoruz. İnşallah en kısa zamanda sende kavuşursun. Ama şunu söyliyim sezeryan olmak zorunda kalırsanda sakın korkma gayet konforlu bir doğum oldu bizim:KK66:
Oyyy maşallah :) canım beniimmm çok sevindim :) sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün kuzucuk maşallah :) hayırlı evlat olsun inşallah :) bakalım bizimde Perşembe’ye kadar vaktimiz var geldi geldi gelmedi popişe yicez sunniyi bi aksilik olmazsa normal görünüyor hala ama nasıl sağlıkla gelecekse :) o yüzden bu konforu duyduğum iyi oldu :)) sütün geldi mi alışabildiniz mi kuzucukla?? Bol sütlü gazsız sıkıntısız günleriniz olsun :)
Dogurursunuz insallah cnm.benim ya. Beklemek.zor.evet ama orda kalavk.degil.elbet.geleck oyle boylee hadi bakalim yarin gelsin ))))
Son zamanlar geçmiyormuş hiç günler, elbet gelecek tabiki :)
jtaime020626 jtaime020626 canımm maşallah size nasıl güzel olmuş doğumun:) güzel sağlıklı musmutlu günleriniz olsun artık minik prensesle yeni evinizde yeni hayatınızda :))

X