• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sinirlerim bozuluyo.acayip sekilde hemde. Inceden bulanti beni mahvediyo. Bugun esimin isleri oldugu icin sabah kahvaltimi hazirladi yedirdi oyle gitti.onu. disinda 2dk is yapiyim desem tansiyonum dusuyo. Normalde dusuk tansiyonluyum.smdi daha beter oldm. Asiri mutsuzum.kac saat uyudm blmiyorm.kalkip bsy hazirlasam bogazimda tam yani. Yiyince geciyor.sonra 3saat sinra yine baslio.uzun sure ac kalinmamasi grkions.yatmadan once glisemik indeksi dusuk seylerle atistirip oyle yatin sabah icin iyi olacaktir yazms bir sitede.
Aglamak uzereyim ya. Esimde diyorki ben sni boyle gorecegimi bilsem bukdr kotu olacagini bilsem ne biliyim nsl kiyarim sana diyo. Cekilen cile kutsaldir diyip devam ediyoruz.isyerinde olmak bni dha dinc tutuyoms onu anladm

Merhaba :) ben de 5 haftalik hamileyim ve tahmini dogum tarihi 29 mart gorunuyor :).bi kac gundur sessiz takipciydim bugun araniza katilmak istedim cunku bu surecte ayni duygulari yasayan sizlerle yola devam etmenin birbirimize destek olmanin daha iyi gelecegine inaniyorum herkese hayirli olsun hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz insallah :)
Merhaba :) yazdıklarının altına denden koyarak tümünü onaylıyorum ;) Benim de tahmini Doğum tarihim 29 mart birkaç gündür emindim ama bugün testle sabitledim hislerimi :) Topiği takip ediyordum ama testle onaylamadan yazmak istemedim.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah

Gecen hafta pazartesi karinda keseyi. Gormustuk canim keseye gore gecen hafta pazartesei 4+5 di kan testi tekrar yapilmadi
2 gün var aramızda o zaman benim de gözükür bebek ve kalp atışları inşallah rabbim sağ Salim doğurmayı nasip etsin hepimize

Canım sen ne yaptın bugün bakindim yazmismisindir diye ama yazmamisin sanırım Dr a gittin mi ne dedi canim
Çok şükür bizde duyduk pit pit lar allah tamamına erdirsin inşallah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip etsin şehir disindaydim şarjım bitikti yazamadım size

Bende 6+1 im dün keseyi gördük ama bebeği göremedik vajinal ultrasondan bebeği gördük ama kalp atışını göremedik 1 hafta sonra gelin dedi görülme ihtimali var mı acaba

Arkadaşlar çoğumuz aynı dertten muzdaripiz, bulantı, tiksinme bazılarımızda ekstradan benim gibi bir de reflü:KK43: Neyse makarnayı tuzlu suda haşlıyorum, yağ falan koymuyorum suyunu süzmeden tabağa sulu sulu koyup, tuz ıp,tuzlu tuzlu yiyorum biraz iyi geliyor. Sizlerde deneyin isterseniz. Ben başka hiçbir şey yiyemiyorum. Bu bana biraz iyi geldi. Belki sizde de işe yarar

Kızlar nasılsınız?ben ilk dr randevuma cuma günü gidecegim .sabırsızlıkla bekliyorum.benim sat 20 haziran.otamatik hesaplayıcılara göre 4 hafta 5 günlük hamileyim.dün yaptığım tahlilde degerim <1000.0çıktı.yani 1000den büyük.haftaya cuma kese gözükür mü?cok merak ediyorum ya.henüz bende bulanti yok.ama cok wc gidiyorum.

Mrhb kızlar bende tam 6+0 da gittim sadece kese göründü embriyo gözükmedi.haftaya gel kalp atışı için dedi yani tam 7+0 randevu verdi bende diyorum önlem amaçlı acaba 7+3 falan mı gitsem cok korkuyorum tedirginim sizler gibi.
Kuzum keseni gördüğüne sevindim :) ben bugün 7+2 yim yarın sabah kalp atışı için randevum var inşallah duyarız eşim videoya alacak o anda :) haber veririm sabah sana da..

Ben de kesemi 5+2 de görmüştüm doktorum 24 üne kalp atışı duyulur dedi..

Kızlar nasılsınız?ben ilk dr randevuma cuma günü gidecegim .sabırsızlıkla bekliyorum.benim sat 20 haziran.otamatik hesaplayıcılara göre 4 hafta 5 günlük hamileyim.dün yaptığım tahlilde degerim <1000.0çıktı.yani 1000den büyük.haftaya cuma kese gözükür mü?cok merak ediyorum ya.henüz bende bulanti yok.ama cok wc gidiyorum.
Canım hayırlı olsun.. ben kesemi 5+2 de görmüştüm haftaya görünür senin de bence..

Kuzum keseni gördüğüne sevindim :) ben bugün 7+2 yim yarın sabah kalp atışı için randevum var inşallah duyarız eşim videoya alacak o anda :) haber veririm sabah sana da..

Benide etiketle canm mutlaka güzel haberlerinş bekliyorum banada duyulur dedi doktor ama işte korkuyom erken gitmk istemedim ondan

Benide etiketle canm mutlaka güzel haberlerinş bekliyorum banada duyulur dedi doktor ama işte korkuyom erken gitmk istemedim ondan

Canım hayırlı olsun.. ben kesemi 5+2 de görmüştüm haftaya görünür senin de bence..
Teşekkür ederim canım.Rabbim hepimizin bebişini sağ salim kollarımıza versin insallah.keseyi gördükten 2 hafta sonrada kalp atisi icin cagiriyorlar demek ki.cok heyecanlandım senin icin.yarin pit pit larini duyarsiniz insallah.haber ver tatlim.seninde hayırlı olsun bebegin.bu arads canim hcg degerin kaçtı.karından mi gözüktü kese vajinal muayene ile mi

Kızlar biz tam 5. Haftada keseyi de bebegi de gördük ama herkes 7. Haftasında gidiyor kalp atışı icin. Ben de bekleyeyim en iyisi valla zehir olur yoksa günlerim:/

Bugün mide bulantim tam anlamiyla basladi hayrolsun. Cubuk kraker, leblebi en temel besinim haline geldi. İnsallah uzun surmez arkadaslar baska birsey yapamadim hic bugün. Daha 6+1 günlüğüz kacinci haftada biter acaba?

Hanımlar , ben spiralle hamile kaldım üçüncü gebeliğim kontrolden geldikten sonra idrar yaparken hafif kanlı akıntım oluyor. İç çAmaşırım batmıyor sadece tuvalete oturduğumda oluyor. Haftaya yine gidicez kalp atışı için yarında kan vericem , bi problem olursa diyede endişeliyim. Aynı durumu yaşayanınız varmı acaba.?

Back