• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
O zaman ben Cumartesi gitsem hastaneye 6+5 olmuş oluyorum belki bi ihtimal duyulur alt ultrasonla duyuluyor diyorlar genelde zaten ilk haftalarda hep o şekilde muayene ediliyor ben makineye Çok girme taraftarı değilim ondan bu kadar çok sorguluyorum
Benim 7. haftada kalp atisini alt ultrasonla gordu yoksa karindan baktiginda goremedi. Alttan muayenenin hicbir zarari yok. Yani karindan bakar da gormezse panik yapma diye yazdim.

Benim 7. haftada kalp atisini alt ultrasonla gordu yoksa karindan baktiginda goremedi. Alttan muayenenin hicbir zarari yok. Yani karindan bakar da gormezse panik yapma diye yazdim.
Biliyorum canım zaten hep alt muayene oldu bu zamana kadar tedavi sürecinde de zararı Yok zaten jeller falan aynı şekilde sürülüyor zararı olsa doktorlar yapmaz

Cvbın için çok sağol ayrıca Allah razı olsun gönlüne göre versin rabbim

Canim benim de dun 5 arti 3du ama hic bi sey gorunmedi sadece 3mm municik kese doktor normal dedi ama gel sen bana anlat
Meraba kızlar Cuma gunu tam 6 haftalıkken doktora gıttım kese ve yolk kesesi buyumesine ragmen bebek gorunmedi :KK61:31 inde tekrar gıdecegım İnş embriyoyu gorur ve kalp atısını duyarız :dua:
Ni

O zaman ben Cumartesi gitsem hastaneye 6+5 olmuş oluyorum belki bi ihtimal duyulur alt ultrasonla duyuluyor diyorlar genelde zaten ilk haftalarda hep o şekilde muayene ediliyor ben makineye Çok girme taraftarı değilim ondan bu kadar çok sorguluyorum
Muhtemelen duyulur canım.benim kalp atışı muaynem 6+3 deydi ama ben 7+0 gitmiştim.

Çok geçmiş olsun üç düşük yapmış biri olarak Okan'ı gördüğün anı o kadar iyi anlıyorum ki ...
Allah yardımcın olsun. Sakin kal Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak
amin çok teşekkür ederim. İnşallah sen de bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın. o kadar çok kanı görünce kesin gitti bebeğim dedim. çok şükür bişey olmamış neden olabilir ki? dr. ultrasonda kanama pek görünmüyo bebeğin etrafında dedi

Alttan değil karından baktı benim kalp atışına.

Koku hassasiyeti var ama normalde de ben kokulara duyarli bir insandim sadece artti bir de uyku ve keyifsizlik hakim. Bulantım yok diye endişe ediyorum buradaki yorumlara göre bulanti iyi bir şeymiş gibi ama yorumunuzla mutlu oldum :KK49:
Her kadının hamileliği farklıdır, hatta her hamilelik farklıdır. Benim bir kızım birde oğlum var onlarda en ufak bir bulantı, tiksinme kusma hiç birşey yaşamadım. Şimdi üçüncü hamileliğim yine kusma tiksinme yok ama bulantı var. Endişe edecekseniz çok fazla okumayın çünkü stres bebeği de etkiler, herşey olacağına varır. Burda çoğu kan testi yaptırdı doktora gitti ben daha kan testi bile yaptıramadım ve yarın ilk defa doktora gideceğim 8 haftalık olacak.

Benim bulantım geçtikten sonra da balık yiyememiştim,köfte filan yemiştim sanırım son zamanlar bebeğe güzel kilo aldırıyordu ordan hatırlıyorum. Şimdi yiyorum ama pişerken kokusunu duymak istemem.
Açıkçası ben de kalıcı olmasından korkuyorum bu durumun :) ama bakalım zamanla rahatlarım belki :)

Merhaba :) ben de 5 haftalik hamileyim ve tahmini dogum tarihi 29 mart gorunuyor :).bi kac gundur sessiz takipciydim bugun araniza katilmak istedim cunku bu surecte ayni duygulari yasayan sizlerle yola devam etmenin birbirimize destek olmanin daha iyi gelecegine inaniyorum herkese hayirli olsun hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz insallah :)

amin çok teşekkür ederim. İnşallah sen de bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın. o kadar çok kanı görünce kesin gitti bebeğim dedim. çok şükür bişey olmamış neden olabilir ki? dr. ultrasonda kanama pek görünmüyo bebeğin etrafında dedi

Herşeyden sebep olabilir ama önemli olan doktorun bebeğin etrafında kanama görmemesi.

Doktor beni kalp atışına 6+2 de çağırdı cok mu erken ki? Abim normal bir zaman ama duyamazsan endişe etme dedi ben de moralim bozulmasın diye beklemek istiyorum eşim ise ısrarcı ve sabırsız o_O

Merhaba canım yolk kesesi varsa bebeğinde görünecektir bence geç döllenme gibi bişey olabilir sen içini ferah tut stres yapma, ilk 3 ay bebeklerimiz hormonlarımızdan çok etkilenirmiş iyi düşün iyi olsun inş.
İnş cnm iyi dusunmeye calısıyorum ama insan tedirgın oluyor bir de daha once basından boyle bir şey gecince Umarım bebeğim bu sefer benimledir

Kaç haftalık canım bir de beta değerin kaç çıktı bende haftaya cuma gideceğim inşallah pazartesi beta 1370 çıkmıştı dün akşam yine yaptırdım 16.477 çıktı inşalah duyulur kalp atışları
Gecen hafta pazartesi karinda keseyi. Gormustuk canim keseye gore gecen hafta pazartesei 4+5 di kan testi tekrar yapilmadi

Kızlar ben bugün doktora gittim tekrardan iki gün arayla çıkan değerlerim şöyle; 457-717-1141 değerlerim böyle ama keseyi daha net göremediler siz ne düşünüyosunuz en son adet tarihim 19 hazirandı :(((

Doktor beni kalp atışına 6+2 de çağırdı cok mu erken ki? Abim normal bir zaman ama duyamazsan endişe etme dedi ben de moralim bozulmasın diye beklemek istiyorum eşim ise ısrarcı ve sabırsız o_O
Ben 6.haftada keseyi gordm.8.haftada kalp icin cagirdi.belki vajinal muaynede duyar kalp atisini.ama doktor dogru soylemis o haftada duyamazsan etkilenmek yok.acikcasi ben hic beklentisiz gittim.kese gorsem yeter ddm.gordm yetti yani.bu cumarteside kalp icin gidicez.kan sonuclarimi degerlendircek.bence buyuk beklentiyle gitme. Sonucta haftasina gore normal bir beklentiye gir canim.

Merhaba :) ben de 5 haftalik hamileyim ve tahmini dogum tarihi 29 mart gorunuyor :).bi kac gundur sessiz takipciydim bugun araniza katilmak istedim cunku bu surecte ayni duygulari yasayan sizlerle yola devam etmenin birbirimize destek olmanin daha iyi gelecegine inaniyorum herkese hayirli olsun hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz insallah :)
Allah kucağımıza almayı da nasip etsin beni. De 26 mart gözüküyor ama daha kese gözükmediği için tedirginim

Back