2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet doğru diyorsun bu günler gelip geçiyor tadını çıkarmak lazım hayatımızın en farklı günleri bunlar ve dahası bizi bekliyor

Cok haklisiniz kizlar ben aslında yedigime içtiğime kullandigima pek dikkat etmiyorum alkol ve sigara kullanmak haric hayatima eskisi gibi devam ediyorum. 2 yildan sonra oldu benim ve esimin morfolojisi cok düşüktü dogal yoldan gebe kalamam diyordum. Bu vesveseler oradan miras kalma. Hamile tribinde degilim pek yani :) uyku hali dışında mide bulantım filan da yok. İyiye mi yorayim kötüye mi bilemedim :)

Her kadının hamileliği kendine özgü, benim cok sükür bulantım olmadı-ilkinde de öyleydi- sadece sıcaklar bunaltıyor bi de sürekli dinlenmek istiyorum ama maalesef 1.5 yasında oğlum var pek mümkün olmuyo

Aynen her sey olacağina variyor acikcasi hayatimi kisitlayan bikac sey dısinda takmiyorum mesela havuza gireremek istedigin her seyi yiyememek gibi.onun disindakiler ne olacaksa o oluyor zaten.ilkinde tarama testim kotu cikmisti amniyosentez olmak zorunda kalmistim ve taramadan sonra amniyosentez olmak icin 1 ay zorunlu beklemek gerekiyor ve o bir ay omrumden omur gitti bir ay boyunca durmadan ağladim ve amniyosentez sonucum temiz cikti ve suanda 26 aylik cok akılli (bu benim degil doktorumuzun fikri 3 4 yas duzeyinde goruyor oğlumu)var. Ve ben o 1 ayda uzuntuden yemek bile yiyememistim kabus gibiydi.demem o ki her sry gelip geciyor.doğunca da devamedecek ne zaman emekliyecek nazan oturacak ne zaman konusacak derken zaman geciyor büyüyünce de okul dertleri baslayacak bu surec cokkkkkk uzun yani

Koku hassasiyeti var ama normalde de ben kokulara duyarli bir insandim sadece artti bir de uyku ve keyifsizlik hakim. Bulantım yok diye endişe ediyorum buradaki yorumlara göre bulanti iyi bir şeymiş gibi ama yorumunuzla mutlu oldum

Rabbime oncelikle binlerce sukurler olsun .Bu duyguyu tatmak isteyen herkese versin insallah.Benim mide bulantilarim baslamadi henuz kisiden kisiye degisir galiba ama insallah her sey yolundadir bebegim gelisiyordur haftaya cumaya kalp atisi icin gidecegiz ama gunler gecmiyor

Kaç haftalık canım bir de beta değerin kaç çıktı bende haftaya cuma gideceğim inşallah pazartesi beta 1370 çıkmıştı dün akşam yine yaptırdım 16.477 çıktı inşalah duyulur kalp atışları

Canım keseden sonra birdaha bhcg ölçümü yapılmıyor.bebeğin gelişimi için önce kese boyutu sonra bebek gözükünce baş popo ölçüsü takip ediliyor.benim 4087 iken kese göründü birdaha hcg ölçümü yapılmadı.şuan 7+6 yım 7+0 da kalp atışını gördüm.keseyide 5+2 de görmüştüm.

Çok geçmiş olsun üç düşük yapmış biri olarak Okan'ı gördüğün anı o kadar iyi anlıyorum ki ...
Allah yardımcın olsun. Sakin kal Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak

Ben bilerek yaptırdım çünkü değer düzgün artıyor mu merak ettim tüple oldu benim çünkü sata göre 5+6 yım bende dün 16.477 çıktı haftaya cumaya kadar sanırsam duyarız gibime geliyor çünkü dün görümcemin 60 binlerde çıktı değeri duydu kalp atışını o da 7+3 çıktı çok heyecanlıyım

Kızlar çok şükür mide bulantım yok derken 3 gündür betim benzim sapsarı sürekli istifra edecek modda geziyorum.. Birden coştu resmen, uyuyorum midem bulanıyor uyanıyorum bulanıyor.. 4-5 saat bişey yemezsem elim ayağım oynuyor tansiyon düşüyor ama zar zor bişeyler yesem de midemden rahat edemiyorum..
bulandıkça çok şükür yavrularım iyi vücuda alışıyorlar diyorum tek tesellim bu, bir an önce sağlıklıca üç ayı atlatalım bitsin şu bulantılar

Kızlar çok şükür mide bulantım yok derken 3 gündür betim benzim sapsarı sürekli istifra edecek modda geziyorum.. Birden coştu resmen, uyuyorum midem bulanıyor uyanıyorum bulanıyor.. 4-5 saat bişey yemezsem elim ayağım oynuyor tansiyon düşüyor ama zar zor bişeyler yesem de midemden rahat edemiyorum..
bulandıkça çok şükür yavrularım iyi vücuda alışıyorlar diyorum tek tesellim bu, bir an önce sağlıklıca üç ayı atlatalım bitsin şu bulantılar

Benimde tüp bebek canım.merkezimin dediklerini yaptım ben.onlar gel kan ver dedi verdim.gel ultrasona bakalım dediler gittim.şu gün gel kalp atışına dediler öyle gittim.senin merkezin çağırmıyor mu
Şunu söylemek istiyorun.kesenin gözükmesi için hcg ölçümü lazım.ama kalp atışı için değer şu çıkarsa kalp atışı duyulur gibi bir değer yok.genellikle 6. 7. Haftalarda duyulması gerekir.keseyi gördün mü peki

Evet canım kesede problem Yok ama kalp atışı için oraya gidersem muayene ücreti çok fazla zaten maddiyat olarak çok yıprandık sürekli takibimin yapılacağı bi hastane ve doktor seçtim sizin haftanızı son adete göre mi hesapladılar peki rabbim hayırlı etsin bebeğinizi bu arada

İnşallah canım seninde hayırlı olsun.sağlıcakla duyarsın inşallah kalp atışınıda.evet son adetime göre hesaplıyorlar.kese adet tarihiyle uyumluydu.ama bebek 7+0 da 6+6 gözüküyordu ultrasonda öyle yazıyordu.ama doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi.

Koku hassasiyeti var ama normalde de ben kokulara duyarli bir insandim sadece artti bir de uyku ve keyifsizlik hakim. Bulantım yok diye endişe ediyorum buradaki yorumlara göre bulanti iyi bir şeymiş gibi ama yorumunuzla mutlu oldum
Benim de hic bulantim olmadi, bulanti olmasi iyi birsey anlaminda degil sadece hamileliginizin devam ettigini gosteren birsey gibi dusunun ama olmamasi kotu demek degil kesinlikle. Bence keyifsizlik hormonlardan kaynaklaniyor.

O zaman ben Cumartesi gitsem hastaneye 6+5 olmuş oluyorum belki bi ihtimal duyulur alt ultrasonla duyuluyor diyorlar genelde zaten ilk haftalarda hep o şekilde muayene ediliyor ben makineye Çok girme taraftarı değilim ondan bu kadar çok sorguluyorum

Meraba kızlar Cuma gunu tam 6 haftalıkken doktora gıttım kese ve yolk kesesi buyumesine ragmen bebek gorunmedi 31 inde tekrar gıdecegım İnş embriyoyu gorur ve kalp atısını duyarız
Merhaba canım yolk kesesi varsa bebeğinde görünecektir bence geç döllenme gibi bişey olabilir sen içini ferah tut stres yapma, ilk 3 ay bebeklerimiz hormonlarımızdan çok etkilenirmiş iyi düşün iyi olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…