- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #3.101
Evet doğru diyorsun bu günler gelip geçiyor tadını çıkarmak lazım hayatımızın en farklı günleri bunlar ve dahası bizi bekliyorHerkes neden keyifsiz yaa tadını çıkarın mideniz bulansa bile tadını çıkarın bu duyguyu yaşamak isteyen o kadar çok kadın vardır ki, bence güzel şeyler bnm ilk olacak inşallah birincisi kaybetmiştim kalbi durmuştu şimdi herşey yolunda diye öyle çok seviniyorum ki mide bulantısı baş dönmesi tiksinme hepsine şükrediyorum. Bence güzel enerji verelim birbirimizeSonuçta hepsi geçici evet zor ama hepsi anneliğin şanından demiş eskiler
Herkes neden keyifsiz yaa tadını çıkarın mideniz bulansa bile tadını çıkarın bu duyguyu yaşamak isteyen o kadar çok kadın vardır ki, bence güzel şeyler bnm ilk olacak inşallah birincisi kaybetmiştim kalbi durmuştu şimdi herşey yolunda diye öyle çok seviniyorum ki mide bulantısı baş dönmesi tiksinme hepsine şükrediyorum. Bence güzel enerji verelim birbirimizeSonuçta hepsi geçici evet zor ama hepsi anneliğin şanından demiş eskiler
Cok haklisiniz kizlar ben aslında yedigime içtiğime kullandigima pek dikkat etmiyorum alkol ve sigara kullanmak haric hayatima eskisi gibi devam ediyorum. 2 yildan sonra oldu benim ve esimin morfolojisi cok düşüktü dogal yoldan gebe kalamam diyordum. Bu vesveseler oradan miras kalma. Hamile tribinde degilim pek yani :) uyku hali dışında mide bulantım filan da yok. İyiye mi yorayim kötüye mi bilemedim :)Ne kadar guzel ve dogru yazmissin. Ben de kotu tecrubelerimden sonra anladim ki bizim elimizde olan hicbirsey yok. Allah nasibini verdiyse gelir. Dua edip bekleyip gorucez. Herseye dikkat etmeye calisiyoruz aman zararlidir falan diye ama hem bize hem bebeklere en cok zarari veren sey stres, korku, endise. Kotu dusunce kotuyu cagirir.
Aynen her sey olacağina variyor acikcasi hayatimi kisitlayan bikac sey dısinda takmiyorum mesela havuza gireremek istedigin her seyi yiyememek gibi.onun disindakiler ne olacaksa o oluyor zaten.ilkinde tarama testim kotu cikmisti amniyosentez olmak zorunda kalmistim ve taramadan sonra amniyosentez olmak icin 1 ay zorunlu beklemek gerekiyor ve o bir ay omrumden omur gitti bir ay boyunca durmadan ağladim ve amniyosentez sonucum temiz cikti ve suanda 26 aylik cok akılli (bu benim degil doktorumuzun fikri 3 4 yas duzeyinde goruyor oğlumu)var. Ve ben o 1 ayda uzuntuden yemek bile yiyememistim kabus gibiydi.demem o ki her sry gelip geciyor.doğunca da devamedecek ne zaman emekliyecek nazan oturacak ne zaman konusacak derken zaman geciyor büyüyünce de okul dertleri baslayacak bu surec cokkkkkk uzun yaniAslında su var ben ilk dede ikinci de de Hic birsey bilmedim cunku hic bu tür şeyler aklıma gelmedi bu tur olaylari daha once hic duymamistim bunda 1 aydır düşünmekten yoruldum herşey olacağına varır bazen bilmemek ve hazırlıksız olmak daha iyi..
Koku hassasiyeti var ama normalde de ben kokulara duyarli bir insandim sadece artti bir de uyku ve keyifsizlik hakim. Bulantım yok diye endişe ediyorum buradaki yorumlara göre bulanti iyi bir şeymiş gibi ama yorumunuzla mutlu oldumHer kadının hamileliği kendine özgü, benim cok sükür bulantım olmadı-ilkinde de öyleydi- sadece sıcaklar bunaltıyor bi de sürekli dinlenmek istiyorum ama maalesef 1.5 yasında oğlum var pek mümkün olmuyo
Kaç haftalık canım bir de beta değerin kaç çıktı bende haftaya cuma gideceğim inşallah pazartesi beta 1370 çıkmıştı dün akşam yine yaptırdım 16.477 çıktı inşalah duyulur kalp atışlarıRabbime oncelikle binlerce sukurler olsun .Bu duyguyu tatmak isteyen herkese versin insallah.Benim mide bulantilarim baslamadi henuz kisiden kisiye degisir galiba ama insallah her sey yolundadir bebegim gelisiyordur haftaya cumaya kalp atisi icin gidecegiz ama gunler gecmiyor
Canım keseden sonra birdaha bhcg ölçümü yapılmıyor.bebeğin gelişimi için önce kese boyutu sonra bebek gözükünce baş popo ölçüsü takip ediliyor.benim 4087 iken kese göründü birdaha hcg ölçümü yapılmadı.şuan 7+6 yım 7+0 da kalp atışını gördüm.keseyide 5+2 de görmüştüm.Kaç haftalık canım bir de beta değerin kaç çıktı bende haftaya cuma gideceğim inşallah pazartesi beta 1370 çıkmıştı dün akşam yine yaptırdım 16.477 çıktı inşalah duyulur kalp atışları
Çok geçmiş olsun üç düşük yapmış biri olarak Okan'ı gördüğün anı o kadar iyi anlıyorum ki ...ay kızlar dün öğürmekten bir hal oldum boş boş mide özsuyu kusuyordum ki altımda bi ıslaklık hissettim, bide baktım ne göreyim el ayası kadar kıpkırmızı kan. hemen koştuk doktora. baktı bebek iyi dedi çok şükür. nasıl ağladım bişey oldu sandım. hastaneye yatırdı 2 tane mide bulantısı için serum yedim. kalçadanda progestan iğne yaptılar. günde 3 progestan fitil verdi. az az kanama hala var. yüzde 90 bi tehlike yok dedi dr. ama çok korktum yaaa.. dua edin şu kanamada kesilsin. mide bulantısı için ilaç verdi dramamine. midem düzeldi biraz
Ben bilerek yaptırdım çünkü değer düzgün artıyor mu merak ettim tüple oldu benim çünkü sata göre 5+6 yım bende dün 16.477 çıktı haftaya cumaya kadar sanırsam duyarız gibime geliyor çünkü dün görümcemin 60 binlerde çıktı değeri duydu kalp atışını o da 7+3 çıktı çok heyecanlıyımCanım keseden sonra birdaha bhcg ölçümü yapılmıyor.bebeğin gelişimi için önce kese boyutu sonra bebek gözükünce baş popo ölçüsü takip ediliyor.benim 4087 iken kese göründü birdaha hcg ölçümü yapılmadı.şuan 7+6 yım 7+0 da kalp atışını gördüm.keseyide 5+2 de görmüştüm.
Gönlünü ferah tutMeraba kızlar Cuma gunu tam 6 haftalıkken doktora gıttım kese ve yolk kesesi buyumesine ragmen bebek gorunmedi31 inde tekrar gıdecegım İnş embriyoyu gorur ve kalp atısını duyarız
Benimde tüp bebek canım.merkezimin dediklerini yaptım ben.onlar gel kan ver dedi verdim.gel ultrasona bakalım dediler gittim.şu gün gel kalp atışına dediler öyle gittim.senin merkezin çağırmıyor muBen bilerek yaptırdım çünkü değer düzgün artıyor mu merak ettim tüple oldu benim çünkü sata göre 5+6 yım bende dün 16.477 çıktı haftaya cumaya kadar sanırsam duyarız gibime geliyor çünkü dün görümcemin 60 binlerde çıktı değeri duydu kalp atışını o da 7+3 çıktı çok heyecanlıyım
Çok sağol cnmGönlünü ferah tut
Dualarım seninle
Evet canım kesede problem Yok ama kalp atışı için oraya gidersem muayene ücreti çok fazla zaten maddiyat olarak çok yıprandık sürekli takibimin yapılacağı bi hastane ve doktor seçtim sizin haftanızı son adete göre mi hesapladılar peki rabbim hayırlı etsin bebeğinizi bu aradaBenimde tüp bebek canım.merkezimin dediklerini yaptım ben.onlar gel kan ver dedi verdim.gel ultrasona bakalım dediler gittim.şu gün gel kalp atışına dediler öyle gittim.senin merkezin çağırmıyor mu
Şunu söylemek istiyorun.kesenin gözükmesi için hcg ölçümü lazım.ama kalp atışı için değer şu çıkarsa kalp atışı duyulur gibi bir değer yok.genellikle 6. 7. Haftalarda duyulması gerekir.keseyi gördün mü peki
İnşallah canım seninde hayırlı olsun.sağlıcakla duyarsın inşallah kalp atışınıda.evet son adetime göre hesaplıyorlar.kese adet tarihiyle uyumluydu.ama bebek 7+0 da 6+6 gözüküyordu ultrasonda öyle yazıyordu.ama doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi.Evet canım kesede problem Yok ama kalp atışı için oraya gidersem muayene ücreti çok fazla zaten maddiyat olarak çok yıprandık sürekli takibimin yapılacağı bi hastane ve doktor seçtim sizin haftanızı son adete göre mi hesapladılar peki rabbim hayırlı etsin bebeğinizi bu arada
Benim de hic bulantim olmadi, bulanti olmasi iyi birsey anlaminda degil sadece hamileliginizin devam ettigini gosteren birsey gibi dusunun ama olmamasi kotu demek degil kesinlikle. Bence keyifsizlik hormonlardan kaynaklaniyor.Koku hassasiyeti var ama normalde de ben kokulara duyarli bir insandim sadece artti bir de uyku ve keyifsizlik hakim. Bulantım yok diye endişe ediyorum buradaki yorumlara göre bulanti iyi bir şeymiş gibi ama yorumunuzla mutlu oldum
O zaman ben Cumartesi gitsem hastaneye 6+5 olmuş oluyorum belki bi ihtimal duyulur alt ultrasonla duyuluyor diyorlar genelde zaten ilk haftalarda hep o şekilde muayene ediliyor ben makineye Çok girme taraftarı değilim ondan bu kadar çok sorguluyorumİnşallah canım seninde hayırlı olsun.sağlıcakla duyarsın inşallah kalp atışınıda.evet son adetime göre hesaplıyorlar.kese adet tarihiyle uyumluydu.ama bebek 7+0 da 6+6 gözüküyordu ultrasonda öyle yazıyordu.ama doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi.
Merhaba canım yolk kesesi varsa bebeğinde görünecektir bence geç döllenme gibi bişey olabilir sen içini ferah tut stres yapma, ilk 3 ay bebeklerimiz hormonlarımızdan çok etkilenirmiş iyi düşün iyi olsun inş.Meraba kızlar Cuma gunu tam 6 haftalıkken doktora gıttım kese ve yolk kesesi buyumesine ragmen bebek gorunmedi31 inde tekrar gıdecegım İnş embriyoyu gorur ve kalp atısını duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?