- 14 Mayıs 2012
- 367
- 255
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.621
Ahhaahaevet tersi çıkar derler yatabirlere bakıyorum erkek bebek doğurduğunu gören hamile kadının kızı olur diyor:)))
Düşük şeker problemi bende de var, karnım tok olduğu halde bile düşebiliyor bazen anlamsızca. İnşallah sağlıcakla geçer bu sürecin. Kalp atışını erken dinleyenler de var, cihazla alakalı felan demişlerdi, belki şansına sana da denk gelir dinlersin :)Günaydın kızlar
Bugün doktorda randevumuz var belki kalp atışını duyarız. Gitmişken diyetisyenden de randevu alıcam çünkü ben düşük şeker hastasıyım Ve değişen dengelerden dolayı sürekli yemek yiyorum.
Bide bu kiloları vermek var zaten incecik hamile kalmadım 72.5 kg dim hamile kaldığımda.
Mümkün olduğu kadar domates ve salatalıkla geçiştirmeye çalışıyorum Ve akşamları yürüyorum
Zaten bide çalıştığım için sürekli arazideyim
Dua edin lütfenkalp atışını duyalım gerçe daha çok erken ama umut fakirin ekmeği
oldu mu şimdi bu oldu mu şimdi bu :))) genelde öyle söylerler ama rüya tabirlerini okuduğumda hiç öyle yazmıyor. bence toplum kendi içinde öyle bişey söyledi geçti :))Canımcım hayrolsun inşallah. Erkek çocuğun olduğunu görmek murattır derler burda. İyi birşeydir. Kız çocugun olduğu ise sıkıntı yada laf söz denir. Bildiğim bu :)
günaydın herkese :) güzel bir gün dilerim.
ben 2 gecedir rüyamda , önceki gece kucağıma verdiler. beyaz beresi pembe kundağıyla. aa diyorum kızmışsın seen :))
bu gecede pusette kız bebek yatıyor 6-7aylık. bembeyaz boncuk gözlü böyle.örtüsünü kaldırıyorm pusetin. ayyy diyorum ne tatlısın sen diyorum. bembeyaz giyinmiş böyle. :)
rüya tabirlerine bakıyorumda kız yada erkek ikiside olumlu yorumlanmış :))) bilinçaltı bence benimki. çin takvimini çok düşündüm ondan oldu bunlar :))
öncelikle tebrik ederim. hayırlısıyla kucağına alırısn inşallah :)Ben de ilk hamileliğimde cinsiyetini bilmezken ruyamda bi erkek çocuk doğurmuştum. Oğlum oldu :)
öncelikle tebrik ederim. hayırlısıyla kucağına alırısn inşallah :)
valla rüyamda bir minnoş gördüm. tontişim ya erkek olsun kız olsun 40 yaşına bile geldiğinde benim minnoşum olcak o:) hahaha :)
Ama sen dğmuşş 6 7 aylık olmuş olanlarından görmüşsün canım :)) çocuğu karnında ya da doğarken görürsen o anlamı içerir diye biliyorum çünkü bikaç kez öyle görmüştüm bende.oldu mu şimdi bu oldu mu şimdi bu :))) genelde öyle söylerler ama rüya tabirlerini okuduğumda hiç öyle yazmıyor. bence toplum kendi içinde öyle bişey söyledi geçti :))
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :)Merhaba herkese. Ben de hamileyim hcg dün 420 çıktı sat 18 haziran. Henüz doğum doktoruna gitmedim haftaya gitcem inşallah
yok kız şaka yapıyorum sana :))Ama sen dğmuşş 6 7 aylık olmuş olanlarından görmüşsün canım :)) çocuğu karnında ya da doğarken görürsen o anlamı içerir diye biliyorum çünkü bikaç kez öyle görmüştüm bende.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :)
benim :)Kimlerin ilk gebeliği?
Haha aynen senin rüyalar böyle böyle seriye bağlancak :))yok kız şaka yapıyorum sana :))
kundaklanmış aldım bir kere. diğer gecede 6 7 aylık gördüm :)) bu akşamda heralde 2 3 yaşında görürüm. böyle böyle büyütcem :))))
Olabiliyo canım, kişiden kişiye değişir, kimi erken kimi geç yaşar. Kimisi bulantıdan bihaber :)5+5 im arkadaslar bugün. Midem karışmaya başladı. Çok erken degilmi bulantılar için..