- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısıylaTamam canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de aşılamayla kaldım 1. De çok şükür tuttu :)
Amin Canım immm hepimize nasip etsin inşallah Rabbim ❤Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla
Ne güzelll 2 yaş araSlm bende hem nisan 2016 annesi, şimdide mart 2018 annesiyim
Bende bu kdr yakın olunca inanamadım herlde ama yakında bulantılarla inanırımBende ekim 2013 annesiyim :)
Şimdide kan sonucum pozitif gelirse mart 2018 olacak Allahın izniyle :)
Ben bi boşluk hissediyorum ya, inanamadım gibi tuhaf bi his oldu :) sizler ne durumdasınız?
Sağolun güzelmi görücez:)Ne güzelll 2 yaş ara
Ben bildiğin 1ay sonra yumurtlamisim benziyor SAT çünkü 13mayis öyle yumurtlamamisim ve benim korunmasız ilişki ahaziranin 8inde olduBenim de geç yumurtlama heralde bi 5 gunluk fark var hesabı sat a göre değil de ultrasona göre yapacak doktor.
Ben ilkinde çok sorun yaşamadım şükür.. bunda nasıl olur bilmiyorum :) senin nasıldı ?Bende bu kdr yakın olunca inanamadım herlde ama yakında bulantılarla inanırım
Benim ara ara başladı bulantılarım, iştah durumu şımarıklıktan tamamen :)Nasılsınız anneler bulantılar falan başladı mı iştahınız nasıl ben de hiç bi şey yok daha umarım da olmaz iştahım da gayet yerinde sizler de durum nasıl
Simdi hapsirdim ve sanki kaşıkların patliyomus gibi çok acidi ve şişlik war sanki ağrıyı kasiklarim hayirlisiyla bakalım c.tesi randewumuz keseyi görmek için gorebilcez mi bakalım değer Kacta iken kese gozukuyor
Benimdeoğlumla başim dertte hiç durmuyor kucagima karnima gelip zıplıyor bazen fark etmiyorum bi anda kucağima zipladigini goruyorum.Simdi hapsirdim ve sanki kaşıkların patliyomus gibi çok acidi ve şişlik war sanki ağrıyı kasiklarim hayirlisiyla bakalım c.tesi randewumuz keseyi görmek için gorebilcez mi bakalım değer Kacta iken kese gozukuyor
Ben de her hapsirigimda sanki kasiklarimdan hapsiriyorum.Simdi hapsirdim ve sanki kaşıkların patliyomus gibi çok acidi ve şişlik war sanki ağrıyı kasiklarim hayirlisiyla bakalım c.tesi randewumuz keseyi görmek için gorebilcez mi bakalım değer Kacta iken kese gozukuyor
Benim kizimda ben biraz uzanayim teleme oturuyor ağladığı zaman kucağına aldığında tekme atiyo hep walla bu bebelerle nasıl basa cikicaz bilmemBenimdeoğlumla başim dertte hiç durmuyor kucagima karnima gelip zıplıyor bazen fark etmiyorum bi anda kucağima zipladigini goruyorum.