- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Ben de varım kızlarrr :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de varım kızlarrr :)
bende geldim kalp atışını duyan varmı?
Merhaba kizlar ben de bugun dr a gitrim haberler maalesef biraz tatsiz persembe gunu 4100 çıkmıştı degerim ertesi gun lekelenmelerim oldu kahverengi progestan basladim bugun lendi dr uma gittim tekrar bhcg yapildi 12000 cikti deger ancak ne karindan ne de vajinal usgden kese falan goremedik dr dis gebelikten suphelendi
Radyolojiden gun ldirdi renkli doppler icin 3n gec carsamba bakilmali dedi bu surecte agri bayginlik vs.. olursa acile gitmemi önerdi.
Merhaba kızlar.5+2 günlük hamileyim bugün kese yolc sac da göründü.17 temmuz kalp atışı için çağırdılar.sizler kalp atışına ne zaman gideceksiniz.
merhaba benimde 6 mart görünüyor doğum.Ben de varım kızlarrr :)
daha dr.a gitmedim. önümüzdeki hafta gideceğim. siz duydunuz mu kalp atışlarını?bende geldim kalp atışını duyan varmı?
Evet canım izmirdeyim.benim ki tüp bebek ben ege üniversitesi ege nazan tavmergene gidiyorum.siz kime gidiyorsunuz.hoşgeldiniz arkadaşlar, bebişlerimiz hayırlı olsun inşallah
merhaba bende 5+1 günlük hamileyim,izmir de mi yaşıyorsunuz? evetse hangi dr. a gidiyorsunuz?
merhaba benimde 6 mart görünüyor doğum.
daha dr.a gitmedim. önümüzdeki hafta gideceğim. siz duydunuz mu kalp atışlarını?
hayırlı olsun, karataş hastanesinde aysel zabit taşer e gideceğim pazartesi günü, yorumlara bakarak aldım randevuyu inşallah memnun kalırım.Evet canım izmirdeyim.benim ki tüp bebek ben ege üniversitesi ege nazan tavmergene gidiyorum.siz kime gidiyorsunuz.
Ben de izmirdeyim alsancak kadomer hatice aktana gidiyorum yani ilkinde ona gittim bunda da ona gidicem haftaya insallahhoşgeldiniz arkadaşlar, bebişlerimiz hayırlı olsun inşallah
merhaba bende 5+1 günlük hamileyim,izmir de mi yaşıyorsunuz? evetse hangi dr. a gidiyorsunuz?
daha dr.a gitmedim. önümüzdeki hafta gideceğim. siz duydunuz mu kalp atışlarını?
doğumu nerede yapıyorlar? kadomerde mi yoksa başka hastane mi? muayene ücretleri nasıl?Ben de izmirdeyim alsancak kadomer hatice aktana gidiyorum yani ilkinde ona gittim bunda da ona gidicem haftaya insallah
Sizinde hayırlı olsun.bi arkadaşım üçüncü ayına kadar ona gitti.iyi bir doktor diye duymuştum.hayırlı olsun, karataş hastanesinde aysel zabit taşer e gideceğim pazartesi günü, yorumlara bakarak aldım randevuyu inşallah memnun kalırım.
Ben de izmirdeyim kızlar. .bugün bebek gorundu..ayın 12 sine kalp sesini duymaya gideceğim. .ultrasonda crl 2.47 mm yazıyor. .ayrıca 5+5 yazıyor ama ben 4+6yim..erken dollenme olmuştu zaten çok erken öğrenmiştim hamileligimihoşgeldiniz arkadaşlar, bebişlerimiz hayırlı olsun inşallah
Bende birgün böyle diyebilcek miyim çok merak ediyorum. Her ayın anneleri ile başlıyorum okumaya grubu tanıyorum kendimce. Sonra bırakıyorum takibi.beraber hamilelik planladıgımız arkadaşların çoğu Doğum yaptı. Hayırlı dogumlarınız olsun kızlar. Allah onlarla mutlulugunuzu kat kat artırsınmerhaba arkadaşlar,
bende nihayet hamileyim ve her şey yolunda giderse mart ta bebeğimi kucağıma alıcam.
hepimizin hayırlı olur inşallah.
Büyük ihtimal yine yaşamazsın benm çok kötüydü hep yattım şimdi Allaha dua ediyorum hep bu sefer minik oğlum var ona bakabilim diyeKızlar sonuç pozitif geldi :)
Ben ilkinde çok sorun yaşamadım şükür.. bunda nasıl olur bilmiyorum :) senin nasıldı ?
Benim başta olmuştu snra geçmişti bazısında 12. Haftalarda tekrar oluo sanırımMerhabalar kambersiz düğün olmaz dedim ben de geldim
Öncelikle şu adet ağrısı şeklindeki ağrı ne zaman bitecek fikri olan var mı
Güzel düşün canım. Elbet olur..Bende birgün böyle diyebilcek miyim çok merak ediyorum. Her ayın anneleri ile başlıyorum okumaya grubu tanıyorum kendimce. Sonra bırakıyorum takibi.beraber hamilelik planladıgımız arkadaşların çoğu Doğum yaptı. Hayırlı dogumlarınız olsun kızlar. Allah onlarla mutlulugunuzu kat kat artırsın
Benim gibi olmuşsun sende ben aldırmıştım oğluma bakamaz duruma gelmiştim bulantıdan yataklık oldum sütüm kesildi oğlum aç kaldı mama içmedi Allah affetsin artk şu an doğmuştu ama çok zor olurdu şu an bakıyorumda daha bu bebek ama yardımcı olcak biri varsa korkma artk olan olmuş güzel taraflarnı düşün başta zor olucak ama snra çok kolay olucak, şimdi 15 aylık tekrar hamileyimKızlar ya ben ikinciye hamile kaldım kızım daha 4 aylık ne yapıcam bilmiyorum :///
Ben mustela kullanmıştım ama çok düzenli diil ara ara yağlar da sürdüm banyodan snra genelde ,olmadı çatlak ama bazısı kullanıo çatlıyo birazda genetik ama sen önlemini alKizlar ogluma hamileyken cok catlaklarim olmustu. Bulundugum yere de yeni tasindigim icin hicbiryer bilmedigimden birsey kullanmadim. Disari falan hep esimle cikip giderdim. Simdi bunda da catlaklarim artacak diye korkuyorum. Kullanip memnun kaldiginiz bir urun tavsiye edebilir misiniz ?
Doğumu anlasmali olduğu hastanelerde yaptiriyor oyle oldugu icin de hastaneye ayri doktora ayrı ucret odemistik biz ikisi 3000 civari tutmustu 2 yil once tabi esim doktor olduğu icin doktorumuz bizden daha az ucret almisti musyne ucreti de ozaman 200 du biz yarisini ödüyorduk doktor indiriminden dolayi.hastane olarak genelde cevremdekiler cinarliyi tercih ediyorlar egopol ve medical parkta tercihler arasinda tabi daha luks bir hastane isteyenlere kent hastanesi de vardoğumu nerede yapıyorlar? kadomerde mi yoksa başka hastane mi? muayene ücretleri nasıl?