Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende ekim 2013 annesiyim :)
Şimdide kan sonucum pozitif gelirse mart 2018 olacak Allahın izniyle :)
Ben bi boşluk hissediyorum ya, inanamadım gibi tuhaf bi his oldu :) sizler ne durumdasınız?
Bende ekim 2013 annesiyim :)
Şimdide kan sonucum pozitif gelirse mart 2018 olacak Allahın izniyle :)
Ben bi boşluk hissediyorum ya, inanamadım gibi tuhaf bi his oldu :) sizler ne durumdasınız?
Nasılsınız anneler bulantılar falan başladı mı iştahınız nasıl ben de hiç bi şey yok daha umarım da olmaz iştahım da gayet yerinde sizler de durum nasıl
Simdi hapsirdim ve sanki kaşıkların patliyomus gibi çok acidi ve şişlik war sanki ağrıyı kasiklarim hayirlisiyla bakalım c.tesi randewumuz keseyi görmek için gorebilcez mi bakalım değer Kacta iken kese gozukuyor
Nasılsınız anneler bulantılar falan başladı mı iştahınız nasıl ben de hiç bi şey yok daha umarım da olmaz iştahım da gayet yerinde sizler de durum nasıl
Simdi hapsirdim ve sanki kaşıkların patliyomus gibi çok acidi ve şişlik war sanki ağrıyı kasiklarim hayirlisiyla bakalım c.tesi randewumuz keseyi görmek için gorebilcez mi bakalım değer Kacta iken kese gozukuyor
Bhcg 1500 ve üstünde vajinal ultrasonla kese görünüyor, benim de cuma randevum var kese için.. hayırlı sağlıklı şekilde görelim keselerimizi inşallah :)