-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
allah gönlünüze göre versin, inşallah tez vakitte hamile olduğunuz haberini verirsiniz. umarım mart anneleri grubunda olursunuz.Bende birgün böyle diyebilcek miyim çok merak ediyorum. Her ayın anneleri ile başlıyorum okumaya grubu tanıyorum kendimce. Sonra bırakıyorum takibi.beraber hamilelik planladıgımız arkadaşların çoğu Doğum yaptı. Hayırlı dogumlarınız olsun kızlar. Allah onlarla mutlulugunuzu kat kat artırsın
Canım benim bende dokuz sene bu yolda çok emek verdim. O kadar ağlayıp o kadar hayatı kendime zehir ettiğim günlerim oldu ki ne kadarda üzülmüşüm. Ama rabbim çok büyük herşeyin bi zamanı varmış gerçekten. Benim için süreç nasıl devam eder bilmiyorum inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider ama senden ricam çok dua et duanda ısrar et inşallah rabbim nasip edicek. Bizde güzel haberlerini burdan öğrenicez inşallah.Bende birgün böyle diyebilcek miyim çok merak ediyorum. Her ayın anneleri ile başlıyorum okumaya grubu tanıyorum kendimce. Sonra bırakıyorum takibi.beraber hamilelik planladıgımız arkadaşların çoğu Doğum yaptı. Hayırlı dogumlarınız olsun kızlar. Allah onlarla mutlulugunuzu kat kat artırsın
Aynen canım bakalım aynı güne mi doğum yapcaz :) ben de izmirdeyim bu aradahoşgeldiniz arkadaşlar, bebişlerimiz hayırlı olsun inşallah
merhaba bende 5+1 günlük hamileyim,izmir de mi yaşıyorsunuz? evetse hangi dr. a gidiyorsunuz?
merhaba benimde 6 mart görünüyor doğum.
daha dr.a gitmedim. önümüzdeki hafta gideceğim. siz duydunuz mu kalp atışlarını?
iştah iyide bugün biraz biraz midem bulandı dışardayken, hava çok sıcaktı ama fazla rahatsız olmadan geçti. İnşallah bulantısız geçer hayırlısıyla tabi.Nasılsınız anneler bulantılar falan başladı mı iştahınız nasıl ben de hiç bi şey yok daha umarım da olmaz iştahım da gayet yerinde sizler de durum nasıl
benim de 3 temmuzda gitmiştim keseyi gördü ultrasonda. 17 temmuzda gidicem kalp atışları içinMerhaba kızlar.5+2 günlük hamileyim bugün kese yolc sac da göründü.17 temmuz kalp atışı için çağırdılar.sizler kalp atışına ne zaman gideceksiniz.
Benim de artık olmuyor onun yerine hafif bulantılar halsizlik ve zaman zaman kasıklarda batmalar geldi :) değişik bir süreç ilk deneyimim siz de hoşgeldiniz Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallahBenim başta olmuştu snra geçmişti bazısında 12. Haftalarda tekrar oluo sanırım
Merhaba Allah gonlune göre versin ne kadar zamandır beklediğini bilemiyorum ama ben 9 yıldır anne olmaya çalışıyorum yasadigim tamamlanamayan gebelik de cabasi... yani sanırım herşeyin bir zamanı var Allah büyük senin bebişinde zamanını bekliyordur üzme kendini olacak de ve pes etmeBende birgün böyle diyebilcek miyim çok merak ediyorum. Her ayın anneleri ile başlıyorum okumaya grubu tanıyorum kendimce. Sonra bırakıyorum takibi.beraber hamilelik planladıgımız arkadaşların çoğu Doğum yaptı. Hayırlı dogumlarınız olsun kızlar. Allah onlarla mutlulugunuzu kat kat artırsın
Hiç belli olmuyor ki canım, birbirine hiç benzemiyor bazen. İnşallah sende rahat geçirirsin. Benim oğlum 3,5 yaşında şükür ama onu düzene sokana kadar ömrümden ömür gitti. Halen de zor bi çocuk inşallah şuanki rutinimiz bozulmaz.Büyük ihtimal yine yaşamazsın benm çok kötüydü hep yattım şimdi Allaha dua ediyorum hep bu sefer minik oğlum var ona bakabilim diye
Hayırlı olsun canımKızlar merhaba. Ben de sonucu yeni ögrendim kan testiyle. Allah nasip ederse 16 mart 2018 tahmini dogum tarihi. Buraya bunu yazacagimi dusunmezdim hic coo mutluyum. Birlikte bekleriz umarım bebisleri:)
5+2 de gördüm canım.Selamlar.. herkese hayırlı sağlıklı gebelikler :)
5+2 de gördüm canım.keseyi görenler ne zaman gördünüz kaç günlüktü
ben de haftaya gideyim diyorum bakalım canım inşallah görürüm bende 15 gün sonra çağırdı doktor ama sabırsızım valla o kadar bekleyemem ben :)5+2 de gördüm canım.
Gününden önce gidipte birde göremezsen moralini bozma sakınben de haftaya gideyim diyorum bakalım canım inşallah görürüm bende 15 gün sonra çağırdı doktor ama sabırsızım valla o kadar bekleyemem ben :)
İnşallah sağlıcakla görürsün canım.Gününden önce gidipte birde göremezsen moralini bozma sakın