- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 37
Keçe cerceve yaptirdim sekerler hazir ve kolonyA yaptirdim bide.valla gereksiz masraf cok lazim degilse dagitma esimin cevresi sirkete tebrige gelip hediye getiriyo oda karsiliginda bisey vermek istiyo ondan yaptiriyoruz bu kadar.karton poset aldim mavi ustune yine ayni stickerin buyugunden yapistirdim poset icinde veriyoruzCanım bunların dışında başka bsy yapicak mıydın sen? Sağolsun ablam magnet yaptı. Başka ne veriliyor hastanede?
Keçe cerceve yaptirdim sekerler hazir ve kolonyA yaptirdim bide.valla gereksiz masraf cok lazim degilse dagitma esimin cevresi sirkete tebrige gelip hediye getiriyo oda karsiliginda bisey vermek istiyo ondan yaptiriyoruz bu kadar.karton poset aldim mavi ustune yine ayni stickerin buyugunden yapistirdim poset icinde veriyoruz
Canım ben burdaki kızlardan duymuştum cotton box in nevresim takımını aldim kizcemeKızlar merhaba,
Bebek tekstili, yani çarşaf nevresim vs konusunda önerebileceğiniz bir marka var mı ?
Kızlar merhaba,
Bebek tekstili, yani çarşaf nevresim vs konusunda önerebileceğiniz bir marka var mı ?
Kizlar bebek küvetini ne yapmayi dusunuyorsunuz? Ben chicco nun cuddle bubble begendim, hem bez degistirebiliyorsun hemde kuveti var ayakli.
Sizce gerekli mi bu kadar para vermeye, sizler nasil yapacaksiniz?
Ben sebi bebe marka katlanır küvet aldım. Malzemesi sağlam görünüyor. Chicconun fiyatını bilmiyorum ama benim aldığım 150liraydı. Hem yer sıkıntısı da yaşamayız katlandığı için diye düşündüm.Kizlar bebek küvetini ne yapmayi dusunuyorsunuz? Ben chicco nun cuddle bubble begendim, hem bez degistirebiliyorsun hemde kuveti var ayakli.
Kızlar merhaba,
Benim annem dikti hepsini ama kumaşları alırken Taç’ın kumaşlarını aldı. Eğer dikemeseydi yine Taç’tan alrdım sanırım. Kolay kolay deforma olmuyor.
Canım ben burdaki kızlardan duymuştum cotton box in nevresim takımını aldim kizceme
Canim bebeklere ilk uc ay hatta 1 yil yorgan agir geliyo deniyor. Evin sicaksa battaniye tarzi bisey oneririm. Yastik zaten kullanmiyorlar. English home dan sadece nevresim filan bakabilirsin cok pahali seyler alma. Benim 1 yorgan bide nevresim seti var (cotton box). Battaniye yapcam ev cunku soguk degil. Evin durumuna gore dusun. Sicaksa set degil sadece carsaf alsan yeter diye dusunuyorum
Birini ikeadan diğerini lcwden aldım cnm ikiside hoşuma gitti. Şimdi almasam ileride mutlaka alacaktım.
Hepinize teşekkürler kızlar. Ben de taç ve cotton box'a bakayım o halde. Zaten ilk aşamada yorgan yastık ben de almayacağım da beşiklere koruyucu takılıyor ya o tarz takım bir şey bulursam iyi olacak.
sPatz kizima cotton boxla english home almistim cooton boiki yikandikca formunu kaybetti english homunki guzel cikti.valla 1 set bile alsan yeter carsaf alabilrisin pike alabilirsin.bide english homun pamuk battaniyesj cok cok guzel cikti ne cok kalin ne cok ince cok memnun kaldim bilseydim arkasi oglan mor alirdim :) simdi oglanada mavisi alcam sitesinde baktim 27 lira
Karacaya da bak o zaman belki uyguna bulabilirsin biseyler
Kizlar bebek küvetini ne yapmayi dusunuyorsunuz? Ben chicco nun cuddle bubble begendim, hem bez degistirebiliyorsun hemde kuveti var ayakli.
Ay canım yazık günah o küvete fiyatlarına baktım da uuuv.... hemde kaç aylık olana kadar kullanabilirsin ki onu o da ufak..Tesekkurler kizlar, bende katlanabilir olanlara bir bakaiym o zaman :)
banada katlananlar kucuk geldi ve gercekten fiyatida fazlaydi plastik bisey icin bende masrapa kuvet kovasini 60 tl ye aldim ilk aisvers yaparkende 100 tl uzerine yikama filesi 2 tl ye geliyordu onu almistim :)Ay canım yazık günah o küvete fiyatlarına baktım da uuuv.... hemde kaç aylık olana kadar kullanabilirsin ki onu o da ufak..
ben katlanır küvetlerden gördüm çarşıda 135 tlydi o bile pahalı geldi bana ve ufak geldi gözüme.
çarşıda havuzlu han mıydı neydi oradan kapaklı kovasını maşrapasını filesini ve küvetini 60tlye aldım ben. katlananlar gibi yerden tasarruf ettirmeyecek ama katlananlarıda görüntü bakımından da pek sevmedm ben. kullanmadığımız wc var artık orayı kırklayıp paklayıp oraya tıkarım diye düşündüm..
yeter işte fazlasına ne gerek var ki.. yazık günah başka eksikler tamamlanırbanada katlananlar kucuk geldi ve gercekten fiyatida fazlaydi plastik bisey icin bende masrapa kuvet kovasini 60 tl ye aldim ilk aisvers yaparkende 100 tl uzerine yikama filesi 2 tl ye geliyordu onu almistim :)
oyle canim zaten yaa banyo isi cocukta 5 dakika zzten aman usutmesin aman soyel olmasin derken bitiveriyro :)yeter işte fazlasına ne gerek var ki.. yazık günah başka eksikler tamamlanır
ahahah öyle valla canım 2 maşrapa su dökülse tamam el kadarlar zatenoyle canim zaten yaa banyo isi cocukta 5 dakika zzten aman usutmesin aman soyel olmasin derken bitiveriyro :)
Sen deyince bende o battaniyeden aldım yeşilinden. Acaba dışarı çıkarken de kullanırsak olur mu ince gelir mi üşür mü? Artı peluş battaniyede almam gerekir mi?sPatz kizima cotton boxla english home almistim cooton boiki yikandikca formunu kaybetti english homunki guzel cikti.valla 1 set bile alsan yeter carsaf alabilrisin pike alabilirsin.bide english homun pamuk battaniyesj cok cok guzel cikti ne cok kalin ne cok ince cok memnun kaldim bilseydim arkasi oglan mor alirdim :) simdi oglanada mavisi alcam sitesinde baktim 27 lira
Kasım bebesi üşür tabi canım. ben kalın battaniye aldım eminönünden 35tl ye. bide ayrı olarak içine konulabilecek taşıma battaniyeler var nasıl anlatıyım, kundak gibi düğmeli içi peluş dışı örgü taşıma şeysi. 60tl onu aldım. battaniye kayar açılır tutamazsın derdin olmasın bunun içine koyarsın sıcacık açılmadan gider dedi ablam öyle alabilirsinSen deyince bende o battaniyeden aldım yeşilinden. Acaba dışarı çıkarken de kullanırsak olur mu ince gelir mi üşür mü? Artı peluş battaniyede almam gerekir mi?