2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Canım nasıl bir kavanoza koydun aslında çok mantıklı çok güzel olur fiyatında uygun oluyo geçen çikolata sordum tanesi 9 liraya geliyodu çok pahalı oluyor
Canim bak bu kavanozlardan almistim gecen sene 200 tane kizin dis bigdayi icin almistim yesil kapaklisindan sonra dogumgununde de kullandim ordan kalanlari kullandim.kiz tlfnumu yere dusurdu kamerasi acilmiyo yaptiklarimin fotosunu cekemiyorum 1 2 gune duzelsin yapilmisinida eklerim.tavsiyem kavanoz alirsan 100 lu 200 lu filan al dogumgunu dis partisi v.s. hazir hediyelik iyi oluyo,gecen yilda 2kg recel alip onlara doldurup dagitmistim,
Screenshot_20180826-153601_Google.jpg
dis bugdayinda da bugday koymustum ustune sticker tamam :) esim bile diyo ne bereketli cikti bu kavanozlar habire bisey doldurup dagitiyosun :)

Canim bak bu kavanozlardan almistim gecen sene 200 tane kizin dis bigdayi icin almistim yesil kapaklisindan sonra dogumgununde de kullandim ordan kalanlari kullandim.kiz tlfnumu yere dusurdu kamerasi acilmiyo yaptiklarimin fotosunu cekemiyorum 1 2 gune duzelsin yapilmisinida eklerim.tavsiyem kavanoz alirsan 100 lu 200 lu filan al dogumgunu dis partisi v.s. hazir hediyelik iyi oluyo,gecen yilda 2kg recel alip onlara doldurup dagitmistim,Eki Görüntüle 2182414 dis bugdayinda da bugday koymustum ustune sticker tamam :) esim bile diyo ne bereketli cikti bu kavanozlar habire bisey doldurup dagitiyosun :)
Tamam canım teşekkür ederim bende pembe alıp yapayım

Ben de külahlar oluyo ya kartondan onlardan alıp içine akide şekeri ve lokum alıp kendim yapıp dağıtıcam üstüne de sticker yapıştırıcam. 50tane o karton külahlar 10 tlydi çarşıda.
Bide şerbet dağıtmak için bardaklar aldık nazar boncuk ve kurdele onlarıda bardak üstüne kurdele yapıp silikonla yapıştırıcam. Daha neler yapar dağıtırım bilmiyorum ama aşırıya kaçmıcam ben çünkü bizim buralarda 3 4 çeşit dağıtıyolar eve gitmeden de çöpe atıyo millet yazık günah..

Kizlar hastane çantasına ne koycaz kıyafet ve bez dışında ne gerekli oluyor bebek şampuanı falan goturuyormuyuz bebek yağı pişik kremi böyle biseyler koycazmi cantaya

Kizlar hastane çantasına ne koycaz kıyafet ve bez dışında ne gerekli oluyor bebek şampuanı falan goturuyormuyuz bebek yağı pişik kremi böyle biseyler koycazmi cantaya
Canım ben birkaç yere baktım da, hiç görmedim bebek şampuanı veya yağ filan canım.
Primanın internet sitesinde gözüme temel malzemeler gibi görünen bir liste gördüm. Onu not aldım, birkaç yere daha bakıp detayları oradan kontrol edebiliriz

https://www.prima.com.tr/gebelik/do...niza-ne-koymali-dogum-cantasi-kontrol-listesi

Canim bak bu kavanozlardan almistim gecen sene 200 tane kizin dis bigdayi icin almistim yesil kapaklisindan sonra dogumgununde de kullandim ordan kalanlari kullandim.kiz tlfnumu yere dusurdu kamerasi acilmiyo yaptiklarimin fotosunu cekemiyorum 1 2 gune duzelsin yapilmisinida eklerim.tavsiyem kavanoz alirsan 100 lu 200 lu filan al dogumgunu dis partisi v.s. hazir hediyelik iyi oluyo,gecen yilda 2kg recel alip onlara doldurup dagitmistim,Eki Görüntüle 2182414 dis bugdayinda da bugday koymustum ustune sticker tamam :) esim bile diyo ne bereketli cikti bu kavanozlar habire bisey doldurup dagitiyosun :)

Valla bu çok mantıklı geldi cnm. Ne bulursan koy dağıt. Ben de bu fikir üzerine bir yoğunlaşayım :KK66:

Yok canim sampuana falan gerek yok. Yikanmayacak cocuk hastanede. Sende ilk zamanlar sadece su ile yika cocugun vcudunda koruyucu bi tabaka var sampuan ile yikaninca malesef gidior

Kizlar cogunuz alisveris isini bitirdi. Simdi ne alayim ne kadar alayim modundayim. 3 5 parca bisiler almistim ama annemin aldigi hastane cikisindan baska yeni dogan yok. Bide baktim aldiklarim genelde 56 cm oglumun yeni dogdugunda giydigi ayakli tulumla karsilastim baya bi fark arada. Oglumda kiyafet isini cok abartmistim ve cogunu giyemedi cocuk cabuk buyudugunden simdi asil maruzatim yeni dogan yani 50 cm kac cit citli body kac ayakli alt. Kac tulum ve alt ust alsam idare eder. Ilk bi ay bizi kurutma var evde acil olarak yikayip kurutmada sorun yasamam 10 ar adet cokmu olur 6 7 ser adet azmi olur anam nasilda unutmusum herseyi.
Canım yenidoğan beden kıyafeti bence sadece 1 ay giyebilir bebekler. Ben her zaman kıyafetleri büyük olsun ama küçük kalıp sıkmasın çocuğu taraftarıyım. İlk çocuktan kalan hastane çıkışı takımın ya da ayaklı pijaman falan varmı? Onlar yedeğin olsun. Annen hastane çıkışı aldıysa sende bi zıbın takımı al yedek bulunsun. Ayaklı pijama ve çıtçıtlı body 3-4 tane olsa yeter bence. Ayy bende unutmuşum kıyafet işini. Oğlanın kıyafetleriyle karıştırıp alıyorum. Bir de eski fotolarına bakıyorum neyi ne kadar giymiş diye :KK48:

Günaydın arkadaşlar, hepinizin geçmiş bayramını kutlarım, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah :anneadayı:

o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki 2. çocuk olmasına rağmen her şeyi unutmuş olan bana ilaç gibi geldiniz, ufak ufak planlamalara başladım bende sayenizde :KK48:

konunuzu takipteyim, hepinize kocaman sevgiler :KK200:

Kızlar jüt çuval Kumaştan magnet yaptık. Sticker isim sanırım yapışmaz . Karton bastırıcam mecbur bildiğiniz site var mı?

Ben de külahlar oluyo ya kartondan onlardan alıp içine akide şekeri ve lokum alıp kendim yapıp dağıtıcam üstüne de sticker yapıştırıcam. 50tane o karton külahlar 10 tlydi çarşıda.
Bide şerbet dağıtmak için bardaklar aldık nazar boncuk ve kurdele onlarıda bardak üstüne kurdele yapıp silikonla yapıştırıcam. Daha neler yapar dağıtırım bilmiyorum ama aşırıya kaçmıcam ben çünkü bizim buralarda 3 4 çeşit dağıtıyolar eve gitmeden de çöpe atıyo millet yazık günah..

Şerbet dağıtmaktan vazgeçtim şimdilik.oyle çok gelen giden olmaz diye dusunuyorum hastaneye . Yine de bakalım son aylarda neye karar vericem Allah bilir :)

Kızlar merhaba,

Bebek tekstili, yani çarşaf nevresim vs konusunda önerebileceğiniz bir marka var mı ?

Benim annem dikti hepsini ama kumaşları alırken Taç’ın kumaşlarını aldı. Eğer dikemeseydi yine Taç’tan alrdım sanırım. Kolay kolay deforma olmuyor.

Kızlar jüt çuval Kumaştan magnet yaptık. Sticker isim sanırım yapışmaz . Karton bastırıcam mecbur bildiğiniz site var mı?

Baskı yapılan kırtasiyelerde de yapılır bu tür etiketler. Bulunduğunuz çevrede varsa bir bakın derim.

Benim annem dikti hepsini ama kumaşları alırken Taç’ın kumaşlarını aldı. Eğer dikemeseydi yine Taç’tan alrdım sanırım. Kolay kolay deforma olmuyor.

Baskı yapılan kırtasiyelerde de yapılır bu tür etiketler. Bulunduğunuz çevrede varsa bir bakın derim.

Çarşıya çıkınca matbaaya falan sorayım canım sagol

X