2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

ayy çok beğendim nerede yaptırdın canım çarşıda çok hoşuma gitti
Canım ben antepteyim. Çarşıda bebek şekeri, gelin tacı yapan dükkanlar vardı orda yapıyorlarmış tesadüf gördüm. Hatta o hastaneye götürülen terlikler varya onu da sade olarak satıyorlar alıp tacınıza göre üstünü süsletiyorsunuz. Terlikte sade olarak 10 lira falandı. Bence bizim burda varsa istanbul da kesin vardır böyle dükkanlar

ayy çok beğendim nerede yaptırdın canım çarşıda çok hoşuma gitti
Canım sen eminönüne gitmiştin dimi? Orda yok mu böyle şeyler? Benim işyerim kabataşta aslında çok yakınım eminönüne ama bir türlü gözüm yemiyor bu sıcakta o kalabalığa girmeyi. Gitmeye gerek var mı sence?

ay ben istanbuldasın sandım cnaım aynen vardır illaki bakmak lazım :)
valla ben gittim canım memnunda kaldım açıkcası baya şey topladık. biz cumartesi gittik bayram dönüşüydü sakindi ilk sonra adım atmaya yer kalmadı. gideceksen hafta içi git mutlaka.. mesela ben oldum olası mağazadan bişey bulamam ama pazar tarzı çarşı tarzı yerlerden herşeyi buluyorum. pahalı pahalı diyolar çarşı için ama bana gayet makul geldi fiyatları. bence gidip dolaşmaya değer iyice ağırlaşmadan
ben bu hafta sonu yada diğer hafta sonu tekrar gidicem dağıtacak malzemeleri eksikleri toparlıycam

Eminonunde var tahtakale tarafında süslü terlik ve lohusa tacı takım 35 liraydı tek süssüz terlik te 17.5 liraydı. Kolonya icin çiçek bakarken görmüştüm.

Ya ne becerikli kadınsın sen ya :) utanarak söylüyorum ama ben düğme bile dikemiyorum nerde kalmış böyle battaniyeler, kapı süsleri filan.
Tesekkurederim
Valla youtubeda bebek battaniye modelleri yazdim ordan sectim nasil yapildigida detayli gosteriyo....benim annem cok guzel orgu orerdi ama 11 yasimda kaybettim zatem bana bisey ogretcek kafasida yoktu akli dengesi yerinde degildi bende 25 yasimdan sonra internetten ogrendim yani sende yaparsin istesen :)
Bide manyak gibi calisirken nefes almaya vaktim yokken 1 tanecik izin gunumde uyuycagima sabahin korunde kalkar ahsap boyama kursuna giderdim,sadece kendim icin yaptigim en guzel sey o sanirim :) eger imkan vakit olursa tavsiye ederim cok keyiflidir ahsap boyama :)

Eminim öyledir, insanın yoğun iş temposunda bile kendine ve hobilerine zaman ayırması çok güzel. Ben 11 yıldır çok yoğun çalışıyorum, sürekli yurtiçi ve dışı seyahat ediyorum. Bahane değil bunlar biliyorum ama hep erteledim böyle şeylerle ilgilenmeyi. Bakalım çocuktan sonra nasıl bir hayatım olacak.

Aa bunu söylediğin çok iyi oldu bak, yarın gideyim bari e bebek'e hazır tatilken.
Teşekkürler canım.

ben aldım oradan
tek parça şeklinde o 38 tl olan
beşiğinin boyu ne?
benim 60x120 ve başının tamamını yanların da yarısından biraz uzun yerini kapladı.
ayak kısmı boşta.

Cok guzelmis! Bunun nevresim takimi da vardi begenmistim. Yarin bir magazada bakayim bulamazsam netten alirim.

Yalniz benim besik biraz buyuk olculerde. 80x160, 2 tane alsam nasil olur ki?

320 cm ediyo senin kenarları toplam
2 tane alırsan 420 cm eder
bi tarafı üst üste gelir.
ama her yeri kapanmış olur.
bi de çift taraflı bunlar bi tarafı bulut bi tarafı çizgili
dolgusu fena değil kabarık kabarık
ben yıkadım biraz toplanır gibi oldu makineden çıkardığım gibi elimle düzelttim ve astım pufidikliği gitmedi.

Dogru diyosun canim iki tane uzun gelir, 1 tane yeterli olur. Alayim alayim ben de konustukca sindi icime :)

Kızlar bu park yatağı kullanan var mı daha önce saklanması falan nasıl acaba bilemiyorumEki Görüntüle 2183141
Park yatakların saklanması çok kolay oluyor canım. Küçücük bir çantaya giriyor sökülünce bu nedenle bende park yatak alcam. Benetonunkini düşünüyorum hatta. Kiracıyım ama kendi evim olsada park yatak alırdım. 3 4 yaşına kadar kullanabiliyor. Sonrada montessori yatak yaptırırız dedim. Park yatak hem hafif de istediğin odaya istediğin zaman taşıytaşıyabilirsin. Sallanma ve sabit kalma özellipide var.

herkese merhaba; 30 haftamı doldurdum bugün ve karnım aşağıda duruyor sanki küçülmüş gibi geliyor bana diyordum eşimde artık aşağıda duruyor armut gibi dedi. bu normal mi? aşağıya mı indi yani bebek ... benim gibi olan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…