- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar arkadaşlar..Göğüs kalkanı konusunda biraz kararsizim.Çünkü göğüs ucunda yara olusmayabilir de..Bu durumda boşa gidecek.Kiminin yara olmuyor çünkü..
Dogumdan sonra Ortalama 1 - 1.5 ay adet gorunce tekrar hatirliyosunAdetli gunleri unuttuk harbiden :))
Dogumdan sonra Ortalama 1 - 1.5 ay adet gorunce tekrar hatirliyosun
Teşekkür ederim canım.Bilmiyorum kararsız kaldim.Pullubiber arkadaşın dediği gibi 10 liralık olan kullanılmasa da çok sorun edilmez de diğeri en az 50 lira.Bir yandan o zaman bakarım diyorum yara oluşacak gibi olursa eşime aldırırım.Gordugum kadariyla cok az kisinin yara olmuyor illaki bi koruyucu lazim. Kendi adima soyleyeyim 8.haftadan beri karardi ve uclari catliyo donem donem kasiniyo. Sutyensizde duramayinca hep bir hassasiyet oluyo. Belki sen sansli kesimden olursun gerek kalmaz canim
Peki silikon göğüs ucu da diğeri gibi aynı görevi görüyor mu canm?İkisi aynı şey değil kızlar. Biri göğüs kalkanı, diğeri silikon göğüs ucu.
Teşekkür ederim canım.Bilmiyorum kararsız kaldim.Pullubiber arkadaşın dediği gibi 10 liralık olan kullanılmasa da çok sorun edilmez de diğeri en az 50 lira.Bir yandan o zaman bakarım diyorum yara oluşacak gibi olursa eşime aldırırım.
Yok canm şuan göğüs uçlarımda hassasiyet yok.Doğum sonrasi duruma göre alırız ya da almayiz o zaman.Pompa için de öyle yapalım. Çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için..:)Aynen o zaman alman senin icin mantikli. Bende pompayi almadim calismiyorum evdeyim sutum fazla olur mu olmaz mi onuda bilmedigim icin dogum sonrasina biraktim. Ama hassasiyet icin suanda bile yasadigim icin %99 yara olcak malum fiyatlarda artiyor. O yuzden aldim. Senin hassasiyetin yoksa sonraya birakman mantikli
Silikon göğüs ucu bebeği emzirecekken takılıyor. Göğüs ucu olmayanlar, ucu çıkmayanlar için kullanılıyormuş. Göğüs kalkanıysa yara olduğunda hızlı iyileşmesi veya ekstra hassasiyet olduğu için göğüs ucunun çamaşıra dahi dokunmaması için kullanılıyormuş, aynı zamanda terbiye olmayan süt devamlı/zamansız aktığı için üstümüz başımızın batmamasını sağlayan kapağı var. Süt orada birikiyormuş, kimisi çocuğa içiriyormuş da o biriken sütü.Peki silikon göğüs ucu da diğeri gibi aynı görevi görüyor mu canm?
hic blmyrum canim beb sampuani mustela aldim n11 den 500ml 50 liraydi sanirim tirnak makqsini aldim ama kullanmadigim icin bilmiyorum deterjanida roxy toz sabun aldim ama dehset kokuyor bayildim kokusuna sividan yana degilim nedense bebek icin bide beyaz sirke koydum yumusatici yerine :)Kizlar bunlari sepete attim. Iyi mi??? Deterjanlar biraz pahali geldi miktarina gore ama google da baktim baska sitelerde daha pahali gorunuyor. Sampuanda biraz pahali gibi geldi ama kararsiz kaldim. Fikrinizi soylerseniz sevinirim. Toplam 150tl tutuyo ama indirimde 138tlymis. Indirime giriyo mu bu urunler fikrinize gore onaylayacagim
hic blmyrum canim beb sampuani mustela aldim n11 den 500ml 50 liraydi sanirim tirnak makqsini aldim ama kullanmadigim icin bilmiyorum deterjanida roxy toz sabun aldim ama dehset kokuyor bayildim kokusuna sividan yana degilim nedense bebek icin bide beyaz sirke koydum yumusatici yerine :)
Canım yenidoğan şampuanını kuzenim unibaby yenidoğan köpük şampuan önermişti. Kullanımı çok kolay oluyormuş, köpük halinde olduğu içi b rahatsız etmiyormuş. Aklında olsun migrosta 200ml 16liraydı.Kizlar bunlari sepete attim. Iyi mi??? Deterjanlar biraz pahali geldi miktarina gore ama google da baktim baska sitelerde daha pahali gorunuyor. Sampuanda biraz pahali gibi geldi ama kararsiz kaldim. Fikrinizi soylerseniz sevinirim. Toplam 150tl tutuyo ama indirimde 138tlymis. Indirime giriyo mu bu urunler fikrinize gore onaylayacagim
Canım yenidoğan şampuanını kuzenim unibaby yenidoğan köpük şampuan önermişti. Kullanımı çok kolay oluyormuş, köpük halinde olduğu içi b rahatsız etmiyormuş. Aklında olsun migrosta 200ml 16liraydı.
Deterjan da o markayı bilmiyorum ama biz dalin sıvı deterjan aldık, 28liraydı 1500ml. Yumuşatıcı da dalin bahar ninnisi 1500ml konsantre (daha yoğun oluyor, daha çok makine yıkanıyor) 15liraydı.
Canım bana ıslak havlunun yanında kopuk uni baby hediye gelmişti kendim denedim de uni Baby göz yakıyor
Cikardim sampuani kararsiz kalinca sonra dusunurum artik. Digerleri nasil emira aldin mi hic kullandin mi
valla canim vende kalinti kaliyor diyr kendi kiyafetlerimi siviyla yikiyorum ama bu aldigimin hic kalintisi kalmadi zaten 4 tatli kasigi kadar koydum ve yuksek derecede yikandigi icin eriyor zaten ama sen bilirsin genede sampuan en iyisi mustela dediler canim onu aldim ben n11 de indirim var bak istersen bide onun losyonunu aldim ald bebek icin kantaron yagida kullanicam ama bide sirke koyarsan deterjan kalintilarinida aliyor sirke bebek bezinde prima aldik biz canim vok arastirdik sleepyle ikisi arasinda kaldik sleepy bi tik daha kalinmis o yuzden tercih etmedik bizde metro toptan marketinden prima 1 numarasini 136 taneyi 50 liraya 2 numarayi 108 taneyide 40 liraya aldik alirken al uygunuydu marketleri gez oyle karar ver sendeBende toz sevmiyorum iste kendi kiyafetlerim bile sivi deterjanla yikiyorhm bazen yumusatici atmadigim bile oluyo deterjan guzel koktugu icin bide kalinti kalmadigi icin. Ama sampuana karar veremedim yaa. Bu isaretlediklerimi diger sitelere baktim hepsi pahali en uygun yine e bebek. Gerci ben kullanici yorumlarina baktim birazda. Ha bide bebek bezi sleepy 1 numarasi indirimdeydi. Alsam mi acaba yaa kararsiz kaldim. Sanirim ilk aldigimiz hersey deneme yanilma olcak