2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Şimdiden başlamış bak senin de, aman riske girme al canım. Ablam bunun sayesinde çok rahat etti.

Evet ikili ve delikli olan. N11den 50liraya almıştım indirimden. Şimdi yine indirim var görünüyor. Link atabilirim istersen
images

Atarsan sevinirim bende hep 60tl ye fln goruyorum

Şu an sepette %20 indirim varmış, 52 liraya geliyor.

n11.com'dan PHİLİPS AVENT 2'Lİ GÖĞÜS KALKANI - YENİ ÜRÜN seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/gogus-pedleri-koruyucular/philips-avent-2li-gogus-kalkani-yeni-urun-P153780998

Aldim canim sagolasin. 50 tl ustunde 5 tl indirim vardi onu kullaninca 59a geliyo kullanmayinca 51.92ye geliyo. Uyaniklar. :sinirli: ne kadar cok fiyat degisiyor yaa 120tl olan bile var. Oyle kararsiz kaldim ki resmen 2 kat fiyatlar :işsiz:

Aldim canim sagolasin. 50 tl ustunde 5 tl indirim vardi onu kullaninca 59a geliyo kullanmayinca 51.92ye geliyo. Uyaniklar. :sinirli: ne kadar cok fiyat degisiyor yaa 120tl olan bile var. Oyle kararsiz kaldim ki resmen 2 kat fiyatlar :işsiz:
Canım malesef iki indirim bir arada kullanılmıyor. Ama 52lira çok iyi bir fiyat bence. Ben de bu satıcıdan aldım.

Bu hava alan iki parcali olandan aldin dimi. Kaca aldin??

Benimde oyle uclari yarik seklinde her banyodan sonra kremliyorum zaten suanda hassassa dogumdan sonra yara olma ihtimali cok yuksek

Kaca aldin canim?? Sende su 2li olandan delikli kapakli olandan mi aldin? Baktimda biraz
Ben bunu kullanmistim emzirirken yine bundan siparis verdim 10tl yumusak slikon bebegi rahatsiz etmiyodu ama sen normalde hep takmak icin istiyosun galiba

Eklentiler

• Screenshot_20180822-223053_Trendyol.jpg
    Screenshot_20180822-223053_Trendyol.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 61
Ben bunu kullanmistim emzirirken yine bundan siparis verdim 10tl yumusak slikon bebegi rahatsiz etmiyodu ama sen normalde hep takmak icin istiyosun galiba

Evdeyim hep cogunlukla takarim sanirim. Suanda bile gogsum uclari hassas yariliyo hep. Sutyensizde duramiyorum o yuzden almayi dusundum canim

Evdeyim hep cogunlukla takarim sanirim. Suanda bile gogsum uclari hassas yariliyo hep. Sutyensizde duramiyorum o yuzden almayi dusundum canim
Şoyle bi kac fotografini cektim iyice anlasiliyomus emin degilim bunu da surekli takabilirsin sutyeninin icinde durur istersen uclarida degmemis olur bir yere.aventinki kapakli tabi sutun gelirse de icinde birikmis oluyo
Screenshot_20180822-224445_Gallery.jpg
Screenshot_20180822-224419_Gallery.jpg
Screenshot_20180822-224426_Gallery.jpg

Bakayim dedigine de bi canim
Benim arkadasimin gogus uclari inanilmaz yara olmustu o bunla emzirmisti 2 3 ay ondan gorup almistim meme ucu fazlasiyla vardi ama yaralari kaniyodu iyilesmiyodu cok fenaydi bebek 5 kg dogmustu hic doymuyodu memeyi birakmiyodu...bunu takiyodu bebek emerken resmen agliyodu kalkanin altindan da sipir sipir kan damliyodu...bebek kani emmesin diye kullaniyodu hemde acisini hafifletiyodu...duruma gore degisiyo ya...yara olursa boyle bisey sart

İyi akşamlar arkadaşlar..Göğüs kalkanı konusunda biraz kararsizim.Çünkü göğüs ucunda yara olusmayabilir de..Bu durumda boşa gidecek.Kiminin yara olmuyor çünkü..
Ama sutun cok olabilir devamli akabilir o zamanda kapakli olan kalkanin icinde sut birikiyo ziyan olmuyo....neyse cok kafa karisyirmiym herkes kendine en uygun olani bulur zaten,benimki 10tl bisey hic kullanmasamda cok uzulmem

Ama sutun cok olabilir devamli akabilir o zamanda kapakli olan kalkanin icinde sut birikiyo ziyan olmuyo....neyse cok kafa karisyirmiym herkes kendine en uygun olani bulur zaten,benimki 10tl bisey hic kullanmasamda cok uzulmem
10 tl gayet uygun bir fiyat.Dediğin gibi kullanmasak ta sorun etmeyiz.Diğer göğüs kalkanıyla aynı görevi görüyor mu peki?

X