2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Tırnak makası ve temizleme pamuğu almıştım. İkisi de iyi fena değil ama bana hazır satılan ıslak havlu daha pratik geldiği için sadece 1 defa bebek pamuğu aldım. Deterjanları hiç bilmiyorum

Annem islak mendil almis hemde 5 paket fln var. Ama ilk bikac ay islak mendil degil de bez kullanayim diyorum. Hem soguk olacagi icin ilik suyla silmek mantikli geldi. Islak mendil soguk oluyo diye dusundum. Kucuk paket mi alayim ilk o zaman deneme yanilma olur diye

valla canim vende kalinti kaliyor diyr kendi kiyafetlerimi siviyla yikiyorum ama bu aldigimin hic kalintisi kalmadi zaten 4 tatli kasigi kadar koydum ve yuksek derecede yikandigi icin eriyor zaten ama sen bilirsin genede sampuan en iyisi mustela dediler canim onu aldim ben n11 de indirim var bak istersen bide onun losyonunu aldim ald bebek icin kantaron yagida kullanicam ama bide sirke koyarsan deterjan kalintilarinida aliyor sirke bebek bezinde prima aldik biz canim vok arastirdik sleepyle ikisi arasinda kaldik sleepy bi tik daha kalinmis o yuzden tercih etmedik bizde metro toptan marketinden prima 1 numarasini 136 taneyi 50 liraya 2 numarayi 108 taneyide 40 liraya aldik alirken al uygunuydu marketleri gez oyle karar ver sende

Bezler marketlerde daha mi uygun peki?? Bende internette daha uygundur diye dusunmustum

Silikon göğüs ucu bebeği emzirecekken takılıyor. Göğüs ucu olmayanlar, ucu çıkmayanlar için kullanılıyormuş. Göğüs kalkanıysa yara olduğunda hızlı iyileşmesi veya ekstra hassasiyet olduğu için göğüs ucunun çamaşıra dahi dokunmaması için kullanılıyormuş, aynı zamanda terbiye olmayan süt devamlı/zamansız aktığı için üstümüz başımızın batmamasını sağlayan kapağı var. Süt orada birikiyormuş, kimisi çocuğa içiriyormuş da o biriken sütü.

Silikon olan biberon ucu gibi yani, sadece emzirirken kullanılmalı. Kalkansa normal zamanda yani gün içinde takılıyor.

Kişi kendi durumunu değerlendirip ona göre almalı. Gerekirse alırım diyorsanız doğumu bekleyin madem. Ben riske girmek, o telaşede bir de kalkan derdine düşmek istemiyorum. İlla ki ihtiyaç olur diye düşünüyorum çünkü. Şanslı bir kesim yara olmadığı için ihtiyaç duymuyormuş.
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için. Peki göğüs kalkanı sürekli çamaşır altında göğüs altında kalıyor mu?

Annem islak mendil almis hemde 5 paket fln var. Ama ilk bikac ay islak mendil degil de bez kullanayim diyorum. Hem soguk olacagi icin ilik suyla silmek mantikli geldi. Islak mendil soguk oluyo diye dusundum. Kucuk paket mi alayim ilk o zaman deneme yanilma olur diye

Yani pamuk sonuçta illa ki kullanılır fazla bile olsa. Oğlum yaz bebegiydi yine de soğuk soğuk değince irkiliyordu ben de Islak havluyu kendi tenimde ısıtıp öyle bebeği temizliyordum. Paketi kaloriferin üstünde birakabiliriz ılık olur ya da mikrodalga da isitabiliriz.

Bezler marketlerde daha mi uygun peki?? Bende internette daha uygundur diye dusunmustum
kuzum bizz butun marketleri gezdik tane hesaplamasi yaptik o zaman en uygunu buydu bide baktigimizda hemen internete girip nerde nr kadar diye baktik yabaktik yani en uygunu n11 de oluyor bize ondanda daha uygun geldi hatta dolar yukselince kampanya devam ediyordu gidip 3 numarada aldik :)

Ben niveanin aldim şampuan yagini hemde guzel bir indirimle almistim gratisten 1 alana 1 bedava seklinde ,bez primanın aldim e bebekten deterjanda hacı şakir granül matik aldim gitti gidiyordan 3 paket oda uyguna geldi baya ben daha doğal olduğunu dusunuyorum pamuk aldik e bebekten büyük 6 li onunla temizlicez ayriyeten primanin ıslak mendilini aldik oda gecen carefourda indirimdeydi aldik baya oda iyi oldu

58834F71-C92E-4450-B2F9-427B1D7923CE.jpeg

Kızlar pek okunmuyor biliyorum yüklediğimde görüntü kalitesi düştü. Mustela şampuan ve losyon almayı düşünüyorum ama liste o kadar karışık ki. Sizler hangisini aldınız. Y yagmur_20 cnm sen hangisini aldın.

Eki Görüntüle 2181879 canim ben bunlari aldim bide losyonunu aldim isteistee

Sağol canım teşekkür ederim. Bu ara alımları hızlandırmam lazım. Kafam net alınacaklar ama model renk vs lazım sipariş etmek için. Valla yalan olmasın ekim anneleri mi kasım anneleri instagramdan bir site tavsiye etti orda şu yazıyordu;
9F9C1C9B-9290-440F-8D8F-258A56772E47.jpeg

Zaten hemen alma taraftarı idim bunu okuyunca daha da panikledim. Bugün yarın çoğu şeyi halletmeyi düşünüyoruz.

Sağol canım teşekkür ederim. Bu ara alımları hızlandırmam lazım. Kafam net alınacaklar ama model renk vs lazım sipariş etmek için. Valla yalan olmasın ekim anneleri mi kasım anneleri instagramdan bir site tavsiye etti orda şu yazıyordu;
Eki Görüntüle 2181887
Zaten hemen alma taraftarı idim bunu okuyunca daha da panikledim. Bugün yarın çoğu şeyi halletmeyi düşünüyoruz.
Canım milleti paniğe sürüklemek için yapılıyor bence, hiç kanma. Bak benim aylar öncesinde indirimden aldığım anne yanı beşik 500lerden 600liraya çıkmıştı dolar artınca Hepsiburadada. Bir iki günlüğüne yine indirime girmiş, 430liraya düşmüş. Eğer panik yapmaz, indirim takip edersen her zaman uygun fiyata bulursun aslında. Tabi dolar artınca fiyatlar arttı, bunu kimse inkar edemez, hatta ben de bu sebeple bezleri bebek arabasını hızlıca aldım ama indirimli ve kafama uyan, istediğim modeli aldım.

Bulabildiğiniz ürünü alın ne demek yani sanki ambargo var da mallar bitti... Bir de instagramdan satışlar zaten aşırı pahalı oluyor. Benim aldığım 10lu hastane çıkışı takımı 105liraydı n11de, instagramda 150liraya satıyorlar.

Vakit yaklaşmaya başladı, artık zaten yavaş yavaş tamamlamak lazım alınacakları ama bulduğunu değil, beğendiğini, bütçene uyanı al derim.

Canım milleti paniğe sürüklemek için yapılıyor bence, hiç kanma. Bak benim aylar öncesinde indirimden aldığım anne yanı beşik 500lerden 600liraya çıkmıştı dolar artınca Hepsiburadada. Bir iki günlüğüne yine indirime girmiş, 430liraya düşmüş. Eğer panik yapmaz, indirim takip edersen her zaman uygun fiyata bulursun aslında. Tabi dolar artınca fiyatlar arttı, bunu kimse inkar edemez, hatta ben de bu sebeple bezleri bebek arabasını hızlıca aldım ama indirimli ve kafama uyan, istediğim modeli aldım.

Bulabildiğiniz ürünü alın ne demek yani sanki ambargo var da mallar bitti... Bir de instagramdan satışlar zaten aşırı pahalı oluyor. Benim aldığım 10lu hastane çıkışı takımı 105liraydı n11de, instagramda 150liraya satıyorlar.

Vakit yaklaşmaya başladı, artık zaten yavaş yavaş tamamlamak lazım alınacakları ama bulduğunu değil, beğendiğini, bütçene uyanı al derim.

Bende ayni seyi dusunuyorum seninle. Illaki her zaman indirim olacaktir ve her bebeginde ihtiyaci ayni olmuyor. Onemli olan icine sinmesi

Arkadaşlar baby nest almayı düşünüyorum. Bebeğim erkek. Kırmızı puanlı alsam olur demi? Çoğu eşyasını 2. Bebek kız olursa diye mavi almıyorum ortak renklerden tercih ediyorum

Arkadaşlar baby nest almayı düşünüyorum. Bebeğim erkek. Kırmızı puanlı alsam olur demi? Çoğu eşyasını 2. Bebek kız olursa diye mavi almıyorum ortak renklerden tercih ediyorum

Olur tabiko niye olmasin. Ikinci bebek dusunuyosan ortak alman daha iyi. Sari yesil kirmizi su yesili gibi renkler ortak bence alinabilir

X