2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Kızlar bebek beşiği için hepsi buradadan baby com anne yani beyaz beşik aldık uyku seti rengini telefonla arayıp istediğiniz gibi seçiyorsunuz 60*90 asansörlu yükseklik ayarı var. Mobilyacılar da Jolly de hepsine baktık fiyat olarak en uygun bu 535 lira besigimiz geldi mobilyası gayet güzel tereddüt etmiştim ama çok beğendim tavsiye ederim almak isteyen olursa diye yorumumu yazdım

ne cok sey varmis aboo

Şimdi tek seferde okuyunca çok geldi benim gözüme de canım ama dün ne var ne yok diye bi çıkarttık kıyafetleri. Ortada olunca birkaç poşet bir şey, sanki az mı olmuş diye düşündüm

Baslangic icin aldiklarin yeter de artar bile canim. Bebek dogsun gelisimine boyuma gore yine alirsin. Internette bol bol indirim oluyo hep. Alipta giymemesi daha kotu cunku

Baslangic icin aldiklarin yeter de artar bile canim. Bebek dogsun gelisimine boyuma gore yine alirsin. Internette bol bol indirim oluyo hep. Alipta giymemesi daha kotu cunku
Başka almam canım, yeğenimin küçülenlerinden de birkaç parça bize gelir çünkü ilerleyen zamanda

Hepsini indrimden aldığım için zaten toplam 400-450filan harcamışızdır canım. Öyle çok masraflı olmadı kıyafet alışverişi çok şükür.

Bende bakmaya baslicam bu hafta. Bisey almayinca da kotu hissediyo insan. Ama suan en kararsiz oldugum nokta besik. Park yatak mi ahsap besik mi oyle kararsizim ki sallanan mi olsun sallanmayan mi dusunuyo insan yaa

Bende bakmaya baslicam bu hafta. Bisey almayinca da kotu hissediyo insan. Ama suan en kararsiz oldugum nokta besik. Park yatak mi ahsap besik mi oyle kararsizim ki sallanan mi olsun sallanmayan mi dusunuyo insan yaa
Canım sıkma canını. Bak benimki biraz zaruretten hızlı bitti. Yani yürüme gezme şansım olmayınca internetten aldım hepsini, tek seferde bitirdik gibi oldu o yüzden. Yoksa ben de yavaş yavaş bakıp alırdım... Görerek almak başka tabi.

Ben beşikte prego santa maria anne yanı tercih ettim. Hem alan açısından sıkıntılıydı taşındığım eski evim (ahşap beşikler sığmazdı) bunlar çok yer kaplamıyor. Hem de anne yanı beşikler daha kullanışlı oluyor diye okudum kullanıcı yorumlarda. Bir de bu istersen sallanan beşik oluyor, istersen sabit duruyor. Beklentilerimi karşılayacak gibi duruyor. Tek kötü yanı yaklaşık 8-9aya kadar kullanılıyor demişler. Sonrasını şu an düşünmüyorum

Görsel paylaşabilir misin ?

Kızlar günaydınyine tecrübeli annelerimize bir soru park yatak mi ahşap beşik mi önerirsiniz?şimdilik ayrı oda düşünmüyorum 1,5-2 yaşında odasina Montessori tarzı yatak dusunuyorum.
park yatak kullanışlı hem yanında koyabilirsin fileden gece uyanıp kontrol edebilirsin.benim kızım 2 buçuk yaşına kadar yattı

Ben onlari 5 ay kullaniliyo diye biliyorum boy konusu sikintili deniyo ama genel olarak memnunlar

park yatak kullanışlı hem yanında koyabilirsin fileden gece uyanıp kontrol edebilirsin.benim kızım 2 buçuk yaşına kadar yattı

Ya bende onu dusunuyorum ama bez diye kimse begenmiyo kelli felli yatak olsun isteniyor. Yoksa hem uygunlar hem hafifler diye biliyorum diger odaya da rahatca tasiniyo tatile giderken fln da gidiyo. Tek sorun gorseli cok kotu duruyo

Ya bende onu dusunuyorum ama bez diye kimse begenmiyo kelli felli yatak olsun isteniyor. Yoksa hem uygunlar hem hafifler diye biliyorum diger odaya da rahatca tasiniyo tatile giderken fln da gidiyo. Tek sorun gorseli cok kotu duruyo
valla hem ahşap beşik hem park yatak yapmış biri olarak konuşuyorum. Park yatak iyidir

Bunun iç geceliği askılı mı acaba? Bende askılı almak istiyorum ama kasım ayı diye çekiniyorum deli derlermi hastanede askılıyla yatınca
ici askili evet canim ben bunu cekimde kullanicma zateb ama bizim ekim ayinda burasi hala sicak sluyor o yuzden kalin polar tarzi bisey goturemem hastaneye banada burd goturursen gulerler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…