2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Merhaba bende Dr browns biberon istiyorum ama cam olanlar hep geniş ağızlı. Geniş ağızlı biberona alışan cocuk anne memesini emmez diyorlar. Philips avent anne göğsüne benzeyen biberon ile bunun arasında kaldım. Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir

Tamam diger 2 sini giydirincede ustune yelek giydirirsin o sekilde kullanirsin...ilk aylar o kadar cok kusuyolarki zaten devamli ust degisiyo yikanmasi kurutmasi utusu derken...kiyafet cok lazim oluyo
Ev sicak oluyo bizim kisin. Uzun kollu zibinlar ve tulumlar is görür diye düsünuyorum bikac tane de yelek aliyim ben

Ben de bir jaç takım 0-3 ay almıştım olur o zaman onlar. Sağol arkadaşım

Kızlar günaydınyine tecrübeli annelerimize bir soru park yatak mi ahşap beşik mi önerirsiniz?şimdilik ayrı oda düşünmüyorum 1,5-2 yaşında odasina Montessori tarzı yatak dusunuyorum.

Kızlar günaydınyine tecrübeli annelerimize bir soru park yatak mi ahşap beşik mi önerirsiniz?şimdilik ayrı oda düşünmüyorum 1,5-2 yaşında odasina Montessori tarzı yatak dusunuyorum.

Yatak konusunda ben hiç birşey diyemiyorum çünkü Salih'e hem ahşap karyola hem park yatak aldık ikisine de yatmadı malesef.. biz hala beraber yatıyoruz koca danayla

Yatak konusunda net bir doğru yok herkesin evine şartlarına çocuk sayısına göre değişiyor. Ben de ilk çocukta büyüyen yatak aldım ama aynen Emira SY te olduğu gibi bizimki de odasında yatmadı 3 yaşına kadar. İkinciye park yatak aldım çünkü sonra kaldıracak yeri düşündüm. 2 sene sonra toplar kilere falan bi yere tıkıştırırım dedim. Ama belki ilk çocuk olsa ikinci de kullanacak diye ahşap beşik alabilirdim.

Ahşap beşik görüntüsü güzel ama dediğin gibi sonra kaldırmaya yer bulmak sıkıntı o yönden park yatak daha kullanışlı gibi geliyor dediğim gibi 2 yaşında falan ayrı oda yapıp normal yatak düşünüyorum o yüzden park yatak daha bı mantıklı geliyor ama onunda görüntüsü pek hoşuma gitmiyorkafamda deli sorular

Selam kızlar gecelik yada lohusa seti sabahlık filan alanlar resimlerini fiyatlarını ve aldıkları yeri yazabilirler mi acaba şık birşeyler arıyorum bulamiyorum
Cossybyaqua yı öneririm. İnstagram sayfasında daha net gözüküyor ürünler.Penyesine birşey olmuyor hem de çok şık modeller var. Önceki doğumumda giydiğimi giyeceğim nasip olursa, yeni bi modelini çok beğendim olmasaydı o modeli alırdım.

Babynest görüntü daha güzel. Kullanmadım. Reflü yatağı almıştım çekirdekli olanlardan. O kadar işimize yaradı ki. İlk bebeğim kusmazdı. Hatta diyordum niye hastane çıkışlarında önlük olur ki, diye düşünürdüm.Kusan bi bebeğim daha olunca işlevini anladım. Bir yan yatma yastığı almıştım sık sık yönünü değiştirmek için. Reflü yatağını misafirin yanına getirdiğimde odada kullanıyordum, uzun misafirliğe gittiğimizde. Kesinlikle biz çok faydalandık. Yalnız bebek hareketliyse kaymaya ve dönmeye başlıyor bir süre sonra.

Oyyy senin durum karışık o zmn cnm bebiste katılır yanınıza simdi

Küçüğe şimdi otomatik sallanan beşik aldım bakalım inşallah o bari sever en azından
Lafı geçmişken onu da paylaşayim benim çok hoşuma gitti. Yatağım çok yüksek olmadığı için anne yani beşik olarak da iş görür. İçine de reflü yastığı koydum tam sığdı hem pille hem adaptörle çalışıyor. Müziklerini pek beğenmedim sadece onun dışında kumaşı filan fotoda göründüğünden daha guzel.

Peki bu çekirdeklilerin faydası nedir? teşekkür ederim yorumların için, eğer gerekli olursa bende reflü yastığı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…