2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Kizlar biz bugun bikac kiyafet alalim dedik benim kafam yandi. Bu zibinlari nasil giydiriyoruz. Resim aticam simdi hangisi icine hangisi disina giydiriliyo bana bi anlatin.

Eklentiler

• Screenshot_20180813-012532.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20180813_013551.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20180813_013739.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 105
Kizlar biz bugun bikac kiyafet alalim dedik benim kafam yandi. Bu zibinlari nasil giydiriyoruz. Resim aticam simdi hangisi icine hangisi disina giydiriliyo bana bi anlatin.
yanlış bilmiyosam canım, alttan çıtçıtlılar içine, yarım olan üste giydiriliyo
zaten yarı ayrı pembe ve beyaz olan direkt içine giydiriliyo. üstünde 2 yazanda yeni doğunca giydirmek kolay olsun diye yanında çıtçıtı var. diğer yarım en üste

Anladim canim baya uygunmus ama o site. civilde baktim bugun 70 liraydi bornoz takimiyla beraber. Sanirim bende tek havlu alcam
Sen.bilirsin canım nasıl uygunsa sana ben emin önünden setini 50 tl ye almıştım çok güzel.n11 de falan da vardı 75 ti tabi ben 20 haftalık ken almıştım şuan ne kadardır bilemiyorum

Selam kızlar gecelik yada lohusa seti sabahlık filan alanlar resimlerini fiyatlarını ve aldıkları yeri yazabilirler mi acaba şık birşeyler arıyorum bulamiyorum

Kızlar birde ici kirilmiş ayna çerçevem vardı. Onu da şu resimdeki gibi bebek kapibsusu yapmak istiyorum ama malzemeleri neler acaba bu işlerle ilgilenenler yardımcı olabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_20180808-223308.png
    103,8 KB · Görüntüleme: 92
Canım oraya baktım ama site güvenilir mi bilemedim. Ordan alışveriş yapan varsa yazarsa sevinirim. Teşekkür ederim

Kuzum alttan citcitlilari icine giydirceksin.uzun kollu alttan citcitli aldigin icin onlari direk icine giydirir ustune hirka veya yelek giydirirsin.iki tane uzun kollu ust uste giydirirsen bebek surekli kollarini kivirdigi icin dirsek icleri acir...alttan citcitlilari yarim kollu alir ustunede ilk fotograftaki gibi takimin ustunu giydirirsen bebegin daha rahat hareket eder.
Hem yarim kollu alttan citcitli hemde ustune uzun kollu alttan citcitli gidrirsen bu seferde bacak arasi rahatsiz olur.
Dogumdan sonra 1 2 hafta icinde evin sicakligina ve bebeginin hareketlerine gore neyle nasil rahat edebildigini cozersin zaten

Kızlar ben çok heyecanlı olduğum için bir sürü tulum filan almıştım bebeğime ama daha önce doğum yapmış birine gösterince bunları anca 1 aylık olunca giyebilir yeni doğduğunda giyemez dedi.1 tane 10 hastane çıkışı almıştım zaten ama o yetmeyecek sanırım. Sizce ilk zamanlrda tulum mu daha iyi olur alt üst takım mı. Tulumu sanırım çoğu kimse önermiyormus çabuk büyürler diye. ALt üst takımlarda da üşürmüş gibi geliyor.nasıl bişey almalıyım sizce

Yenidogan icin
Soyle yarim kollu bir zibin
Ustunede 2 parca takim veya tulum
Tercih edersen bebegin daha rahat hareket eder.icine ayaginada mutlaka havlu corap tabi

Alt ust takimla niye ususun...zaten icine zibin giyecek.yenidoganlar devamli kustugu icin ust surekli degisiyo o yuzden alt ustler tuluma gore daha pratik oluyo aksine...bir iki sayfa onceye bakarsan bebeklerin dogum kilolalarina ve uzunluklarina gore bir arkadasima yazmistim bir bak istersen.
Yinede cok alma 10 lu hastane cikisi zaten gereksiz bir set...dogumdan sonra bebeginin gelisimine gore daha dogru alisveris yaparsin

Kızlar size birşey danışmak istiyorum. Biberonla ilgili. İlk çocukta dr browns cam biberon kullandım. Lazım olur diye almıştım bir tane.Anne sütü alıyordu bebeğim ve ilk 3 ay gazlı olduğu dönemde ya da dışarıda emzirme sorunu olduğunda kullandım. Şimdi ikinciye de alacam ama hem ekonominin hali hem de ilk çocukta herşeye çok para harcamanın bıkkınlığı var. Acaba sizce yine de bir tane bulunsun diye cam biberon almak mı ya da yine aynı markanın plastik olanını mı alsam bilemedim.

Eklentiler

• D475F6DA-505C-4DF5-BB97-8FC2661C201B.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 1B567745-A8E5-41DC-AF9F-502AD9214AE6.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 57
Necizane tavsiyem zaten yedek dursun diye aliyosun cam al icin rahat olsun kaynatirken filan ... mesela kiza suluk aldim avent bpa free strelizatore girebiliyo bilmemne hemde sirke bekletiyorum icinde yinede 3 4 ayda koku sorunu oluyo...eh okula gittigi icin suluksuz olmuyo,cam olmuyo...en iyi plastigide alsan sonuc ortada yani...

Arkadaşlar ben bebk odası termometresi alacağım nette weebaby var 10 tl duvara asmalı ama civalı. Civalılar daha iyi ölçüyor diye duymuştum. Dijitalde 30 tl civarı. Sizce?

biraz geriden geliyorum ben o yüzden hepsini okuyamadım bugün okurum herhalde.Ya bana şey dediler göbek bağı olduğu için ilk bir kaç gün icinden zıbın giyer üst olarak altı çıtçıtlı olanlardan giymez dediler. O yüzden beli açılır üşür mü diye merak etmiştim.

Resimlerle anlatinca oturdu kafama simdi cok tesekkur ederim canim. O kadar cok zibin cesiti vardiki uzun kollu yarim kollu alttan citcitli yandan citcitli kafam yandi bitti kül oldu. Attigin resimlerdeki gibi tamamlayim :)

Sen.bilirsin canım nasıl uygunsa sana ben emin önünden setini 50 tl ye almıştım çok güzel.n11 de falan da vardı75 ti tabi ben 20 haftalık ken almıştım şuan ne kadardır bilemiyorum
Sende uyguna almissn güle güle giydir canim :) bizde bisey almiyoduk smdi bu piyasalardan ötürü bi tutustuk. Daha oncedende hazirliksiz oldugum icin ne alacagimi bilemez oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…