- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Kilosu cok düşük olmazsa giyebilir. Erken dogum falan olursa daha küçük kıyafet gerekebilir.Arkadaşlar 0-3 aylık kıyafetleri yenidoğan bebek giyebiliyor değil mi? Yoksa yenidoğan mı almak lazım?
Canim aldigin havlu bornoz takimi nasil kalitesi falan. Baya uyguna almissin. Sitede hersey baya uygunmus böyle olunca bende bi tereddut ettim. Soriim dedim :)Burası canım
Canim kiyafetlerde cm yazar.bebegin ortalama 50 52cm arasi dogacak ilk ay ortalama 5 cm uzayacak.bazi 0-3 aylar 56cm mesele fisher priceinkiler iste onlari anca 1.ay giyebilir.heleki erkek bebekse kemik yapisi kizlara gore daha iri oldugundan ve daha hizli kilo aldiklarindan 1 ay bile giyemez.lcw nin urunlerinde de cm ve kg yazar.ortalama 3.5 dogacagini ve 40 gunlukken 4.5 olacagini hesap ederek boyuda bunu dusunerek alisveris yap.yinede az al ilk ay seni idare edecek kadar al bebeginin gelisimine gore 1.ayin sonunda daha mantikli alisveris yaparsin.Arkadaşlar 0-3 aylık kıyafetleri yenidoğan bebek giyebiliyor değil mi? Yoksa yenidoğan mı almak lazım?
Ben ordan almadım canım aldıktan sonra gördüm bu kadar uygun olduğunu görseydim burdan alırdım dedim:) bi arkadaş sormuştu bende orayı gönderdim ama şimdi kim sordu hatırlamıyorum :)Canim aldigin havlu bornoz takimi nasil kalitesi falan. Baya uyguna almissin. Sitede hersey baya uygunmus böyle olunca bende bi tereddut ettim. Soriim dedim :)
Kızlar bu haftasonu da gidip bebek arabası bakamadım ama artık beklemek istemiyorum, günden güne fiyatlar artıyor. Gidip bakamadım ama internetten, n11den hem özellikleri hem fiyatı içime sinen mamas papas sola 2 travel seti seçtik...
İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur :)
Canım çok iyi yapmışsınız. Casual cadillac daha mı hafifti? Hangi özellikleri daha çok hoşuna gitti? Biz biraz uzun olsun istiyoruz aslında, eşim uzun boylu da, rahat sürebilsin o da diye, ay çok soru sordum kusura bakmaCnm ben de ebebeke gittim. Yakın olunca canımız sıkıldıkça gidip bir dolaşıyoruz eşimle zaten :) bende baktım mamas papasa sola 2 bana bir tık büyük geldi. Benim baktığımda puset de yoktu ve 1800 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Ama ergonomisi fln gayet iyiydi şeklini de beğendim. Biz de daha çok casuale odaklandık. Kesin olmamakla birlikte biz de casual cadillac aire karar verdik. O da 1800 liraydı. Biz araba bakarken çocuklu bir bayan çok büyük bakmayın ve kolay kapanabilsin buna dikkat edin diyor. Yine daha sonra bir baston şart diyor. Herkes nerdeyse aynı fikirde
Güzel günlerde kullanalım inşallah cnm
Yani erken doğarsa mesela mağaza gidip ne deyip alayım prematüre mi yeni doğan mı? Kıyafetlerin üstünde öyle yazıyor muKilosu cok düşük olmazsa giyebilir. Erken dogum falan olursa daha küçük kıyafet gerekebilir.
Anladım canım çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsın.Canim kiyafetlerde cm yazar.bebegin ortalama 50 52cm arasi dogacak ilk ay ortalama 5 cm uzayacak.bazi 0-3 aylar 56cm mesele fisher priceinkiler iste onlari anca 1.ay giyebilir.heleki erkek bebekse kemik yapisi kizlara gore daha iri oldugundan ve daha hizli kilo aldiklarindan 1 ay bile giyemez.lcw nin urunlerinde de cm ve kg yazar.ortalama 3.5 dogacagini ve 40 gunlukken 4.5 olacagini hesap ederek boyuda bunu dusunerek alisveris yap.yinede az al ilk ay seni idare edecek kadar al bebeginin gelisimine gore 1.ayin sonunda daha mantikli alisveris yaparsin.
Simdi baktim kartina lidya 50cm dogmus 1.ay 56 olmus 2.ay 59cm 3 ay 64cm...3.750 dogmus 3.ayda 7 kiloymus...ama kiz bebekti kemik yapisi minyondu 0-3 aylari 4 aylikkende giyiyordu
1 ve ya 2 adet yenidogan takim yada tulum ilk bir hafta isini gorur.daha fazla yenidogan gereksiz olur
Yenidoğan oluyor kıyafetlerde premature diye yok bildiğim kadarıyla. 1 takım alsan yeterli olur şimdilik eğer gerekirse ozaman alırsınız. Zaten son haftalarda az çok belli olur bebeğin kaç kilo doğacağı. Bu hastane çıkışı olarak satılanlar da yenidoğan için oluyor onlardan aldıysan başka almasan da olur diye düşünüyorum.Yani erken doğarsa mesela mağaza gidip ne deyip alayım prematüre mi yeni doğan mı? Kıyafetlerin üstünde öyle yazıyor mu
Tamam arkadaşım sağolasınYenidoğan oluyor kıyafetlerde premature diye yok bildiğim kadarıyla. 1 takım alsan yeterli olur şimdilik eğer gerekirse ozaman alırsınız. Zaten son haftalarda az çok belli olur bebeğin kaç kilo doğacağı. Bu hastane çıkışı olarak satılanlar da yenidoğan için oluyor onlardan aldıysan başka almasan da olur diye düşünüyorum.
Yani erken doğarsa mesela mağaza gidip ne deyip alayım prematüre mi yeni doğan mı? Kıyafetlerin üstünde öyle yazıyor mu
Premature artik hemen hemen her markada var.yenidoganlar 2.5kg icin prematureler baya kucuk...Yani erken doğarsa mesela mağaza gidip ne deyip alayım prematüre mi yeni doğan mı? Kıyafetlerin üstünde öyle yazıyor mu
Anladim canim baya uygunmus ama o site. civilde baktim bugun 70 liraydi bornoz takimiyla beraber. Sanirim bende tek havlu alcamBen ordan almadım canım aldıktan sonra gördüm bu kadar uygun olduğunu görseydim burdan alırdım dedim:) bi arkadaş sormuştu bende orayı gönderdim ama şimdi kim sordu hatırlamıyorum :)
Kızlar bu haftasonu da gidip bebek arabası bakamadım ama artık beklemek istemiyorum, günden güne fiyatlar artıyor. Gidip bakamadım ama internetten, n11den hem özellikleri hem fiyatı içime sinen mamas papas sola 2 travel seti seçtik...
İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur :)
Cnm ben de ebebeke gittim. Yakın olunca canımız sıkıldıkça gidip bir dolaşıyoruz eşimle zaten :) bende baktım mamas papasa sola 2 bana bir tık büyük geldi. Benim baktığımda puset de yoktu ve 1800 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Ama ergonomisi fln gayet iyiydi şeklini de beğendim. Biz de daha çok casuale odaklandık. Kesin olmamakla birlikte biz de casual cadillac aire karar verdik. O da 1800 liraydı. Biz araba bakarken çocuklu bir bayan çok büyük bakmayın ve kolay kapanabilsin buna dikkat edin diyor. Yine daha sonra bir baston şart diyor. Herkes nerdeyse aynı fikirde
Güzel günlerde kullanalım inşallah cnm