2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Şahsen ben hergün dışarı çıkan biri de olsam 4000 lira bebek arabasına vermezdim. Ha çok zengin olsam belki. Öyle düşünme evladın büyüdükçe kardeş isteyecektir. Ozaman gücüm bukadar ona yeter diyemiyorsun. Ve ikinci bebekte ilk bebeğin den kalan kullanışlı şeylerde senin için büyük kolaylık oluyor.

Belki 1 ay öncesine kadar ortalama üstü bir gelirimiz vardı ama dolar ve piyasa durumundan aldığımız maaş eridi gitti. Kardeş fikri bize çok uzak. Allah isteyene versin, aratmasın.

Canım sanki arabayı çok kullanmayacaksınız gibi anlatmışsın. O yüzden eğer uygun fiyatlı olan içine sindiyse aslında onu alman daha mantıklı duruyor. Fakat devamlı kullanacak olsan ve peşine de kardeş düşünüyor olsaydın "acıma daha kaliteli ve kullanışlı olan hangisiyse onu al" derdim.

Eşinle tekrar oturup bir değerlendirin derim. Tek bebeği 2binlik araçla da çok çok rahat büyütürsünüz Allahın izniyle. Şimdiden hayırlı olsun
Üşengeçiz dedim ya. Aman şimdi kim çıkaracak bebek arabasını diyip gezmeden eksik kalabiliriz. Tabi çocuk bizim keyfimizi bekler mi bilemiyorum. Uygun fiyatlı biraz büyük geldi sadece bir de açılıp kapanma kolaylığı düşündürdü. Bir kaç gün daha düşünüp karar vereceğim galiba.

Acikcasi ben 650 tlye joie trawel sistem aldim simdi 2.bebegede onu kullanicaz...
Kuzenim 3500 e piercardin aldi 15.ayda yalan oldu...ki biz deli geziyoruz hatta gecen sene tatile gittigimiz köyde asfalt yol bile yoktu....biraz markaylada alakali...sen bilirsin ilk bebegin en begendigin olsun araba en uzun sure gercek anlamda kullanilip eskitilen tek bebek esyasi o yuzden en cok icine sinen olsun
He gezmeyi sevsende sevmesende bebeginin gelisimi icin gunese temiz havaya parka v.s. derken emin ol her gun cikiliyo...

Joie bebek arabasını arkadaşımda kullanmıştım ama kapandığında boyutu büyük gelmişti. Yeni modelleri varsa ona da bakayım.

Belki 1 ay öncesine kadar ortalama üstü bir gelirimiz vardı ama dolar ve piyasa durumundan aldığımız maaş eridi gitti. Kardeş fikri bize çok uzak. Allah isteyene versin, aratmasın.

Üşengeçiz dedim ya. Aman şimdi kim çıkaracak bebek arabasını diyip gezmeden eksik kalabiliriz. Tabi çocuk bizim keyfimizi bekler mi bilemiyorum. Uygun fiyatlı biraz büyük geldi sadece bir de açılıp kapanma kolaylığı düşündürdü. Bir kaç gün daha düşünüp karar vereceğim galiba.

Joie bebek arabasını arkadaşımda kullanmıştım ama kapandığında boyutu büyük gelmişti. Yeni modelleri varsa ona da bakayım.
3 tekerleklesi var 3 e katlaniyo canta kadar cok guzel ya...:işsiz::işsiz:

https://www.haciserif.com.tr/erkek-...MI8-qxqbTi3AIVVOJ3Ch16MgFlEAQYASABEgL_bfD_BwE
bunlar uygun hastanede dağıtmaya canım tadı da güzel denedim test ettim.
o şekerleride evde dağıtıcam ben. ama sen evde yapmıycaktın dimi mevlüt falan yanlış hatırlamıyosam. o zaman sen lolly şekerlerden yap daha iyi

Benim de bi arkadasım doğumunda bu ürünlerden sipariş vermiş , bende onda gördüm hem hesaplı hem mantıklı geldi .
Diğer türlü şişede kolonya,yok emzik biberon şeklinde şekerlik vb şeyler bana çöp gibi geliyor
O şekilde evimde dolu bebek hatırası vardı hepsini kapıya koydum bir kız çocuğu buldu kutusunda kaptı kaçtı :halay:

Maden suyu içeçektim açaçak bulamadık evde son anda buz dolabı üzerinde yapışılı olan kuzenim nikah süsü geldi magnetli açaçak... ya dedim hatıra kalacaksa kullanışlı birşey olsun hep kalsın

Oda bi kenarda aklımda.... isim baskılı falan

dün senin için kabataslak bi hesap yapmıştım ama nereye yazdım hatırlamıyorum :) 1 paket şekerde 100 adet şeker var. 6şar tane şeker koyarsan 16 paket çıkıyo. 200 adet şeker, 1paket poşet n11de 5tl (100tane bu poşetlerde) bide etiket bastırırsan ortalama 30-35 tlye 30-33 adet şeker yaparsın. ama hazır sipariş edersen 2,5 tlden olsa 30adeti 75 tl..
Benim de bi arkadasım doğumunda bu ürünlerden sipariş vermiş , bende onda gördüm hem hesaplı hem mantıklı geldi .
Diğer türlü şişede kolonya,yok emzik biberon şeklinde şekerlik vb şeyler bana çöp gibi geliyor
O şekilde evimde dolu bebek hatırası vardı hepsini kapıya koydum bir kız çocuğu buldu kutusunda kaptı kaçtı :halay:

Maden suyu içeçektim açaçak bulamadık evde son anda buz dolabı üzerinde yapışılı olan kuzenim nikah süsü geldi magnetli açaçak... ya dedim hatıra kalacaksa kullanışlı birşey olsun hep kalsın

Oda bi kenarda aklımda.... isim baskılı falan
valla banada çöp geliyo canım ben hiç sevmem evimde öyle ıvır zıvır tutmam. dolabımdaki magnetlerden bile nefret ediyorum ama kv gittikçe bişeyler getirip asıyo. onlarıda atıcam yakında :-)
bende geçen açacak gördüm ama biraz maliyetli ve biz kalabalık bi sülaleyiz ona harcayacağım parayı başka şeylerde değerlendirmeyi düşünüyorum canım

dün senin için kabataslak bi hesap yapmıştım ama nereye yazdım hatırlamıyorum :) 1 paket şekerde 100 adet şeker var. 6şar tane şeker koyarsan 16 paket çıkıyo. 200 adet şeker, 1paket poşet n11de 5tl (100tane bu poşetlerde) bide etiket bastırırsan ortalama 30-35 tlye 30-33 adet şeker yaparsın. ama hazır sipariş edersen 2,5 tlden olsa 30adeti 75 tl..

valla banada çöp geliyo canım ben hiç sevmem evimde öyle ıvır zıvır tutmam. dolabımdaki magnetlerden bile nefret ediyorum ama kv gittikçe bişeyler getirip asıyo. onlarıda atıcam yakında :-)
bende geçen açacak gördüm ama biraz maliyetli ve biz kalabalık bi sülaleyiz ona harcayacağım parayı başka şeylerde değerlendirmeyi düşünüyorum canım
vayy süpersin teşekkürler

Kızlar dünkü konuştuklarımızdan sonra bende şekere karar verdim hediyelik için ama paket olarak karar veremiyorum attığım fotolardan hangi paket daha şık sizce cam şişeler mi poşetler mi?
Screenshot_20180811-094357.png
Screenshot_20180811-094908.png
Screenshot_20180811-115937.png
Screenshot_20180811-120257.png

Kızlar dünkü konuştuklarımızdan sonra bende şekere karar verdim hediyelik için ama paket olarak karar veremiyorum attığım fotolardan hangi paket daha şık sizce cam şişeler mi poşetler mi?Eki Görüntüle 2178396 Eki Görüntüle 2178397 Eki Görüntüle 2178398 Eki Görüntüle 2178399
valla canım bana soracak olursan, poşetler diyorum hem maliyeti düşük oluyo hem içindeki şeker adedi düşüyo. maksat dağıtmak değilmi ? o uzun cam tıpalı şişeleri çok sevdim ama cam diye tane adedi biraz yüksektir bide 16 adet şeker koymuşlar içine. yani 10tl lik paketten 6 tane öyle uzun cam şeker çıkar. yazık yani.. diğer kavanoz tarzındakinde de çok var. bence en makul mantıklısı parmak poşette 6şar 7şer koyup o tarz iple bağlayıp etiketlemek..
yine de karar senin tabiki

valla canım bana soracak olursan, poşetler diyorum hem maliyeti düşük oluyo hem içindeki şeker adedi düşüyo. maksat dağıtmak değilmi ? o uzun cam tıpalı şişeleri çok sevdim ama cam diye tane adedi biraz yüksektir bide 16 adet şeker koymuşlar içine. yani 10tl lik paketten 6 tane öyle uzun cam şeker çıkar. yazık yani.. diğer kavanoz tarzındakinde de çok var. bence en makul mantıklısı parmak poşette 6şar 7şer koyup o tarz iple bağlayıp etiketlemek..
Canım o ipin adı da jüt ip. N11de filan da satılıyor, çok uygun. Ben Ümraniye çarşıdan daha pahalıya almıştım, n11dekiler daha uygun

Canım o ipin adı da jüt ip. N11de filan da satılıyor, çok uygun. Ben Ümraniye çarşıdan daha pahalıya almıştım, n11dekiler daha uygun
evet canım ben kafamda kurup hepsini çarşıdan toplıycam. hatta o ipten kuzenimde gördüm duruyodu boş boş ondan alabilirim bile onu :) gittigidiyorda 85 metresi 2,89 :KK57: çok çok iyi. 85 metre bile çok fazla zaten

E
p
Evet poşetler mantıklı oluyo ama siselerde daha bı tatlı duruyor küçük siselerden var uygun fiyata netten baktım 40krs var oda olabilir

bayıldım bunlara bnde bundanlar düşünmüştüm ama nerden bulurum bilmiordum çok tatlıalr
Evet benimde hoşuma gitti cnm Instagram'da direkt bu şeker var yapan gizemsekerlme diye ama dün konuştuk burda kızlarla o şekerlerin satıldığı site var süslemede kendin yaparsan daha uyguna geliyor

Kızlar dünkü konuştuklarımızdan sonra bende şekere karar verdim hediyelik için ama paket olarak karar veremiyorum attığım fotolardan hangi paket daha şık sizce cam şişeler mi poşetler mi?Eki Görüntüle 2178396 Eki Görüntüle 2178397 Eki Görüntüle 2178398 Eki Görüntüle 2178399
Cam tüp çok hoşuma gitmişti onu sordum ben tan nesini 7 liraya yapıyorlarmış. Diğer 7 li olanı 3 liraya yapıyorlar. Yanında bişey dağıtmayacak olsam cam tüp olabilirdi ama bişey daha dağıtıma pahalıya geliyor

Cam tüp çok hoşuma gitmişti onu sordum ben tan nesini 7 liraya yapıyorlarmış. Diğer 7 li olanı 3 liraya yapıyorlar. Yanında bişey dağıtmayacak olsam cam tüp olabilirdi ama bişey daha dağıtıma pahalıya geliyor
Ben kendim yapmayı dusunuyorum cnm şeker kilo ile alıp şişeyi de toptan alıp daha uyguna geliyor

evet canım ben kafamda kurup hepsini çarşıdan toplıycam. hatta o ipten kuzenimde gördüm duruyodu boş boş ondan alabilirim bile onu :) gittigidiyorda 85 metresi 2,89 :KK57: çok çok iyi. 85 metre bile çok fazla zaten
Evet canım 85mt bol bol yeter de artar bile. İnternette daha uygunlar ama aklında olsun

Ben naylon poşet kullanacağım. Ama inçe uzun mu olur kare mi olur ona karar vermedim henüz. Cam şişe şık duruyor ama tek başına dağıttığın kişide de bir işe yaramayacak, sana da boşuna maliyet artmış olacak. Ama jut ip ve çiçekle çok güzel süslenebilir. Maliyet de düşük olur hem.

Kızlar benim düşüncem şekerler yenir ise o uzun tüp camları kullanamazlar alan kişiler. Diğer şişeleride kullanmazlar zaten mesela ben kullanmam şahsen kalabalık etmektense atarım. He şekerler bozulana kadar tutarlar diyosanız evet ama sonrası yine çöpe atmak. O yüzden kendimce maliyet arttırma taraftarı değilim. Kare poşete koymayı düşünüyodum ben ama parmak poşette olabilir. Camlara harcayacağım parayla başka bişey daha dağıtırım yanında

X