Malum dolar 6 lirayı geçerken bugün beni bir telaş aldı. Bebek arabası konusunda. Eşim inglesina city trilogy diyordu ilk günden beri (4.000 tl). ben daha uygun bişeyler bakmıştım casual (1800tl). Yarın bir gün etiketlere yansır kur farkı. İlerisi nolur bilemesem de benim maddi manevi gücüm tek çocuğa yeter. Yani ilerde kardeşine kullanırız düşüncesiyle almıyorum birşeyleri.
Özel sağlık sigortamda doğum teminatım vardı zaten gittiğim hastanede oldukça ucuz hiç para vermeden çıkacağım. Aslında benim bebeğe masrafım da bir dolap(1.500) bir de toplu kıyafet, ateş ölçer vs. Alışverişim (800) tuttu. Doğru dürüst bir harcamam olmayacak bundan sonra da. Bebek arabasını saymazsak belki en fazla 2 bin lira daha harcarız.
Özetle; sizce inglesina mı alayım yoksa 2bin civarında daha uygun fiyatlı bir şey mi alayım?
Asansörümüz dar, arabamız hatchback, ailelerimiz başka şehirde, seyahatlerimiz uçakla olur, uçak beleş gibi bir şey o yüzden sık sık memleketime giderim, üşengeçiz dışarıda yürüşe çıkmayı sevmeyiz. Böyle bir aile olsanız neyi tercih edersiniz?
Çok uzun oldu. Özür dilerim.