2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

https://www.haciserif.com.tr/erkek-...MI8-qxqbTi3AIVVOJ3Ch16MgFlEAQYASABEgL_bfD_BwE
bunlar uygun hastanede dağıtmaya canım tadı da güzel denedim test ettim.
o şekerleride evde dağıtıcam ben. ama sen evde yapmıycaktın dimi mevlüt falan yanlış hatırlamıyosam. o zaman sen lolly şekerlerden yap daha iyi
Bunlar güzel oluyor canım, bir sunum kutusu ve dökme çikolata alınırsa daha uyguna geliyor. Bunlar çokça dağıtılabildiği için de güzel oluyor misafire :)

Bunlar güzel oluyor canım, bir sunum kutusu ve dökme çikolata alınırsa daha uyguna geliyor. Bunlar çokça dağıtılabildiği için de güzel oluyor misafire :)
bunların kendi kutulusu olanlardan da vardı canım bulamadım şimdi onlarda güzel aynı çikolata markasının. gerçekten iyi oluyo :)

bunların kendi kutulusu olanlardan da vardı canım bulamadım şimdi onlarda güzel aynı çikolata markasının. gerçekten iyi oluyo :)
Evet evet canım bi 10lira farkla özel kutu da alınabiliyor. Sitesinde de var. Gayet güzel ve kullanışlı. Hacı sayit çikolatalarının tadı da çok güzel :)

Evet evet canım bi 10lira farkla özel kutu da alınabiliyor. Sitesinde de var. Gayet güzel ve kullanışlı. Hacı sayit çikolatalarının tadı da çok güzel :)
o güzel olmaz mı canımm :) ama bu bile iyi yani yenmiycek gibi değil gayet hoş güzel tadı inşallah dağıtmak yemek nasip olur :))

Tententen Tententen canım sende bi fikir olarak o ufak kavanozlara bu lolly şekerlerden 1tane de lokum koyarak dağıtabilirsin öyle de hoş olur :) yanına da sanki kolonya dağıtacaktın hoş kombin olur

Bu sekerleri nasil kaba koycaz peki?
Aslinda butun pasta malzemesi satan yerlerde ufak posetler satiliyo,seker hamuru kurabiyeleri posetliyolar ya o yuzden ucuz yani cok satan yer var.ben boyle yapcm
Screenshot_20180810-132624_Google.jpg

Malum dolar 6 lirayı geçerken bugün beni bir telaş aldı. Bebek arabası konusunda. Eşim inglesina city trilogy diyordu ilk günden beri (4.000 tl). ben daha uygun bişeyler bakmıştım casual (1800tl). Yarın bir gün etiketlere yansır kur farkı. İlerisi nolur bilemesem de benim maddi manevi gücüm tek çocuğa yeter. Yani ilerde kardeşine kullanırız düşüncesiyle almıyorum birşeyleri.
Özel sağlık sigortamda doğum teminatım vardı zaten gittiğim hastanede oldukça ucuz hiç para vermeden çıkacağım. Aslında benim bebeğe masrafım da bir dolap(1.500) bir de toplu kıyafet, ateş ölçer vs. Alışverişim (800) tuttu. Doğru dürüst bir harcamam olmayacak bundan sonra da. Bebek arabasını saymazsak belki en fazla 2 bin lira daha harcarız.
Özetle; sizce inglesina mı alayım yoksa 2bin civarında daha uygun fiyatlı bir şey mi alayım?
Asansörümüz dar, arabamız hatchback, ailelerimiz başka şehirde, seyahatlerimiz uçakla olur, uçak beleş gibi bir şey o yüzden sık sık memleketime giderim, üşengeçiz dışarıda yürüşe çıkmayı sevmeyiz. Böyle bir aile olsanız neyi tercih edersiniz?
Çok uzun oldu. Özür dilerim.

Malum dolar 6 lirayı geçerken bugün beni bir telaş aldı. Bebek arabası konusunda. Eşim inglesina city trilogy diyordu ilk günden beri (4.000 tl). ben daha uygun bişeyler bakmıştım casual (1800tl). Yarın bir gün etiketlere yansır kur farkı. İlerisi nolur bilemesem de benim maddi manevi gücüm tek çocuğa yeter. Yani ilerde kardeşine kullanırız düşüncesiyle almıyorum birşeyleri.
Özel sağlık sigortamda doğum teminatım vardı zaten gittiğim hastanede oldukça ucuz hiç para vermeden çıkacağım. Aslında benim bebeğe masrafım da bir dolap(1.500) bir de toplu kıyafet, ateş ölçer vs. Alışverişim (800) tuttu. Doğru dürüst bir harcamam olmayacak bundan sonra da. Bebek arabasını saymazsak belki en fazla 2 bin lira daha harcarız.
Özetle; sizce inglesina mı alayım yoksa 2bin civarında daha uygun fiyatlı bir şey mi alayım?
Asansörümüz dar, arabamız hatchback, ailelerimiz başka şehirde, seyahatlerimiz uçakla olur, uçak beleş gibi bir şey o yüzden sık sık memleketime giderim, üşengeçiz dışarıda yürüşe çıkmayı sevmeyiz. Böyle bir aile olsanız neyi tercih edersiniz?
Şahsen ben hergün dışarı çıkan biri de olsam 4000 lira bebek arabasına vermezdim. Ha çok zengin olsam belki. Öyle düşünme evladın büyüdükçe kardeş isteyecektir. Ozaman gücüm bukadar ona yeter diyemiyorsun. Ve ikinci bebekte ilk bebeğin den kalan kullanışlı şeylerde senin için büyük kolaylık oluyor.

Canım sanki arabayı çok kullanmayacaksınız gibi anlatmışsın. O yüzden eğer uygun fiyatlı olan içine sindiyse aslında onu alman daha mantıklı duruyor. Fakat devamlı kullanacak olsan ve peşine de kardeş düşünüyor olsaydın "acıma daha kaliteli ve kullanışlı olan hangisiyse onu al" derdim.

Eşinle tekrar oturup bir değerlendirin derim. Tek bebeği 2binlik araçla da çok çok rahat büyütürsünüz Allahın izniyle. Şimdiden hayırlı olsun

Acikcasi ben 650 tlye joie trawel sistem aldim simdi 2.bebegede onu kullanicaz...
Kuzenim 3500 e piercardin aldi 15.ayda yalan oldu...ki biz deli geziyoruz hatta gecen sene tatile gittigimiz köyde asfalt yol bile yoktu....biraz markaylada alakali...sen bilirsin ilk bebegin en begendigin olsun araba en uzun sure gercek anlamda kullanilip eskitilen tek bebek esyasi o yuzden en cok icine sinen olsun
He gezmeyi sevsende sevmesende bebeginin gelisimi icin gunese temiz havaya parka v.s. derken emin ol her gun cikiliyo...

X