canim bu kizilotesi diye geciyor sanirim alindan olculuyor digerleri dedigin gibi durdurmuyor bebek kolunun altindaablam diyo biz kol altı ölçenden aldık 2dk durmuyo bile böyle şeylere para serme diye.
zaten şansıma bi başlayamadım alışverişe dün babam aradı nakite çok sıkıştım yardım et diye. hayırda diyemedm adama akşam görüşücez bakalım ne kadar ne isticek. ben bu haftada erteliycem alışverişi mecbur
telaşlanmaya başladım vallahi artık bişey alamadıkça. bakmam lazım benmde, peki kızılötesi mi daha iyi başka çeşitleride varmı acaba bu alından ölçenlerincanim bu kizilotesi diye geciyor sanirim alindan olculuyor digerleri dedigin gibi durdurmuyor bebek kolunun altinda
Biz weewell in kızılötesi alından ölçerini aldık canım. Arkadaş tavsiyesiyle aldık, inşallah memnun kalırız. Ablam kulaktan ölçer kullanıyordu ama onda bile zor duruyor diyordu.telaşlanmaya başladım vallahi artık bişey alamadıkça. bakmam lazım benmde, peki kızılötesi mi daha iyi başka çeşitleride varmı acaba bu alından ölçenlerin
bende kulağın daha da zorlayacağını düşünüyorum canım. bi bakıyım ben yine vaktiyle onu alayım bari diyorumBiz weewell in kızılötesi alından ölçerini aldık canım. Arkadaş tavsiyesiyle aldık, inşallah memnun kalırız. Ablam kulaktan ölçer kullanıyordu ama onda bile zor duruyor diyordu.
hic bilmiyorum ki canim alindan daha iyi ama hic digerlerine girme derim bentelaşlanmaya başladım vallahi artık bişey alamadıkça. bakmam lazım benmde, peki kızılötesi mi daha iyi başka çeşitleride varmı acaba bu alından ölçenlerin
gule gule giysin kizcen canimm bizde gittik ogun bakmaya ama bizim begendiklerimiz indirimde degilmis yaa :) sadece indirimden 2 tane yelek aldim benBu arada kızlar ebebek ganimetlerim geldi 
Hepsine aşık oldum resmen, o kadar güzeller ki
Bunlar 3beden yeleklerimiz, ceketimiz ve külotlu çoraplarımız (beyazlar 6-12, diğerleri 0-6aylık)
Eki Görüntüle 2174196
Tulumlar biri 0-3 diğeri 3-6aylık
Eki Görüntüle 2174197 Eki Görüntüle 2174195
Alt üst takımların da 3ü Aziz bebe, 1i Fisher price. 0-3aylık
Eki Görüntüle 2174194 Eki Görüntüle 2174198
Oyhh maşallah hepsi çok güzel rabbim giydirmeyi nasip etsin canımBu arada kızlar ebebek ganimetlerim geldi 
Bunlar 3beden yeleklerimiz, ceketimiz ve külotlu çoraplarımız (beyazlar 6-12, diğerleri 0-6aylık)
Eki Görüntüle 2174196
şuan araştırıyorum bugün karar verip alından ölçebilenlerden alıcam inşallahhic bilmiyorum ki canim alindan daha iyi ama hic digerlerine girme derim ben
Çok teşekkürler teyzesi. Hadi ya, tüh işinize çok yaramadı indirim. İnternette çeşit çok olunca ve markalar da güvendiğim olunca seç beğen al yaptım bengule gule giysin kizcen canimm bizde gittik ogun bakmaya ama bizim begendiklerimiz indirimde degilmis yaa :) sadece indirimden 2 tane yelek aldim ben
Teşekkür ederim canımOyhh maşallah hepsi çok güzel rabbim giydirmeyi nasip etsin canım
şuan araştırıyorum bugün karar verip alından ölçebilenlerden alıcam inşallah
yaa bide bizin cogu seyimi hazir olunca hep alternatiflere baktik yada 3 6 aylara falab baktik ordada elimize aldigimiz indirimde degilmis :) neyse alalim bari dedik begenince :)Çok teşekkürler teyzesi. Hadi ya, tüh işinize çok yaramadı indirim. İnternette çeşit çok olunca ve markalar da güvendiğim olunca seç beğen al yaptım benAziz Bebenin 50liralık alt üst takımları 18liraya geldi resmen. Şaka gibi
arastir kuzum hangisu kafana yatarsa onu al :)Oyhh maşallah hepsi çok güzel rabbim giydirmeyi nasip etsin canım
şuan araştırıyorum bugün karar verip alından ölçebilenlerden alıcam inşallah
heyecanlanıyor insan yaa bunları gördükçe..... çok güzel görünüyor güle güle kullanın inşallahBu arada kızlar ebebek ganimetlerim geldi 
Eki Görüntüle 2174196
Dijital yazdigi ekranidir.kizilotesiyle olcum yapiyo neyle olcucekki baska uzaktan? Bizimkinide bulamadim simdi 50 60 liraya almistikkızlar kızılötesi ile diğerlerinin ne farkı var ateş ölçerde? mesela weweel de 2tane var aynı model, biri kızılötesi 55 tl civarı diğeri dijital yazıyo 150tl civarı ?
pullubiber Emira SY bi fikriniz varmı kızlar
bilemedim ki valla uzaktan başka neyle ölçerDijital yazdigi ekranidir.kizilotesiyle olcum yapiyo neyle olcucekki baska uzaktan? Bizimkinide bulamadim simdi 50 60 liraya almistik
Kusum sadece kizilotesi olcum yapilir baska olcum yapcak bisey yok :)bilemedim ki valla uzaktan başka neyle ölçerarada okadar uçuk fark olunca dedim 2 farklı şeyle ölçüyo heralde
Tamam canım teşekkür ederim :)Kusum sadece kizilotesi olcum yapilir baska olcum yapcak bisey yok :)
İkisi de aynı diye biliyorum, biz de 100küsüre almıştık canım.bilemedim ki valla uzaktan başka neyle ölçerarada okadar uçuk fark olunca dedim 2 farklı şeyle ölçüyo heralde