2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

canim bu kizilotesi diye geciyor sanirim alindan olculuyor digerleri dedigin gibi durdurmuyor bebek kolunun altinda

canim bu kizilotesi diye geciyor sanirim alindan olculuyor digerleri dedigin gibi durdurmuyor bebek kolunun altinda
telaşlanmaya başladım vallahi artık bişey alamadıkça. bakmam lazım benmde, peki kızılötesi mi daha iyi başka çeşitleride varmı acaba bu alından ölçenlerin

telaşlanmaya başladım vallahi artık bişey alamadıkça. bakmam lazım benmde, peki kızılötesi mi daha iyi başka çeşitleride varmı acaba bu alından ölçenlerin
Biz weewell in kızılötesi alından ölçerini aldık canım. Arkadaş tavsiyesiyle aldık, inşallah memnun kalırız. Ablam kulaktan ölçer kullanıyordu ama onda bile zor duruyor diyordu.

Biz weewell in kızılötesi alından ölçerini aldık canım. Arkadaş tavsiyesiyle aldık, inşallah memnun kalırız. Ablam kulaktan ölçer kullanıyordu ama onda bile zor duruyor diyordu.
bende kulağın daha da zorlayacağını düşünüyorum canım. bi bakıyım ben yine vaktiyle onu alayım bari diyorum

Bu arada kızlar ebebek ganimetlerim geldi 
Hepsine aşık oldum resmen, o kadar güzeller ki

Bunlar 3beden yeleklerimiz, ceketimiz ve külotlu çoraplarımız (beyazlar 6-12, diğerleri 0-6aylık)

Tulumlar biri 0-3 diğeri 3-6aylık

Alt üst takımların da 3ü Aziz bebe, 1i Fisher price. 0-3aylık

gule gule giysin kizcen canimm bizde gittik ogun bakmaya ama bizim begendiklerimiz indirimde degilmis yaa :) sadece indirimden 2 tane yelek aldim ben

Oyhh maşallah hepsi çok güzel rabbim giydirmeyi nasip etsin canım
hic bilmiyorum ki canim alindan daha iyi ama hic digerlerine girme derim ben
şuan araştırıyorum bugün karar verip alından ölçebilenlerden alıcam inşallah

gule gule giysin kizcen canimm bizde gittik ogun bakmaya ama bizim begendiklerimiz indirimde degilmis yaa :) sadece indirimden 2 tane yelek aldim ben
Çok teşekkürler teyzesi. Hadi ya, tüh işinize çok yaramadı indirim. İnternette çeşit çok olunca ve markalar da güvendiğim olunca seç beğen al yaptım ben Aziz Bebenin 50liralık alt üst takımları 18liraya geldi resmen. Şaka gibi

yaa bide bizin cogu seyimi hazir olunca hep alternatiflere baktik yada 3 6 aylara falab baktik ordada elimize aldigimiz indirimde degilmis :) neyse alalim bari dedik begenince :)

kızlar kızılötesi ile diğerlerinin ne farkı var ateş ölçerde? mesela weweel de 2tane var aynı model, biri kızılötesi 55 tl civarı diğeri dijital yazıyo 150tl civarı ?

pullubiber Emira SY bi fikriniz varmı kızlar

heyecanlanıyor insan yaa bunları gördükçe..... çok güzel görünüyor güle güle kullanın inşallah

Dijital yazdigi ekranidir.kizilotesiyle olcum yapiyo neyle olcucekki baska uzaktan? Bizimkinide bulamadim simdi 50 60 liraya almistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…