- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 34
Ayy çok heyecanliama daha eksiklerimiz var hepsini alayım en son yıkama isiOh oh şimdi kiyafetlerini yikamaya baslayinca bebiş gelmeden kokusu gelecek eve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok heyecanliama daha eksiklerimiz var hepsini alayım en son yıkama isiOh oh şimdi kiyafetlerini yikamaya baslayinca bebiş gelmeden kokusu gelecek eve
Elma sirkesi kullaniyorum yumusatici olarak hem yumusatiyo hemde deterjan kalintisindan arindirmis oluyo.koku olmuyo bir arastir derimYumuşatıcı kullanilmali mi acaba?
Marketten aldığımız herhangi bir elma sirkesi mi? Peki makineye zararı var mı?Elma sirkesi kullaniyorum yumusatici olarak hem yumusatiyo hemde deterjan kalintisindan arindirmis oluyo.koku olmuyo bir arastir derim
Yok kusum hicbir zarari yok aksine sirke hem deterjan kalintisini hem kireci temizliyo.migrosun sirkesi 1.5tl ben onu kullaniyorum.arastir internetten gorursun.Marketten aldığımız herhangi bir elma sirkesi mi? Peki makineye zararı var mı?
Aaaa elma sirkesi mi?hiç duymamıştım cnm aklımda olsun Onuda denerimElma sirkesi kullaniyorum yumusatici olarak hem yumusatiyo hemde deterjan kalintisindan arindirmis oluyo.koku olmuyo bir arastir derim
ayy bende bundan aldimm weewell alicaktim ben kadin arasind ahicbi fark yok buny alin dedi bu uygun olunca bunu aldik bizde :)Eki Görüntüle 2173852 n11den 55 liraya aldık kızlar.alacak olanlara fikir olsun
Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlıkEki Görüntüle 2174151 Eki Görüntüle 2174152
kızlarhastane çantası için tül kese aldım üzerine pembe çiçek diktim yıkayıp ütüleyip içine koyunca üzerine ilk kıyafeti yedek falan diye yazıp valize yerleştirmeyi düşündüm nasıl olmuş
Kalbim10da kızlar tavsiye edermisiniz ona göre bende sipariş edeyim şimdiden başlangıç yapayım. fiyatı uygunmuş daha ben bişey almadım bari o tarz şeylere başlıyayımayy bende bundan aldimm weewell alicaktim ben kadin arasind ahicbi fark yok buny alin dedi bu uygun olunca bunu aldik bizde :)
teşekkür ederim canımmmÇok güzel olmuş canım, ellerine sağlık
ayyy canım çok güzel olmuş ellerine sağlık çok mantıklıEki Görüntüle 2174151 Eki Görüntüle 2174152
kızlarhastane çantası için tül kese aldım üzerine pembe çiçek diktim yıkayıp ütüleyip içine koyunca üzerine ilk kıyafeti yedek falan diye yazıp valize yerleştirmeyi düşündüm nasıl olmuş
kuzum brn aldim hatta alirkende dalga gectim allah cok cok kullanmayi nasip etmezin diye evde kendimize denedik iyiydi yani cok para vermeyi dusunmuyordum zaten boyle seylere aldim gittim :)Kalbim10da kızlar tavsiye edermisiniz ona göre bende sipariş edeyim şimdiden başlangıç yapayım. fiyatı uygunmuş daha ben bişey almadım bari o tarz şeylere başlıyayım
ablam diyo biz kol altı ölçenden aldık 2dk durmuyo bile böyle şeylere para serme diye.kuzum brn aldim hatta alirkende dalga gectim allah cok cok kullanmayi nasip etmezin diye evde kendimize denedik iyiydi yani cok para vermeyi dusunmuyordum zaten boyle seylere aldim gittim :)
Ateş ölçer aldığımız birçok şeyden daha önemli birşey. Öyle kol altından ölçen dijitallere uyduruk markaları tercih etmeyeceksin. İlk kızım hastalanmış ateşi 38 di hastaneye giderken ateşli havale geçirdi. Hastanede ıslak çarşafla sarmaları a rağmen ölçünce 39.7 di. Belki bizimki yanlış ölçtü. Oyüzden çok çok önemliablam diyo biz kol altı ölçenden aldık 2dk durmuyo bile böyle şeylere para serme diye.
zaten şansıma bi başlayamadım alışverişe dün babam aradı nakite çok sıkıştım yardım et diye. hayırda diyemedm adama akşam görüşücez bakalım ne kadar ne isticek. ben bu haftada erteliycem alışverişi mecbur
evet işte bu yüzden kesin olarak şunu böyle alıyım diyemiyorum tecrübeye ihtiyacım varAteş ölçer aldığımız birçok şeyden daha önemli birşey. Öyle kol altından ölçen dijitallere uyduruk markaları tercih etmeyeceksin. İlk kızım hastalanmış ateşi 38 di hastaneye giderken ateşli havale geçirdi. Hastanede ıslak çarşafla sarmaları a rağmen ölçünce 39.7 di. Belki bizimki yanlış ölçtü. Oyüzden çok çok önemli
sen peki daha sonra aldınmı ateşölçer, yada eskisi nasıldı ona göre temkinli bakıyım bendeAteş ölçer aldığımız birçok şeyden daha önemli birşey. Öyle kol altından ölçen dijitallere uyduruk markaları tercih etmeyeceksin. İlk kızım hastalanmış ateşi 38 di hastaneye giderken ateşli havale geçirdi. Hastanede ıslak çarşafla sarmaları a rağmen ölçünce 39.7 di. Belki bizimki yanlış ölçtü. Oyüzden çok çok önemli
Arzumun temassız ölçeriydi eskisi. Yanlış ölçen. Tabii bu olaydan sonra yenisini aldık. Ben medikalden aldım canım 100_110 lira civarıydı.evet işte bu yüzden kesin olarak şunu böyle alıyım diyemiyorum tecrübeye ihtiyacım var
aa bak bunu demen iyi oldu, bende oralardan bakıyım hatta medikal ürün satan biri var ona danışayım. öyle çok ta uçuk değilmiş fiyatı. braununkine falan baktımda baya uçukları varArzumun temassız ölçeriydi eskisi. Yanlış ölçen. Tabii bu olaydan sonra yenisini aldık. Ben medikalden aldım canım 100_110 lira civarıydı.