2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

en cok ben koy hayati yasiyorum :)onceden onceden burasi koymus hala bilr bilmebilmem ne koy mahallesi diye geciyor :) bizde tabir ederkeb koyun ici falan diyoruz :) asagidadda incirimiz uzumumuz kayisimiz elmamiz dutumuz varr ha bide tavuklarimiz vardi onceden kp ugrasamadj karsi komsuya verdi onun tavuguda gir bizim bahveye yumrutla 1 tavuk 18 civciv var suanda :))
yaa süper. valla bizim bura köy sözde sizinki gibi hayat yok :))

yaa süper. valla bizim bura köy sözde sizinki gibi hayat yok :))
kuzum burda herseyin dogali mevcur cogu kisi koylu herseyimizi elden aliyoruz aliyoruz herkesin topragi var ekip biciyor zeytinlerimiz bile kendi bahcemizden gecen sene topladik :) vee burasi o traflara gore o kadar ucuz kiii 3 yesilligi 1 liraya aliyorsun dusun kuzum ben ilk geldigimde sok gecirmistim meyvesiyle sebzesiyle 50 liraya halletmistim pazar isini :) bizim oralarda 100 den asagi cikamazsin pazardan oda cok makul seyelr alirsin yani

Posetleri gittigidiyordan aldik.stickrrlari resimlimagnet.com dan aldim o siteden cok memnunum magnet acacak butun parti malzemelerini ivir zivirlarini ordan alirim
yazmisken sorim canim stickerlar kesilecekmi yoksa direk yapiskanindan cikartip yapstryrmusun

yazmisken sorim canim stickerlar kesilecekmi yoksa direk yapiskanindan cikartip yapstryrmusun
Yapiskani hazir direk yapisiyo cok guzeller :)
Screenshot_20180721-124747_Gallery.jpg

Canım o bahsettiğin boruyu bilmiyorum, bizimkinin su deposu var. Kurutma sonrası filitreyi temizler gibi su deposunu da lavaboya döküyoruz. Ben de tam tersi kurutma kullanmazsam çamaşırlar taş gibi oluyor, kurutucu yumuşacık yapıyor havluları örtüleri filan... Ayrıca o filtreyi temizlerken bu kadar pamuk ağzıma burnuma girecekti, alerjim azacaktı diye düşünüyorum hep :KK48: alerjil bünyeler için de ayrıca bir nimet kurutucular.

Ayrıca teşekkür ederiz teyzesi :KK200:

Bende hem boru hem su deposu var cnm. Ayarlayabiliyorsun depo veya boru diye. Depo ile uğraşmayayım diye boruyu kullanoyordum. İşte o taşlık da bana yıkanmışlık hissi veriyor cnm. Bir de o filtreden çıkanlar sanki kıyafetlerin dokusunu inceltip ömrünü kısaltıyor gibi geliyor. Bebiş olunca kullanırım. Çünkü biz bir inanış var batıl olsa da süre gelmiş akşam 40lı bebeğin çamaşırları serilmez diye. Kıyafetler yıldız görmezmiş. Nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. O noktada muhtemelen kullanacam. Bir de ssenin programların süresi nasıl cnm bana teknik servis 4 saatlik programı önerdi fena uzun :işsiz:

Odada kameramiz varda esimin zaten alarm guvenlik sirketi var kameralar microelectronik kendi markamiz bitane getirdi takti :) hatta pembe yapmislar lidya icin :) telefonumada bitane program kurdu ordan izliyorum yataktaki donme sesi bile duyuluyo cok net.aksam soriym bakiym nediycek bebek kamerasi diye bisey uretmiyolar bunlar 4.5g kamera olduklari icin bu kadar net hic bir arkadasiminki boyle degil tabi heleki gece gorusu...bi soriym olmadi size bundan gondeririz bitneEki Görüntüle 2171075
Ya ama maşallah :nazar: ne kadar tatlı uyuyor minnoş.

Kusum bebeklerin ilk 2 ay kan deverani yeterli olmadigi icin yaz bebegide olsa ayaklar buz...havlu kalin yeni dogan coraplardan al buyuk almaki tam kavrasin ayagini.lcw nin yenidogan havlu coraplari var 3 lu 1 paket yeter zaten kirlenmiyoki:) tulumun icine giydirir ustune patik bile giydirirsin muhtemelen.kizimda aralik bebegi ama ev yaniyodu hamam gibi zaten izmir asiri soguk olmuyo yelek bile giydirmiyodum ama ayaklar 3 kat anca yetiyodu....
Anladım cnm zaten bana da benzerse 3 kat giydirmem lazım çorabını. Bende antalyadayım cnm burası da soğuk olmaz pek. Ama benim üstüm terler ayaklar üşür. Bebiş umarım babasına çeker bu konuda.

Bende hem boru hem su deposu var cnm. Ayarlayabiliyorsun depo veya boru diye. Depo ile uğraşmayayım diye boruyu kullanoyordum. İşte o taşlık da bana yıkanmışlık hissi veriyor cnm. Bir de o filtreden çıkanlar sanki kıyafetlerin dokusunu inceltip ömrünü kısaltıyor gibi geliyor. Bebiş olunca kullanırım. Çünkü biz bir inanış var batıl olsa da süre gelmiş akşam 40lı bebeğin çamaşırları serilmez diye. Kıyafetler yıldız görmezmiş. Nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. O noktada muhtemelen kullanacam. Bir de ssenin programların süresi nasıl cnm bana teknik servis 4 saatlik programı önerdi fena uzun :işsiz:

Ya ama maşallah :nazar: ne kadar tatlı uyuyor minnoş.

Anladım cnm zaten bana da benzerse 3 kat giydirmem lazım çorabını. Bende antalyadayım cnm burası da soğuk olmaz pek. Ama benim üstüm terler ayaklar üşür. Bebiş umarım babasına çeker bu konuda.
Canın ben hep pamuklulardaki "dolap kuruluğu +" programını kullanıyorum. Uzun sürmüyor o kadar. Bir makine çamaşır yıkanırken yaklaşık aynı sürede bir makine de kuruyor :KK48: depo özelliği gayet kullanışlı oluyor canım. Bebişin için kullanırsın inşallah canım :KK200:

Canın ben hep pamuklulardaki "dolap kuruluğu +" programını kullanıyorum. Uzun sürmüyor o kadar. Bir makine çamaşır yıkanırken yaklaşık aynı sürede bir makine de kuruyor :KK48: depo özelliği gayet kullanışlı oluyor canım. Bebişin için kullanırsın inşallah canım :KK200:

9F630BF6-4571-4D6C-8C73-FB448A3C256A.png
Ya ben boşuna aldım diye hayıflanıyordum cnm o yüzden konuyu bu kadar uzattım kusura bakma.

Kızlar hastanede giymek için lohusa geceliği mi yoksa lohusa pijaması mı almak lazım. Hangisi kullanışlı?

Kızlar hastanede giymek için lohusa geceliği mi yoksa lohusa pijaması mı almak lazım. Hangisi kullanışlı?
Hangisi kullanışlı olur bilmediğim için ben ikisinden de almayı planlıyorum canım.biraz kişilel ve rahatlığa göre değişen bişeymiş gibi hissettim çünkü.

Kızlar bugün avmden birkaç ihtiyacımızı aldık çok şükür, hepsi çok güzeldi valla tüm mağazayı alasım geldi :KK48:

2-4 aylık bu takımları aldım. Neyden kaç tane almak lazım bilemiyormuş insan alışverişe çıkınca. Onu fark ettim :KK48:
20180721_145613.jpg 20180721_145551.jpg

6lı zıbın takımları aldım uzun kollu, 1-2 aylık ve 2-4 aylık, 60liraydı takımların tanesi
20180721_145750.jpg 20180721_145706.jpg

Havlu yenidoğan çorap aldım ama kaç tane gerekir bilemedim, üçlüden aldım bir tane.
20180721_145724.jpg

Lcw homeda nevresim takımları indirimdeydi. Normalde cottonboxtan almayı düşünüyordum nevresimi, hediye alacağım zamanlar oradan almışlığım var fakat cottonboxta 50-60lira takımlar. Lcw homeda 30liraya vardı çok güzel takımlar. Şimdilik bir tane nevresim ve bir tane müslin örtü aldık.
20180721_145522.jpg

Lcwaikikinin sitesinde daha çok model oluyor diye mağazadan pek bir şey almadım, siteden alayım diyorum :halay:

Eklentiler

• 20180721_145639.jpg
    20180721_145639.jpg
    205,9 KB · Görüntüleme: 70

Ben normalde gecelik çok sevmediğim için gecelik almayacağım. Düşününce de kalk otur derken hep toplacacak mantıklı dğil bence.

Kızlar bugün avmden birkaç ihtiyacımızı aldık çok şükür, hepsi çok güzeldi valla tüm mağazayı alasım geldi :KK48:

2-4 aylık bu takımları aldım. Neyden kaç tane almak lazım bilemiyormuş insan alışverişe çıkınca. Onu fark ettim :KK48:
Eki Görüntüle 2171120 Eki Görüntüle 2171123

6lı zıbın takımları aldım uzun kollu, 1-2 aylık ve 2-4 aylık, 60liraydı takımların tanesi
Eki Görüntüle 2171124 Eki Görüntüle 2171125

Havlu yenidoğan çorap aldım ama kaç tane gerekir bilemedim, üçlüden aldım bir tane.
Eki Görüntüle 2171126

Lcw homeda nevresim takımları indirimdeydi. Normalde cottonboxtan almayı düşünüyordum nevresimi, hediye alacağım zamanlar oradan almışlığım var fakat cottonboxta 50-60lira takımlar. Lcw homeda 30liraya vardı çok güzel takımlar. Şimdilik bir tane nevresim ve bir tane müslin örtü aldık.
Eki Görüntüle 2171122

Lcwaikikinin sitesinde daha çok model oluyor diye mağazadan pek bir şey almadım, siteden alayım diyorum :halay:

Hepsi muhteşem cnm sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allah

Canım pamuklu dolap kuruluğu yani 6.programın kaç dakika? Benimkinin modeli daha düşük, çamaşır makinem bu şekilde dakika gösteriyor ama kurutmam göstermiyor.

O da 2.54 dakika cnm. Sessizi tam 4 saat. Bazen 10 dakika kaldı diyor bitmiştir diye bir bakıyorum hop 30 dak gösteriyor :kızgın: Cnm zaten bir yıkama süresi kadar diyorsan muhtemelen bir bir buçuk saat kadardır. Araştırmadan aldım şimdi pişman oldum bunu aldığıma. Bebişinin o güzel kıyafetlerini güzel güzel kurutmayı nasip etsin Allah:dua:

Gecelik için tuvalete gidip gelmesi kolay oluyor diyorlar. Ne olur ne olmaz bir gecelik yanıma alayım diyorum ben ama lohusa takımı olarak sabahlıklı pijama takımı düşünüyorum. Normalde çok üşüyen bir insanım. Doğum sonrası da üşürüm gibi düşünüyorum...

Bir de kısa kollu pijama üstü kola serum filan takıldığı için daha kullanışlı oluyor diye okumuştum. Uzun kolu sıyırmak rahatsız eder demişler.

Yani kendim için çantaya 1 sabahlıklı pijama takımı, 1 alt üst pijama takımı, 1 gecelik koymayı düşünüyorum.

Ben normalde gecelik çok sevmediğim için gecelik almayacağım. Düşününce de kalk otur derken hep toplacacak mantıklı dğil bence.

Hepsi muhteşem cnm sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allah
Daha güzelleri sizin olsun canım :KK200::KK200:

Programları niye böyle ki ya, çok şaşırdım canım :bicak:

Göğüs kısmı kolay açılabilecek bir model olması önemli bence. Birde dikiş falan atılırsa tuvalete giderken giyip çıkartmakta zorlanmayacagin bişey tercih et pijama yada gecelik olması senin neyle rahat edeceğine bağlı

X