• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
en yakın örneği benim sanırım 2li test 1.50 down çıktı ama fındık kurdum çok sağlam maşallah kesinlikle kötü çıkan olursa üzülmezsin bu test sadece para tuzağı bence.
Çok örnekleri var gerçekten tam tersi olup testi iyi çıkıp down doğan bebişlerde var :KK43: engelli Bebek gerçekten zordur hem aileye hem bebeğe fakat can yani nasıl kıyılır anlayamıyorum

Kizlar sari sumuksu (afedersiniz) kokusuz akintisi olan warmi benim dunden beri beyazdi bugun sari geldi epey koyu yani normalmi acaba onceki hamileliklerinden tecrubeliler falan war mi acaba idrar yolu enfeksiyonuna karsi normalde cok hassasim korkuyorum ondan

Kizlar sari sumuksu (afedersiniz) kokusuz akintisi olan warmi benim dunden beri beyazdi bugun sari geldi epey koyu yani normalmi acaba onceki hamileliklerinden tecrubeliler falan war mi acaba idrar yolu enfeksiyonuna karsi normalde cok hassasim korkuyorum ondan
Kokusuz ise korkma östrojen etkisiyle akıntı sarıya dönüyor tedirgin olma :KK54: idrar yolu enfeksiyonu içinde bol sıvı tüket 2-2,5 litre en az

Ben de var bazen beyaz bazen sarı oluyor, kokusuz, kasintisiz ağrısı da yok. Idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum. Haftaya soracağım kontrolümde ama normal olduğunu okudum nette de

Kokusuz ise korkma östrojen etkisiyle akıntı sarıya dönüyor tedirgin olma :KK54: idrar yolu enfeksiyonu içinde bol sıvı tüket 2-2,5 litre en az
İctigim su yuzunden tuwalete gitmekten yoruldum normalde suyu cok sewerim simdi dahada cogaldi o konuda iyiyim ama bu akinti gecen haftada iki kez geldi gitti bide dun vajinamin ici cok sizladi sulu beyaz akintim oldu bugunde sari insallah östrojendendir

Ben de var bazen beyaz bazen sarı oluyor, kokusuz, kasintisiz ağrısı da yok. Idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum. Haftaya soracağım kontrolümde ama normal olduğunu okudum nette de
Vajinada sizlama war mi sende dun cok sizladi sulu beyazdi akintim gun boyunca bugunde sari geldi

Bende de var canim hamileligin basindan beri doktora sordum ben idrar yolları enfeksiyonu dedi ilaç yazamiyorum bunun için ama idarrinj tutma bide böl su ic ben icemiyorum ama sen dikkat Et

Bende de var canim hamileligin basindan beri doktora sordum ben idrar yolları enfeksiyonu dedi ilaç yazamiyorum bunun için ama idarrinj tutma bide böl su ic ben icemiyorum ama sen dikkat Et
İkiside yok bende canim suyla ask yasiyorum kendimi bildim bileli zaten tuwaletimi hic tutamam insallah olmaz cunku normalde o kadar cok sistit olurki bende idrarimdan kan geldigi zamanlar bile oldu hepimiz kolay hamilelikler geciririz insallah

İkiside yok bende canim suyla ask yasiyorum kendimi bildim bileli zaten tuwaletimi hic tutamam insallah olmaz cunku normalde o kadar cok sistit olurki bende idrarimdan kan geldigi zamanlar bile oldu hepimiz kolay hamilelikler geciririz insallah
Inşallah canim benim cok gecmis olsun ayağını sicakta tut

Vajinada sizlama war mi sende dun cok sizladi sulu beyazdi akintim gun boyunca bugunde sari geldi
Yok canım, sizlama ağrı falan olmuyor sadece akıntı var hatta en son ki yumurtlama dönemimden beri devam ediyor. Korkma canım koku yanma falan yoksa bir zararı olmaz normal

Kızlaaar kontrolden cıktım. 2li test yapıldı.(11+4 te) burun ve ense kalınlığı ölçümü iyi çıktı. Kan verdim 3 gün sonra çıkacak. İdrar yolu enfeksiyonu için ikinci idrarı verdim. Tsh ı da tekrar yaptırıcam düşük olduğu için aile hekimliğinde. Bu arada cinsiyeti de öğrendik merakımızı giderdik :KK71: ikinci oğlum yoldaymış:KK66: ailemden önce size söylüyorum bu arada :KK74:
.
Maşallah canım.Oy ne güzel.Allah tamamına erdirsin insaAllah sağlıkla :halay::KK200:

geçmiş epey birikmiş .. gelemedim dün sabahtan beri o_O

Herkes çok çok iyidir umarım , yine güzel haberler gelmiştir :KK200:

Yarın okuyacağım , tabloya eklenecekleri de yarın da ekleyeceğim müsadenizle ..

ben iyiyim ... şu 2 gündür epey toparladım ... bulantılar çok azaldı ... uykular biraz daha düzene girdi ..şükür ..

İlk kez iki gün üst üste gezdim hatta :))) dünyayı unutmuşum resmen :deli:

Kızlar size yazdım ya cinsiyeti öğrendik falan diye. Eşimin ailesine söyledik kv eşime demiş ki babana söyledim erkek olacak diye senin adını koyarlar kesin dedim demiş. Duyunca çok sinirlendim. Resmen bizim adımıza karar vermişler. Evlendiğimizden beri beni sevmeyen kabul etmeyen insanlar oğluma onların isimlerini vermemi istiyorlar. Cok beklerler:KK12:

Kızlar size yazdım ya cinsiyeti öğrendik falan diye. Eşimin ailesine söyledik kv eşime demiş ki babana söyledim erkek olacak diye senin adını koyarlar kesin dedim demiş. Duyunca çok sinirlendim. Resmen bizim adımıza karar vermişler. Evlendiğimizden beri beni sevmeyen kabul etmeyen insanlar oğluma onların isimlerini vermemi istiyorlar. Cok beklerler:KK12:

bu sadece anne babanın kararıdır canım ... şimdi bunun için sakın sıkma canını .
Elbette eşin ve sen beraber karar vereceksiniz ..

Benim bazen sarı bazen beyaz bazen de tamamen su gibi oluyor. İdrar tahlilim temiz çıktı. Kokusuz olması ve ağrın olmaması iyi işaret bence.

Back
X