2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canım denemedim pek inanmıyorum öyle şeylere herşey kısmet duamızı ediyoruz Allah kabul ederse.. vardır herşeyde bir hayır..
Canım kuzeniminde 4. Kürtajı var o böyle bi yolu denedi ve bu defa sağlıklı doğum yaptı .tabi o buna bağlıyor ama sen daha iyi bilirsin. Rabbim yardımcın olsun

canım bende ki erkek .. ama eminim iyi bir abi olacak ve bana da çok yardımcı olacak .

Benim oğlum da çok istedi ..onda ki bu istek beni kamçıladı biraz da .
bu ramazan hava sıcak .. benim kol kaldıracak halim yok . öyle de bir sıcak ki dışarda in cin top oynuyor .. dışarıda çıkamadı ... annede de iş yok :)) bayılmış koltuğa ... baktım balkondan dışarı bakıyor sicim sicim de göz yaşları ...
ne oldu oğlum dedim ?
keşke kardeşim olsaydı .... ne güzel onunla oynardım şimdi . tek başıma olmak çok sıkıcı dedi .
galiba en net kararı o gün verdim . Rabbimde nasip etti şükür

2 yıl içinde 3 kürtaj 4 bebek kaybetmek sanırım beni de biraz yordu Yine de Allah'tan hayırlısını diliyorum.. Sadece yorgun hissediyorum şu an.. elbet geçer..

canım şuan bebeğin crl si kaç biliyor musun?

K Kadriyekivanc canım ters rahim eşimin kız kardeşinde var . O da hamile kaldığında öğrendi . Şu an yeğenimiz tatlı mı tatlı 2 yaşına girecek .... bir müdahale de yapılmıyor zaten , doğumda düzeliyor da denilmişti .. bir daha kontrole gitti mi bilmiyorum

Umarim bulabilirim. Iyisine denk gelmek onemli

canım benzer hikayeler yazdık önce de .. bazı hastanelerde bazı ultrason cihazları nuh nebiden kalma ... bana hamileliğim net iken gebe değilsin ki sen diyen dahiliyeci de yazmıştım .
tabii ki de çok erken daha .
bir çok arkadaşımız 6+ larda keseyi gördü .

sakın sıkma canını ...

Yaa...Ama bn folik asiti alinca böyle oluyorm Almayi kesemmi

canım kontrollere özele mi gidiyorsun ? bir istesene dr undan folad testi . folik asit seviyene göre 2 günde bir verir ya da kesebilirsin der belki ...zaten alıp alacağımız 1 haftaya kadar sanırım

2 yıl içinde 3 kürtaj 4 bebek kaybetmek sanırım beni de biraz yordu Yine de Allah'tan hayırlısını diliyorum.. Sadece yorgun hissediyorum şu an.. elbet geçer..

rabbim yardimcin olsun cok zor biliyorum duydugun hic bir soz icinin atesini sondurmeyecek ama lutfen dualarini ve sabirini tuketme uzun ve mesakatli bi yol bu surec dilerim rabbim sabrinin ve sukutunun karsiligi olarak sana hayirli bir evlat nasip eder..

demekki paşalarımız kardeşleri için keyifle yardımcı olacaklar bizimkide pek hevesli inşallah güzel kardeşlikleri olur ömür boyu birbirlerine bağlı olurlar

Doktordan geldik kese kanamaya rağmen duruyor rapor yazdı ve progestana devam etmemi söyledi ama bebek gözükmedi

Beybisi123 sen ne yaptın canım ?
lekelenmeler görmüşsün . kahverengi lekelenmeler için çok telaş yapma derim ben .
evet dinlen , dr una gir için rahatlasın tabii ki de .

İnşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin canım çok çok teşekkürler desteğin için

bendede mtfhr677 homozigot 4000 lik kullaniyorum ve coraspin bu defa igneye keseyi gorunce basladik ve su an sorunlu gebelik yasiyorum siz igneye nezaman basladiniz
biz de tam 5. hafta bitiminde keseyi gördüğümüzde başladık canım.. Coraspini sürekli olarak alıyodum pıhtılaşmayı öğrendikten sonra.. bizim türümüz pıhtılaşmada yüksek dozaj iğneye gerek olmuyo 3500-4000 yeterli oluyo canım ben artık bunların doktoru oldum desem yeridir 1 yıldır bi pratisyen kadar bilgiye sahip oldum heralde kendi problemlerimle ilgili :)

bende keseyi gorunce basladim bunda su an kese yeteri kadar buyumuo bebek kalp atislari normale dondu kizimda beta sonucuyla hemen o gun baslamistik her bunyede farkli etti ettigini arastirmistim doktoruma danistim evt igneye gec kalmis olabiliriz direnc baslams olabilir dedi aklinda bulunsun tekrar gebe kalinca hemen basla igneye keseyi bekleme damarlarda direnc olusuo bebege duzgun kan akisi giymeyince dayanamio kalp atisi duruo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…