- 29 Eylül 2015
- 5.214
- 6.623
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.381
Canım kuzeniminde 4. Kürtajı var o böyle bi yolu denedi ve bu defa sağlıklı doğum yaptı .tabi o buna bağlıyor ama sen daha iyi bilirsin. Rabbim yardımcın olsunYok canım denemedim pek inanmıyorum öyle şeylere herşey kısmet duamızı ediyoruz Allah kabul ederse.. vardır herşeyde bir hayır..
Ne güzel kardesi olmak. Benim ablamla 3 yaş var kardeşimle 6. Tabiki hır gürümüz çok oldu küçükken. Şimdi aramızdan su sısmaz. İnşallah benim yavrularım da öyle olur. Büyürken ve büyük küçüğe alışana kadar yalnız bırakmamak en iyisi. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Senin kız tam abla olcak desene. Doya doya yaşar ablalığını. Zaten kız evladı tee küçükken bebek sallayıp oyuncak bebeğine Şevkat göstermeye başlar. İyi olur inşallah
bende senin gibiyim ara verenlerden oğlum 2010 doğumlu,çok istedi kardeşi olsun onu mahrum etmek istemedim
ben 3 kız kardeşim ablamla aramda 14 ay var kardeşimle 9 yaş
hangisi ile iyi anlaşıyorsun desen ikisiylede iyi anlaşıyorum ikisylede bozuşabiliyorum
ablamla dertleşebiliyorum kardeşimle gırgır muhabbet relaks
yani kardeş ister yaşı yakın ister uzak olsun candır iyiki varlar
2 yıl içinde 3 kürtaj 4 bebek kaybetmek sanırım beni de biraz yorducanim umudunu hic yitirme iki kurtaj olup 3 saglikli kucagina alan biri olarak soyluyorum essekten duseni essekten anlar misali rabbim vermeyecegi seyin hayalini kurdurmaz sadece dogru zaman degildir bak bu benim 4. hala sinaniyorum kizim cok kardes istiyor bizimde sinavimiz evlatlarimizla.
canım şuan bebeğin crl si kaç biliyor musun?Merhabalar, ben de h.sonu bulaşık yıkarken düşündüm elimiz den şimdi kimyasallar emiliyor diye. gittim hemen temizlik eldiveni aldım. artık onlarla temizlik yapmaya çalışıorum. Banyoya felan da çamaşır suyunu nefesimi tutarak döktüm hep sonra beklettim nefesimi tuttum duruladım.
O haftalar da sadece kese olması çok normal bende 7. hafta da bebeği görmüştüm. İçinizi rahat tutun.
Tek gende canım mtfhr677t hibor3500 ve coraspin kullanıyodumkac gende mutasyon var?kaclik igne kullaniosun canim
Umarim bulabilirim. Iyisine denk gelmek onemliBenim ilk doğumum normaldi zübeyde hanımda yapmıştım. Zübeyde de yine doktorum var hem devlete hem özele gidicem hamilelik süresince. O yüzden doğumu da duruma göre ayarlayacağım. Umarım gönlünüze göre bir dr bulursunuz
safari_go canım rahmimiz şu an bildiğin büyüyor ... şekli ve hacmi değişiyor .. içerde o büyüklük yeni yerine yerleşiyor ... kasık ağrıları normal bu dönemde
Amin canım çok teşekkür ederimCanım kuzeniminde 4. Kürtajı var o böyle bi yolu denedi ve bu defa sağlıklı doğum yaptı .tabi o buna bağlıyor ama sen daha iyi bilirsin. Rabbim yardımcın olsun
Kizlr simdi baska bisey icin devlet hastanesine gittim gitmisken muayene olayim dedim. Karından bakti kwse görünüyor ama icinde bir sey göremedim vajinal usg ye gönderiyorum seni dedi. Ben yaptırmadım. Kendi doktorumu aradim o daha erken dedi. Siz karından bakikinca gorebildiniz mi hemen? Ben suan 6.haftamin ilk günlerindeyim ya da 5mhaftanin son gunlerindeyim.. Sat belli degil o yüzden belli degil. Lütfen bana bilgi verin(
Yaa...Ama bn folik asiti alinca böyle oluyormAlmayi kesemmi
2 yıl içinde 3 kürtaj 4 bebek kaybetmek sanırım beni de biraz yorduYine de Allah'tan hayırlısını diliyorum.. Sadece yorgun hissediyorum şu an.. elbet geçer..
demekki paşalarımız kardeşleri için keyifle yardımcı olacaklar bizimkide pek hevesli inşallah güzel kardeşlikleri olur ömür boyu birbirlerine bağlı olurlar
canım bende ki erkek .. ama eminim iyi bir abi olacak ve bana da çok yardımcı olacak .
Benim oğlum da çok istedi ..onda ki bu istek beni kamçıladı biraz da .
bu ramazan hava sıcak .. benim kol kaldıracak halim yok . öyle de bir sıcak ki dışarda in cin top oynuyor .. dışarıda çıkamadı ... annede de iş yok :)) bayılmış koltuğa ... baktım balkondan dışarı bakıyor sicim sicim de göz yaşları ...
ne oldu oğlum dedim ?
keşke kardeşim olsaydı .... ne güzel onunla oynardım şimdi . tek başıma olmak çok sıkıcı dedi .
galiba en net kararı o gün verdim . Rabbimde nasip etti şükür
demekki paşalarımız kardeşleri için keyifle yardımcı olacaklar bizimkide pek hevesli inşallah güzel kardeşlikleri olur ömür boyu birbirlerine bağlı olurlar
Tek gende canım mtfhr677t hibor3500 ve coraspin kullanıyodum
İnşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin canım çok çok teşekkürler desteğin içinrabbim yardimcin olsun cok zor biliyorum duydugun hic bir soz icinin atesini sondurmeyecek ama lutfen dualarini ve sabirini tuketme uzun ve mesakatli bi yol bu surec dilerim rabbim sabrinin ve sukutunun karsiligi olarak sana hayirli bir evlat nasip eder..
biz de tam 5. hafta bitiminde keseyi gördüğümüzde başladık canım.. Coraspini sürekli olarak alıyodum pıhtılaşmayı öğrendikten sonra.. bizim türümüz pıhtılaşmada yüksek dozaj iğneye gerek olmuyo 3500-4000 yeterli oluyo canım ben artık bunların doktoru oldum desem yeridir 1 yıldır bi pratisyen kadar bilgiye sahip oldum heralde kendi problemlerimle ilgili :)bendede mtfhr677 homozigot 4000 lik kullaniyorum ve coraspin bu defa igneye keseyi gorunce basladik ve su an sorunlu gebelik yasiyorum siz igneye nezaman basladiniz
biz de tam 5. hafta bitiminde keseyi gördüğümüzde başladık canım.. Coraspini sürekli olarak alıyodum pıhtılaşmayı öğrendikten sonra.. bizim türümüz pıhtılaşmada yüksek dozaj iğneye gerek olmuyo 3500-4000 yeterli oluyo canım ben artık bunların doktoru oldum desem yeridir 1 yıldır bi pratisyen kadar bilgiye sahip oldum heralde kendi problemlerimle ilgili :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?