- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.081
Nasıl gidiyor canimBelirtmeyi unutmuşum afedersiniz, ben sadece bulgurlu olanı demek istemiştim etli kesinlikle önerilmiyor dışarda da hazır satılmıyor yanlış bilgi vermiş olmayayım düzelttiğiniz için teşekkür ederim :)
Merhaba herkese...3 sene evvel aralık 2014 anneleri grubunda idim. Ve şimdide haziran annelerindeyim. Nasip se inşallah.daha çok yeni kese henüz görülmedi bile.inşallah herkes sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşur.benim 1 tane 3 yaşında kızım var 31 yaşındayım ve planlı gebelik idi süpriz değil yani...2.kez aynı heyecanı yaşıyoruz ailecek
Öneririyor musun peki canım ? Ben koru dan çok memnunum ama çok uzak kalıyor hani doğumum felan olsa kesin yol da doğururum o kadar :)) doğum paketleri felan araştırdın mı ?
Yaaa onun da baharati zararliymis:)oooo ooo ondan şişene kadar yiyebiliriz
Benim m8dem yanıyor geceleri kabus sürekli wc ve bel agrisiBenim gibi karın ağrısı yaşayan var mı ayaklarım mı üşüyor bilmiyorum bugün
peki eşin yapmaz mı basit bişey zaten hatta içine ektsradan ceviz badem filan ezip koyarsınız baharatını filan az koyarsınız
Sukur canim Rabbim bebegini sana saglikla bagislasin insallahsimdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.
Doğumda aldığımız kilolardan kaçını veriyoruz, beş kilosunu bırakabiliyor muyuz doğum masasında? Ben günde bir tane beyaz ekmek yiyorum3 kilo rekor bende
Sayın editörBende
Ankara 6+5
Kalp atışı duyuldu
Yaş 29
Ekler misin beni de
Yaaa onun da baharati zararliymis:)
Doğumda aldığımız kilolardan kaçını veriyoruz, beş kilosunu bırakabiliyor muyuz doğum masasında? Ben günde bir tane beyaz ekmek yiyorumhiç yemek yemeyen, yiyemeyen bana birşeyler oldu. Birde raporluyum, yatıyorum sürekli.
Canım, hoş geldin, hayırlı olsun hamileliğin. İnşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına. Canım, sat 2ekim demişsin de Eylül mü olacak acaba?Saol canim deneyeyim benide eklermisin listeye ingilteredeyim sat 2 ekim tahmini dogum 9 haziran kalp atisini duyduk cok sukur
Ay, kolay gitmeyen yağlar mı?eklerim tabii ki de ...hoş geldin demiştim sank ben sana önceden de ..tabloya da hoş geldin diyeyim
işte her şeyin fazlası zararlı demiş atalarımız
yapma ya ..beyaz ekmek
alma eve ... tb al kepek al ... beyaz alma ... daha önce de paylaşmıştım , şöyle bir bilgi var :
Gebeliği boyunca 12.5 kilo almış ve miyadında 3400 gramlık bir bebek doğurmuş bir anne adayında alınan bu kiloların dağılımı şu şekildedir:
Bebek: 3400 gram
Plasenta: 600 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)
Meme dokusu gelişimi: 400 gram
Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Artan yağ depoları: 3500 gram
burada 1 yıl içinde kolay kolay gitmeyen yağlar oluyormuş ... bence 5-6 kilo en az orda bırakmalıyız yaaaa ....
Teşekkür ederim.Allahın izniyle tüm yüzler gülsün inşallah.Hayırlı olsun ..inşallah bir sonra ki kontrolle beraber güzel haberlerinle aramıza gelmiş olursun tamamen
12.haftaya kadar çok onerilmiyor çünkü bebek çok küçük ve hassas bi de son aylar da çok onerilmiyo erken doğum olur diye.bence senin bebis yeter gayri demiş 3.ilişki de olunca :)Aynen bende öyle düşündüm buda hamileliğimi öğreneli 3. ilişkiydi ilklerinde birşey olmamıştı ama tedbirli olmak gerekiyormuş. Âmin ♡
Progestan 200 mg verdi. Yok çok şükür yerimden bile kalkmam bundan sonra.
HAZİRAN ANNESİ | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Çocuk | Notlar |
Bu deneyimi daha öncede yaşamış anneler 2.bebekle birlikte neler değişti hayatınızda yani 2.çocuğu bekleyen anneler....duygusal anlamda ben çok tuhafım kızıma kıyamıyorum hiç ona ihanet etmişim gibi geliyo ama biryandanda kardeş i olması onun açısından çok güzel bişey.kardeş nedemek çok iyi biliyorum ilk zamanlar tek çocuk yeter diyordum ama zaman geçtikçe bu düşüncem değişti.bakalım herşeyin hayırlısı
Kizlar benim hoc istahim yok.. Yiyebildigim tek sey yoğurt ve meyveler.. 1.5 kg vermisim. Kusma yok ama yemeklerden tiksiniyorummmm böyle olan var mi
Ay, kolay gitmeyen yağlar mı?
12.5 kilo alanı da ayrıca tebrik etmek lazım, iyi bir kilo. Galiba 1-1,5 yıl kilolarımıza hakim olamayacağız.
Canım, ilk sayfaya da yeni baktım. Teşekkür ederim, ellerine sağlık, bizler için notlar eklemişsin, çok sevindim.
Canım son adetim 19 eylül tahmini doğum 26 haziran :)
[tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fpamuk[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sewils88[/td][td]28[/td][td]Ankara[/td][td]30 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tb_fb[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]triplemom[/td][td]32[/td][td]İsviçre[/td][td]11 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Defnelfin[/td][td]29[/td][td]Antalya[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]cennetyuvam[/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]?[/td][td]24 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]oflumete[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]20 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kizilcik26[/td][td]25[/td][td]Eskişehir[/td][td]27 Eylül[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkiz ..keseler görüldü.[/td][/tr]
[tr][td]meltem151515515 [/td][td]?[/td][td]Bursa[/td][td]24 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]yasminfth[/td][td]33[/td][td]Amasya[/td][td]23Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]renklisemsiye[/td][td]31[/td][td]Konya[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rapunzelesk[/td][td]27[/td][td]Ağrı[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Deriko arya[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]20 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]Soydanayse[/td][td]22[/td][td]Ankara[/td][td]17 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]mosmorum[/td][td]29[/td][td]Ankara[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Limon agacim[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]2 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
K Kubra3037
herkesgibiyim
@loves all of you
@dusunceli kizz
@mystory-06
esrakdnz
B Berilll123
K kahvekokulu
parolamyokask
Flower3516
fpamuk
S sewils88
ecaterina
E erem2009
Yazmira35
fnd_50
kedikedi84
@muallimiahir
Bigaripyolcu
@Amazing_GNC
Pamuksekermavis
D duygukaanfatih
E Edaaa93
Paradise82
beniim
Myhsa
sta
Blackcat95
@newsletter
gmzckr
@tatlilavinya
ilsas
R rune
vlkpnr
J jelibons
gibigibiyim
meralg
A aeengineer
E Ebrulim5809
C Chun lee
BALIMSIN
asivemai
Adige_
@Mrvgnc
melaike06
@YILDIS
lavinza
@tb_fb
AHU42
C Citlembik89
triplemom
Beybisi123
Defnelfin
@arbe-deli
denizyildizi00
BoO_
M mengur
K Kadriyekivanc
@Leylacigdem
A Aynrsvm12
L Lunanueva01
G gokse_4141
@mi-nick
oflumete
white_rose23
vefa84
@kizilcik26
@meltem151515515
yasminfth
renklisemsiye
rapunzelesk
@deriko arya
S Soydanayse
mosmorum
@Limon agacim
ARKADAŞLAR LİSTE OLANLAR BİLGİLERİNİ KONTROL EDEBİLİRLER Mİ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?