- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.061
3 aydır kullanıyorum bende.ni soracağım doktoraYok cnm bn gzlde beslenmem oyuzdn ck dusuktur diye dusunmstm ama fazla cikti bnde sasknm :)) uzun sure kullandm ocaktn beri belki ondan kaynaklidir bilemiorm
3 ay zaten kullandiriolr ama dedgm gbi bn istisnayim yuksekmis tabi baktrmakda fayda vr bnmkisi ilk genetik denirtaya cikti baktir dedi baktrdm ole basladi hersy :))3 aydır kullanıyorum bende.ni soracağım doktora
Hahaha bak olabilir ben oğluma hamileyken ilk haftalarımda acı biber turşusu aşermiştim ekmek arasına koyup koyup yiyodum acıdan yandıkca da yoğurt kaşıklıyodumAy hiç elinden gelmez.acı istiyo canım erkek mi ne benim sipa:)
Saol canim deneyeyim benide eklermisin listeye ingilteredeyim sat 2 ekim tahmini dogum 9 haziran kalp atisini duyduk cok sukur
En iyisi hiç tartilmamakben hiç tartiua çıkmıyorum en son 57 idim
,Ausencia tablonun en üstünde yer bulmuşum kendime ama beni ararsanız tablonun içinde değil üstündeyim
Ahahahah allah seni
Ya bu ankete cinsiyet giren arkadaşlar nasıl oldu bu iş gönlünüzdekini mi yazdınız bilemedim ben
İkiz hamişler varmış birde ankete göre ben burdayım canlar ne var ne yok sorun
o zaman yemekte sakınca yok :) ya çok canım çekti kızımda yedim mi hatırlamıyorum.Yedikten sonra aklıma takıldı zararlı erken Doğum habercisi diye aklımda kalınca araştırmak istedim bu defa da arada kalmıştım
Kızlar doğum konuşmak için erken biliyorum ama doktorlarınızın normal yada sezeryan yanlısı olduğuna dikkat ettiniz mi? Ben dün bir çok tavsiye üzerine bir dr a başladım. İlk doğumum normal olmuştu. Dr bana sen kan sulandırıcı kullanıyorsun nasıl normal doğum yaptın, sezeryan daha iyi olur senin için dedi. Bu sözünden bana sezeryan doğum yaptıracağını anlamış oldum. İğne kullanıp normal doğum yapan çok var ama kafam karıştı. Başka dr a mı gitsem yoksa tavsiyesini dikkate mi alsam bilemiyorum
ben oğlumda nerdeyse 9 ay çiğ köfte yedim komagene benim sayemde zengin oldu :)) kimse benim kadar abartamaz eminim yani sende canının isteğini geçirecek kadar yesen bişey olmaz baharatlar da aşırıya kaçılmadığı sürece zarar vermez canım içinde kalmasın ye yani
Teşekkür ederim canım. Allah sağlıklı sıhhatli versin onları korusun. Koru ya gidiyorum ben.
3 kilo rekor bendeBen smdiden iki kilo almisim :))) yuze merdiven dayayacagm herlde bu gidisle :)))
Bnde ist de medicalparka gdiorm :)Kızlar bende Ankara'dayım. Medical park a gidiyorum
Oooo masallah :)) diodumki bn naptm bole ozmn sukurler olsn halime :))))3 kilo rekor bende
Bnde ist de medicalparka gdiorm :)
İcimi okudun biliomsn sorsammibdiye dusunuodmOrda fiyatlar nasıl canım
Kızlar bende Ankara'dayım. Medical park a gidiyorum
Belirtmeyi unutmuşum afedersiniz, ben sadece bulgurlu olanı demek istemiştim etli kesinlikle önerilmiyor dışarda da hazır satılmıyor yanlış bilgi vermiş olmayayım düzelttiğiniz için teşekkür ederim :)henüz erken ... benim de ilk doğumum da bazı sebepler sunup sezeryana teşvik edildim ama normal doğum isteğimde ısrarcı oldum .
dr dan memnunsan biraz daha devam et
canım bu konuda daha öncede yazmıştım .
Çiğ ette bulunan bakteriye bağışıklı sisteminin alışık olup olmadığı önemli.
tokoplazma tahliliniz yapıldı mı ? benim narin vücut:) bu bakteri ile hiç tanışmamış mesela .. o yüzden doktorum aman ha kedi köpek tüyüne , çiğ et ... yıkanmamış sebze çook çok dikkat dedi.
Belirtmeyi unutmuşum afedersiniz, ben sadece bulgurlu olanı demek istemiştim etli kesinlikle önerilmiyor dışarda da hazır satılmıyor yanlış bilgi vermiş olmayayım düzelttiğiniz için teşekkür ederim :)
Öneririyor musun peki canım ? Ben koru dan çok memnunum ama çok uzak kalıyor hani doğumum felan olsa kesin yol da doğururum o kadar :)) doğum paketleri felan araştırdın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?