2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saol canim deneyeyim benide eklermisin listeye ingilteredeyim sat 2 ekim tahmini dogum 9 haziran kalp atisini duyduk cok sukur

ekleyeyim canım .... yaş , kaçıncı gebelik onları da alayım bi zahmet

En iyisi hiç tartilmamak ben hiç tartiua çıkmıyorum en son 57 idim

ohhh misssssssss en azından kendini hep 57 biliyorsun

Ausencia tablonun en üstünde yer bulmuşum kendime ama beni ararsanız tablonun içinde değil üstündeyim
Ahahahah allah seni
,

yaaaaa gördüm ben onu çıkmadan , gel bakayım seni yaramaz ne işin var orda da dedim ama bir türlü girmedin içeri canım işlerim vardı çıktım , şimdi bi şekilde seni sınırlar dahiline sokacağız inşallah

Ya bu ankete cinsiyet giren arkadaşlar nasıl oldu bu iş gönlünüzdekini mi yazdınız bilemedim ben
İkiz hamişler varmış birde ankete göre ben burdayım canlar ne var ne yok sorun

totem yaptıkları için işaretlediklerini duymuştum

canım sen yine de çok çoooook yeme ... her şeyi fazlasından tırsingen :)))

henüz erken ... benim de ilk doğumum da bazı sebepler sunup sezeryana teşvik edildim ama normal doğum isteğimde ısrarcı oldum .

dr dan memnunsan biraz daha devam et

canım bu konuda daha öncede yazmıştım .

Çiğ ette bulunan bakteriye bağışıklı sisteminin alışık olup olmadığı önemli.

tokoplazma tahliliniz yapıldı mı ? benim narin vücut:) bu bakteri ile hiç tanışmamış mesela .. o yüzden doktorum aman ha kedi köpek tüyüne , çiğ et ... yıkanmamış sebze çook çok dikkat dedi.

Merhaba herkese...3 sene evvel aralık 2014 anneleri grubunda idim. Ve şimdide haziran annelerindeyim. Nasip se inşallah.daha çok yeni kese henüz görülmedi bile.inşallah herkes sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşur.benim 1 tane 3 yaşında kızım var 31 yaşındayım ve planlı gebelik idi süpriz değil yani...2.kez aynı heyecanı yaşıyoruz ailecek

Doğum paketi 5.700 falan demişlerdi.
Sgk+80 tl falan veriyorum kurum anlaşmalı burda ondan dolayı yüzde 50 indirim yapıyorlar.
Ama ocaktan sonra şark görevim olduğu için doğumumu Burda yapamamağım maalesef. Urfa Doğum nasip olcak gibi.
Orda da cokmuş. İstanbul daha pahalı. İstanbul benim doğma büyüme. Evlenince buraya geldim.

Para varsa herşey daha konforlu. Sağlık ve Doğum da öyle maalesef. İlk şüphelendiğimde burda zekai tahir e gittim. Allahım nasıl azarlıyorlar. Çok terbiyesizce. Bende memurum kimseyi paylamıyorum. İlginç

Belirtmeyi unutmuşum afedersiniz, ben sadece bulgurlu olanı demek istemiştim etli kesinlikle önerilmiyor dışarda da hazır satılmıyor yanlış bilgi vermiş olmayayım düzelttiğiniz için teşekkür ederim :)

oooo ooo ondan şişene kadar yiyebiliriz

Öneririyor musun peki canım ? Ben koru dan çok memnunum ama çok uzak kalıyor hani doğumum felan olsa kesin yol da doğururum o kadar :)) doğum paketleri felan araştırdın mı ?

Canım benim orda en yakın arkadaşım Doğum yaptı. Doktoru Aylin hanımdı. Şimdi kendi yerini açtı. O çok memnun kalmıştı. Normal Doğum u çok teşvik ediyorlarmış. Ebeleri çok iyiymiş.
Daha sonrasında orda bir Doğumla ilgili çok kötü bir olay olmuş. Ondan sonra ben biraz soğudum. Parkı çok sıkıntılı. Çok yoğın bir hastane. Asansör sorası vs..
Ben medical parkı çok beğeniyorum. Temiz. Odaları falan fa çok güzel. Oğlum hastalanmıştı yatmıştı hastanede. Güzeldi. Tabi beklentilere göre değişir. Doktorum ise süper. Ertan Öztürk. Bir numaradır. Çok ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…