- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #49.221
Merhabalar, ben kızıma memeyi bıraktırmaya çalışıyordum. Artık gece de gündüz de bıraktık. Ama sürekli soruyor bantsız görünce de anne anne bant diyor, mecburen bantla geziyorum ben deama uykuları biraz daha iyi ve kahvaltıyı daha iyi yapıyor çok şükür
Selam guz3llerhayirli geceler.bayadir giremedim buralara.oglus cok hareketli 1 dk durmuyor tahmin edersiniz sizde.tele bakmaya firsat yok.anne anneee diye arkamda onumde cok skur verene.Rabbim cumle isteyene nasipbetsin ins.sizler nasilsiniz?memeden kesenler kimler taktik verin banada:) birde wc egitimi baslicak simdi bakalim.bizimki gaga gaga dio kakA yaptigi zaman.saklaniyor mutlaka oyle yapiyor..
Bende bıraktıracağım ama nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. En zoru memede uyuyor, nasıl desteksiz uyumasını sağlayacağım. Bu gece abartısız memeyi ağzından çıkarmadan uyudu, çıkarınca başlıyor ağlamaya. Bitik haldeyim resmen
Erken değilmi ya, biz daha memeyi bırakamadıkbenimki de saklanarak yapıyor. Ama hiç rahatsız olmuyor, altını değişmemi istemiyor. Henüz konuşamadığı için kaka felanda demiyor yani.
Benimki memede veya ayakta sallanarak uyuyordu ama ilk memede uyuyakalıyordu, bırakırken uyanırsa sallıyordum alıştırdıkları için. Memeyi bıraktığımızdan beri sallıyorum uyuturken, gece uyandığında her zaman sallamama gerek kalmıyor. Kararlı olmak lazım meme konusunda, çok zorlanırım diyordum da çok şükür beklediğim gibi olmadı. Darısı başınıza, kolay gelsin
Peki gece uyandığında nasıl uyuyor geri. Benim ki uyandığında sallamaya çalışırsam kalkıp oturuyor ağlayarak. İlla meme de meme yani
Benimki de öyleydi, ilk bir hafta on gün gece uyandığında emzirdim, sonra bir gece uyumuştu uyandı bizimle oturdu 2ye kadar, uyuyunca da sabaha kadar uyanmadı o geceden sonra geceleri istedikçe uf uf uf dedim, vermedim, o da tutturmadı. Ama ben yara bandı yapıştırmıştım, belki ondan etkilendi biraz. Yakın zamana kadar yapıştırtıyordu bant bant bant diye, artık hava almıyor diye göğüs uçlarım hayır annecim artık yapıştırmayacaz ama uf dedim. Anne meme uf öp öp öp diyor şimdi de, aklına gelince öpüyor, geceleri de uyandığında yanıma alıyorum hala, okşuyor bir süre memeleriÜzüldüm de aslında bu süreçte, onu sevdiği bir şeyden bu şekilde uzaklaştırdığım için, ama sabaha kadar 20 kez meme diye yapıştığını bilirim, hamile de kalkınca iyice zorlanır oldum. Bir de ben 2. Aydan 8. Aya kadar meme reddi ile uğraştım, sağdım kaşıkla verdim, uykusunda emzirdim, zorla döndürdüm memeye; bu sebeplerden bıraktırmaya karar vermek benim için de zor oldu. Ama her anne ve bebek farklıdır, umarım siz de zorlanmazsınız
Bende bıraktıracağım ama nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. En zoru memede uyuyor, nasıl desteksiz uyumasını sağlayacağım. Bu gece abartısız memeyi ağzından çıkarmadan uyudu, çıkarınca başlıyor ağlamaya. Bitik haldeyim resmen
Erken değilmi ya, biz daha memeyi bırakamadıkbenimki de saklanarak yapıyor. Ama hiç rahatsız olmuyor, altını değişmemi istemiyor. Henüz konuşamadığı için kaka felanda demiyor yani.
Onu bende kara kara düşünüyorum deli gibi artık bıraktırmak istiyorum ama memesiz nasıl uyutucam bilmiyorum. 3 ay önce oynadığımız oyunu hatırlayan memeyi nasıl unutacak, bir de çok inat.Günaydınlar, geçen hafta evdeydim ve meme bıraktırayım dedim evdeyken. Bant yapıştırdım uf olmuş dedim. Akşama kadar sıkıntı çıkarmadı baktı gitti ve öğlen uyumadı meme ile uyumaya alışık olduğundan ne yapsam uyutamadım. Akşam nasılsa yorgun düşer uyur dedim ama gece 12ye kadar ne yaptıysak uyutamadık ve çok ağlamaya başladı. Bende mecbur dayanamadım verdim meme. Hem o ağladı hem benikimiz de hazır değilmişiz anlaşılan, nasıl bıraktıracağım ben
Onu bende kara kara düşünüyorum deli gibi artık bıraktırmak istiyorum ama memesiz nasıl uyutucam bilmiyorum. 3 ay önce oynadığımız oyunu hatırlayan memeyi nasıl unutacak, bir de çok inat.
Ben joie mirus aldım canım literax çift yönlü değildi oyuzden vazgeçtim
Canım anladığım kadarıyla böbrek kanalında genişleme değil mi? Benim kızım 5 yaşında. Doğduktan sonra genişleme olduğunu öğrenmiştik biz de. 1 yaşına kadar kendi kendine düzeldi çok şükür. Hiç korkma takip gerektiriyor ve düzeliyor sonunda. Kimininki doğduktan hemen sonra da düzelebiliyormuş. Tek dikkat edilmesi gereken hijyen, çünkü çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorlar. Korkulacak birşey olmadığını söyleyebilirim. Kafanıza takmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?