• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Camm ankarada hangi hastanenin doktoruna gidiyrsn :))
Tüp bebeği başkentte yaptırdım ama orayla eşimin çalıştığı bankanın anlaşması olmadığından devam etmiycem orada. Koruya gittim beğenmedim, lokman hekime gittim beğenmedim. Şu an bi perinatoloji uzmanının muayenehanesine gidiyorum çok memnunum ama devam edermiyim bilmiyorum. Sen nereye gidiyorsun canım?

Merhaba arkadaşlar, hoşgeldiniz. Gebeliğiniz hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza. Mesajlarınızı görünce çok etkilendim sabah sabah. Çok güzel umut oluyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Bende en az 3 çocuğum olsun istiyorum ama yaşım 28. 29umda anca birinci bebeğimi doğuracağım, Allah nasip ederse. Sizlerinde Allah yardımcısı olsun, tekrar hayırlı olsun :KK200:

Allah gönlüne göre versin ..

Sana kendimden örnek vereyim de moral olsun :))

26 da evlendim ... sanki çok erkenmiş gibi ... 4 yıl bebek düşünmedik ... 30 un son demlerinde oğlumu kucağıma aldım ....

Şİmdi 38 ..doğum zamanı nasipse 39 olacağım :süslü: 2. çocuk .... eşim diyor ki ; bu gazla bizden 3. de gelir mi :rolleyes:

Benim de oyleydi, emzirmeme ragmen cok duzenliydi.gecikince kendimi burda buldum :) ama test negatif diyorsa sen hic endiselenme. Sonucu ogrenince yazar misin merak ettim

Sizin testte pozitif mi çıktı ? yarın acile gideceğim kan testi için

Tüp bebeği başkentte yaptırdım ama orayla eşimin çalıştığı bankanın anlaşması olmadığından devam etmiycem orada. Koruya gittim beğenmedim, lokman hekime gittim beğenmedim. Şu an bi perinatoloji uzmanının muayenehanesine gidiyorum çok memnunum ama devam edermiyim bilmiyorum. Sen nereye gidiyorsun canım?

Bn oturdugum ilçenin devlet hastanesine gidiyorm ama Pek begenmedmm ilgilenmiyolar Tam anlatmiyolar Nasil ne yapicaksin bebek var yok hic bi sey demiyolar :110::63:

Benimle ayni hafta olan arkadaslarim kasik agrisi mide bulantisi ya da hamile oldugunuzu hissettiren biseyler yasiyor musunuz? Ya ben bunlarin hic birini hissetmiyorum korkuyorum bebegim iyidir degil mi ya. Pazartesi kontrol var iple cekiyorum.

ahhh arkadaşım ahh ben senin gönlünü ferahlatamayacağım bir türlü ... seninle haftamız aynı .
Göğüs hassasiyeti yok .
halsizlik yok .
kusma yok.
baş ağrısı vs yok.
aş erme yok.
iştah yok .
kasık ağrım yok.

bi bulantım var (sende de halsizlik ve iştah varmış) yani oluyor .. böyle ağrı sızı bekleme yahu gözünü seveyim .:KK68:

Kızlar tahlillerimi yaptırdım. Kan tahlilinde tsh 0.02 cıktı çok düşük. İdrar testinde de bol miktarda bakteri ve lökosit görüldü. Randevum haftya. Ama ne yapsam hemen dr a gitsem mi beklesemmi ? Benim gibi idrarda lökosit ve bakteri görülen varmı?

bende :KK3:

kendimi bildim bileli de bol çıkar .

kan değerlerim çok iyi ..hormon testleri de ... sadece idrarda lökosit bol . ama dediğim gibi hep vardır bende .

doktorda ilaç vermedi .... kaşıntı olmaz ..yanma olmaz ... beni rahatsız eden br durum olmaz ... yani o tahlillerimi dr gördü ve gayet iyi dedi .. sende bekle bence ... içim rahat etmez dersen de erkene al ama her iki durumda da stres ve telaş yapma :KK19:

Arkadaşlar size bişey sorucam netten farklı farklı yorumlar vardı
Hamilelikte cennet hurması yemek sakıncalı mı değil mi????

Hamilelik açısından faydalarını değerlendirecek olursak başlıca yararları şunlardır: 1. Hamilelik döneminden üç ay önce başlanması ve tüm hamilelik boyunca alınması gereken folik asit bakımından da hurma oldukça zengin bir meyvedir. Folik asit yeni hücre yapımında ve hücre yenilenmesinde önemli rol oynar.
2. Potasyum vücutta su dengesinin de korunmasını sağlar. Potasyum bakımından oldukça zengin olan hurma bu anlamda da hamilelere çok faydalıdır.
3. İçerisinde demir barındıran hurma hamilelikte kansızlık sorununu açısından da faydalıdır. Hamileler hurma yiyerek de demir ihtiyaçlarının bir kısmını giderebilirler.
4. Hurmada bulunan kalsiyum iskelet yapısının şekillenmesi açısından da fayda sağlar.
5. İçerdiği magnezyumdan dolayı da böbrekler açısından çok önemli bir besin kaynağıdır.
6. A vitamini barındıran hurma özellikle hamilelik döneminde vücut direncinizi arttırmanızı sağlar.

Hayırlı olsun canım:KK200: ... ben kalp atımı duyuldu olarak güncelledim ... bana da bundan önce ki gidişimde sadece göstermişti

yazdım yazdım .... dün hastanelerde folik asit telaşındaydım :))))

:KK200::KK200::KK200::KK200:

ne güzel haberler gelmiş beybisi ....hadi hayırlı olsun ... darısı bebeğini ..kalp atımı görmeye

Gecmis olsun canm bnm.Önemli degil.Bnde dun gittim keseyi gordk 7+1 ultrsnda cikti sata gorede 7+3 idi ama kalp atislarini duyamadmm :( Cok morelim bozuldu 6 haftallikkn duyuluyo genelde bnimkisi biraz nazli cikti :KK48: işte 10 gun sonra tekrar gel dedi kan idrar aldilar okadar

Allah gönlüne göre versin ..

Sana kendimden örnek vereyim de moral olsun :))

26 da evlendim ... sanki çok erkenmiş gibi ... 4 yıl bebek düşünmedik ... 30 un son demlerinde oğlumu kucağıma aldım ....

Şİmdi 38 ..doğum zamanı nasipse 39 olacağım :süslü: 2. çocuk .... eşim diyor ki ; bu gazla bizden 3. de gelir mi :rolleyes:
:KK48::KK48: Ay vallahi hiç güleceğim yoktu. Eşiniz haklı görünüyor. Rabbim sağlık, sıhhat versin, sizede evlatlarınıza da. Bende 26da evlendim. Allah nasip ederse 29un ortasında kucağıma alacağım bende. İnşallah tabi zor olacak gibi ama bakalım artık.

Bn oturdugum ilçenin devlet hastanesine gidiyorm ama Pek begenmedmm ilgilenmiyolar Tam anlatmiyolar Nasil ne yapicaksin bebek var yok hic bi sey demiyolar :110::63:
Ben de ilçenin devlet hastanesine gidiyordum. Haliyle beğenmeyince özele gidiyoruz. Masrafları da banka karşılıyor çoğu özel hastanede o açıdan iyi oluyor. Ama inan bazı özel hastaneler ilçedeki devlet hast.den farksız

Hamilelik açısından faydalarını değerlendirecek olursak başlıca yararları şunlardır: 1. Hamilelik döneminden üç ay önce başlanması ve tüm hamilelik boyunca alınması gereken folik asit bakımından da hurma oldukça zengin bir meyvedir. Folik asit yeni hücre yapımında ve hücre yenilenmesinde önemli rol oynar.
2. Potasyum vücutta su dengesinin de korunmasını sağlar. Potasyum bakımından oldukça zengin olan hurma bu anlamda da hamilelere çok faydalıdır.
3. İçerisinde demir barındıran hurma hamilelikte kansızlık sorununu açısından da faydalıdır. Hamileler hurma yiyerek de demir ihtiyaçlarının bir kısmını giderebilirler.
4. Hurmada bulunan kalsiyum iskelet yapısının şekillenmesi açısından da fayda sağlar.
5. İçerdiği magnezyumdan dolayı da böbrekler açısından çok önemli bir besin kaynağıdır.
6. A vitamini barındıran hurma özellikle hamilelik döneminde vücut direncinizi arttırmanızı sağlar.
Teşekkür ederim

Ben de ilçenin devlet hastanesine gidiyordum. Haliyle beğenmeyince özele gidiyoruz. Masrafları da banka karşılıyor çoğu özel hastanede o açıdan iyi oluyor. Ama inan bazı özel hastaneler ilçedeki devlet hast.den farksız

Hmm dogru canm.Etlik zubeyde hanim hastanesi de iyi diyolar

Kızlar doktor ararken doğum ücretlerini gördüm de. O rakamlar ne öyle? Benim gitmeyi düşündüğüm doktorun özel muayenehanesi var. Mutlaka anlaşmalı hastanesi vardır da hastaneler doktor hariç 4000-5000 tl istiyormuş. Çok fazla değil mi yaa?

Hihii olmadi Rabbim izin verirse bn orda dogum yaparim Annemde orda dogum yapmişti:KK70: canim bide sn kalp atislarini duydn mu
Canım ben taa 5 milimken duymuştum. Doktor da şaşırmıştı. Benim hep geriden geliyo bebeğim 1 hafta. Doktor da satı 1 hafta ileri kaydırdı

Kızlar doktor ararken doğum ücretlerini gördüm de. O rakamlar ne öyle? Benim gitmeyi düşündüğüm doktorun özel muayenehanesi var. Mutlaka anlaşmalı hastanesi vardır da hastaneler doktor hariç 4000-5000 tl istiyormuş. Çok fazla değil mi yaa?

Henüz hiç fiyat araştırmadım . merak ettim bende bi fizibilite çalışması yapayım bu konuda :cool:

Back