- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #49.161
Bizim de 5 diş birden çıkardı geçen ay. Ama çok zorlandı. Arkadaki dişleri zorladı. O dişler tama eti yarıp çıkmıyor tek seferde. Aralar boş. Şimdi alttan 4.çıkmış. İçimi rahatlattınız saol. Bekliyoruz tüm aile konuşsun diy
Baya uzun zaman olmuş yazalı ama benimde kızım rsv virüsüne yakalandı. Sizinki geçti mi nasıl geçti yazar mısınız. Benim için çok endişeli bir süreç çünküMerhaba arkadaslar uzun suredir hastalikla bogusuyoruz kizim rsv virusune yakalandi bronslari dolu burnu tikali ve atesi var doktor tavsiyesiyle hava veriyoruz 3 saatte bir su an baska birinin hava makinesini kullaniyoruz nebulizator tavsiyesi verebilecek var mi acaba lutfen cvp bekliyorum
Çok geçmis olsun,kısa zamanda düzelir umarım belirtileri nelerdiBaya uzun zaman olmuş yazalı ama benimde kızım rsv virüsüne yakalandı. Sizinki geçti mi nasıl geçti yazar mısınız. Benim için çok endişeli bir süreç çünkü
öksürük ve burun tıkanıklığıyla gittik biz ilk. Önce bir şey yoktu bir kaç saat içinde birden çoğaldıÇok geçmis olsun,kısa zamanda düzelir umarım belirtileri nelerdi
Anladım, kolay atlatır umarım kuzucuk tam da hastalık mevsimi kar yağmur çok yağsa da temizleme etraföksürük ve burun tıkanıklığıyla gittik biz ilk. Önce bir şey yoktu bir kaç saat içinde birden çoğaldı
Bizim de aşı günü geldi bende okudum o yazıları vücutta çok civa varsa ve o aşılardaki civarlar da eklenince otizm olabiliyormuş ama fayda zarar ilişkisi yapmak lazımkızlar günaydın... 1.5 yaş aşısı yaptırdınız mı hepatit a hepatit b ve karma oldu. ama internette öyle şeyler yazıyor ki korkuyorum. otizm e sebep olabilirmiş.
Dün yaptırdık . sağlık ocağı aşılarının hepsini yaptırdım.kızlar günaydın... 1.5 yaş aşısı yaptırdınız mı hepatit a hepatit b ve karma oldu. ama internette öyle şeyler yazıyor ki korkuyorum. otizm e sebep olabilirmiş.
Günaydın.Ben de yaptırmadım.Günaydınlarrr, bütün aşıları yaptırdım ama menenjiti yaptırmadım. sizler yaptırdınızmı?
günaydın sağlık ocağı ve özel aşıların tamamını yaptırdım. sonradan duydum ki 18 ay aşısında fazla civa varmış ve otizme sebep oluyormuş. dr lar genetik yatkınlığa bağlı otizm diyorlar. aşı için de sağlık bakanlığının sitesinde 2005 ten sonra 18 ay aşılarından civa çıkarıldı yazıyor. o da rahatlattı tabi.
Yok hiç vitamin kullanmıyorum.9.ayda kan tahlili yapıldı d vitaminini kestik değerleri iyi çıktı demiri de Kasım ayında kestik.valla sağlıkocağında yaptırılan aşıları hiç araştırmıyorum sağlık bakanlığı zorunlu tutuyor diye. araştırmak lazımmış demekki.
çocuklara herhangi bir vitamin kullanıyormusunuz anneler. d vitamini kullansam diyorum kış geldiği için, dr.gerek yok diyor ama.
Günaydınlarrr, bütün aşıları yaptırdım ama menenjiti yaptırmadım. sizler yaptırdınızmı?
Nimenrix yapıldı. Bexero 1 doz yapıldı 2 dpz daha yapılacak. 18 ay aşıları ve bexero beklemede rahatsız diye erteledimGünaydınlarrr, bütün aşıları yaptırdım ama menenjiti yaptırmadım. sizler yaptırdınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?