- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #49.081
Sağol canım.Bakalım beni neler beklllliyor midem çok kötü yacanım haklısın çok sohbet var önemli değil
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğum.Bi taraftan güzel tam 2 yaş olacak araları ama
ay hadi ya üzüldüm ilk 3 ay benim ilk defa bu hamileliğimde midem çok bulandı ama çok fena bişeymiş valla,Allah yardımcın olsun ilkinde de bulantı var mıydı peki??Sağol canım.Bakalım beni neler beklllliyor midem çok kötü ya
hoşgeldin aramızamerabalar.bende yeni katildim aama.suan kizim 16 aylik oldu.2018 haziran dogumluyuz.sizlerde durum nedir acaba
Evet o daha da kötüydü bu daha iyi ona göreay hadi ya üzüldüm ilk 3 ay benim ilk defa bu hamileliğimde midem çok bulandı ama çok fena bişeymiş valla,Allah yardımcın olsun ilkinde de bulantı var mıydı peki??
Sağol canımxra221 çok sevindimmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun cnm, sağlıkla kucağına alin:)Yok ya hiç dusunmuyorduk ... hatta sizi görünce ne erken olmuş demiştim başıma geldisağlıkla devam ederse yine ikizler burcu olacak
Canım hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun. Sağlıkla al kucağına inşallah. Yeniden hamişler artıyor darısı diğer arkadaşlaraKızlar hamileler kervanına ben de katıldım
Sağol canım cinsiyet belli oldu mu sizin ?Canım hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun. Sağlıkla al kucağına inşallah. Yeniden hamişler artıyor darısı diğer arkadaşlara
Evet canım belli oldu. Bir kızımız daha olacak inşallah.Sağol canım cinsiyet belli oldu mu sizin ?
Hayırlı olsun bu kendi gelen mı oldu annesi maşallahYok ya hiç dusunmuyorduk ... hatta sizi görünce ne erken olmuş demiştim başıma geldisağlıkla devam ederse yine ikizler burcu olacak
Merhaba ben 1 tatlı kaşığı kan surubuna başladım kanı düşük çıktı şükür şimdi daha iyi bizim oğlanın kilosu 9.5 boyu 78 cm biraz küçük kaldı doktora danışın kan ilacı için sağlıkla kalinIstahsiz bebek anneleri ben de sizdenim artık çıldırıcam het yemekzamanı aynı çile, birazdan öğle yemeği yedirmeye calısıcam şimdiden gerildim,iştahsız bebek ne kadar zormus, bir formülü de yok sanırım, of
Iki hafta önce görürdüm değerleri normal çıktı, 9.7 kg tek dediği gelişiminde sıkıntı yok ,zorlama ,hicbir çocuk ac kalmaz ac olunca yer ama hiç deöyle olmuyor 8 saat ac kaldığı olduMerhaba ben 1 tatlı kaşığı kan surubuna başladım kanı düşük çıktı şükür şimdi daha iyi bizim oğlanın kilosu 9.5 boyu 78 cm biraz küçük kaldı doktora danışın kan ilacı için sağlıkla kalin
Evet canımHayırlı olsun bu kendi gelen mı oldu annesi maşallah ❤❤❤ rabbim tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına
deniyorum ama ya atiyo yada agzina alip midesini bulandiyo canim cok sıkılıyor bu durumaEline bir şey vermeyi denediniz mi .yemeklere sizinle beraber otursun sizi izlesin eline yiyebileceği bir şey verin biz öyle alistirdik pütürlü yemeye
hosbuldukhoşgeldin aramıza
Tüp bebek annelerin çoğu sonradan tedavisiz gebe kalıyor bizde öyle olmuştuk hatta ben kaç tane test yapmistim yanlıştır diye maşallahSağol canım cinsiyet belli oldu mu sizin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?