• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yoğurt koyu kıvamlı oluyor zaten eliyle bandira bandıra yiyor. Valla hiç birşey için geç değil , bence kendi kendine yeme becerisi kazanması gerekli diye düşünüyorum ben. Burda kreşte çalışıyorum ve 1 yaşında ki tüm çocuklar öğle yemeğini kendi kendilerine yerler , gayette iyi yerler ac kalmadan. Korkmana gerek yok canım dediğim gibi biraz bilgi edin blw ile ilgili ve yabancı blw sayfalarını takip edersen instada daha güzel bilgiler ve manu örnekleri bulursun. Boğazına kaçmaz doğru şekilde verirsen.

benm annem bakıyor kendim baksaydım blw yapardım kesin çünkü 4 yaşındaki oğlum şimdi bile kendi kolay kolay yemez hep biz yediriyoruz kendi yemeği bilmediğinden mi hayır tabiki kolayına öyle geliyor nsl olsa yediren var.. valla bezmiş durumdayım bu yüzden yapabilen blw yapsın.. ilk oğluma da annem bakmıştı, maalesef korkuyor bu yüzden tek başına yemesine izin vermiyor...

Kızlar kaynanam ve kayinpederim geldi burda bi yakınları vefat etti onun için ben sağım yapamıyorum evde misafirler var eşim aradı akşam yemeğe bilmem kimleri getirecekmis . Bazen bebeğimi kucağıma alıp kaçasım geliyor. Allah yardım etsin sagamiyorum diye sütüm hepten gitmez umarım dün gece dışında sağım yapamadım

neden sağamıyorsun? valla ben küçücük iş yerinde yan tarafta patron var kapıyı kilitleyip sağıyorum 10 cc sağsam kardır diye makina sesi maşallah gümbür gümbür ama umursamıyorum bebeğim en önemlisi... sen de boşver evdekileri geç odana sağ ne diyecekler sana anlamadım?

kızlar, bir süredir bizim oğlanda ağız kokusu var daha diş yok bişey yok uyku sonrası nefesi kokuyor baya da kötü parmak emiyor zaten sürekli baktım parmağında da aynı koku sinmiş :( doktora da sordum ama reflüden olabilir, diş çıkarmak üzereyken olabilir dedi ya da midede bişey mikrobundan olabilir dedi.. sizde de hiç böyle bi durum oldu mu merak ettm.

benm annem bakıyor kendim baksaydım blw yapardım kesin çünkü 4 yaşındaki oğlum şimdi bile kendi kolay kolay yemez hep biz yediriyoruz kendi yemeği bilmediğinden mi hayır tabiki kolayına öyle geliyor nsl olsa yediren var.. valla bezmiş durumdayım bu yüzden yapabilen blw yapsın.. ilk oğluma da annem bakmıştı, maalesef korkuyor bu yüzden tek başına yemesine izin vermiyor...
Keşke uygulayabilse anneniz :( o zaman daha iyi yiyorlar , benim de cevremde çok var 4 5 yaşlarında çocukların hala peşlerinde koşan anneler, üzülüyorum hem çocuk adına hem anne adına çünkü ikisi içinde kolay olmuyor. Korkan arkadaşlar için de söylüyorum ki gerçekten korkacak birşey yok , zaten bebek doğası gereği 6. Ayından itibaren yemeğe, oturmaya ve eliyle kavramaya hazır hale geliyor. Sadece fırsat vermek lazım.

neden sağamıyorsun? valla ben küçücük iş yerinde yan tarafta patron var kapıyı kilitleyip sağıyorum 10 cc sağsam kardır diye makina sesi maşallah gümbür gümbür ama umursamıyorum bebeğim en önemlisi... sen de boşver evdekileri geç odana sağ ne diyecekler sana anlamadım?
Vakit bulamıyorum ki bebek uyanıkken izin vermiyor o uyuyunca da iş misafir

Selam kızlar oğlum 8 aylık oldu ama Hale’n gece çok uyanıyor ya neden olabilir çözüm bulan varmı

Başla canım valla en rahatı anne ve bebek için. Maşallah canım size de , yürür yakında kuzu :) benimki 8 aylık oldu ama emekleme yeni yeni başlıyor gibi baya dikti kendini, kendi kendine oturmaya başladı benim cadı yani yataga yatırıyorum hemen oturtuyor kendini :) onun harici diş yok, konuşma pek yok kendi adını söylüyor birtek , hatta hepimize kendi adıyla sesleniyor :) bakalım ne zaman anne diyecek
Benimki sadece ağlıyor ya, anne baba dede hiçbirşey yok sadece çığlık

Peki yogurdu nasil yiyor cnm onu anliyamadim:KK66: ya simdi biz 10 aylik olduk ya daha zorlanirmiyim acaba?bastan beri ben verdim kasikla cnku.ve daha cok sebze piresi meyve puresi yedi.kahvaltida bile yumurtayi sade verince oguruyor.yumurtaya bebe bskuvisi koyuyorum oyle yio.yani karisim gibi.birde ne bileyim bigazina takilir cikaramaz diede korkum var ne yalan soliyim.bnde paniklerim yanlizken cikaramam die
Aslında videoları falan izlemek lazım doğru müdahale için, benim kız saf kocam yüzünden haftasonu boğuluyordu. Dışardan yemek söyledik tırnak pide gelmiş yanında sofrada duruyor. Bende mutfaktaydım babasının kucağından atılıp pideyi yakalayıp ısırmış baya kocaman bir parça, babasının bağırmasıyla koştum sadece yuttu diyordu kız ağzı açık çırpınıyor. Yüz üstü çevirip öne iter gibi bir kaç kez hafif vurdum eğilip öne geldiğini görünce serçe parmağımla aldım. Yazarken kolay yaparken çok zordu ama yapılması gerekenleri bilmek paniklememek lazım. Rabbim korusun tüm kuzuları

Aslında videoları falan izlemek lazım doğru müdahale için, benim kız saf kocam yüzünden haftasonu boğuluyordu. Dışardan yemek söyledik tırnak pide gelmiş yanında sofrada duruyor. Bende mutfaktaydım babasının kucağından atılıp pideyi yakalayıp ısırmış baya kocaman bir parça, babasının bağırmasıyla koştum sadece yuttu diyordu kız ağzı açık çırpınıyor. Yüz üstü çevirip öne iter gibi bir kaç kez hafif vurdum eğilip öne geldiğini görünce serçe parmağımla aldım. Yazarken kolay yaparken çok zordu ama yapılması gerekenleri bilmek paniklememek lazım. Rabbim korusun tüm kuzuları
Geçmiş olsun. Allah korusun. Ben de veriyorum ama tam yapamıyorum annem bakıyor. Çok panikler her konuda 7 aylıklen falan başladım herkes şöyle olur böyle olur dedi. Sinirle aldım çocuğun elinden. Ama artık veriyorum alışıyor gibi. Hünmap bebe bisküvisi aldım bugün şekerli ama olsun verdim eline yarısından çoğunu yedi. Sonra annem çok koparıyor diye aldı ama devam valla

Benimki sadece ağlıyor ya, anne baba dede hiçbirşey yok sadece çığlık
Aynı canım ya, valla tek kendi adını söylüyor başka da tık yok. Her çocuk farklı işte takilmayalim, oğlumla bile arasında farklar çok. Sağlıklı olsunlar da varsın geç konuşsun, dişi geç çıksın

Bizim kızda da konuşma yok.yani baa başa baa baaa ve bu buu buuu
Yani daha anlamsız şeyler.birde kendi kendine konuşuyor sessiz sessiz

Eki Görüntüle 2241696 bu akşamın yemeği, domates soslu kremalı bezelyeli makarna. Maşallah hepsini yedi kendi , arkasına da çeyrek meyve verdim.
Ya bende baştan beri haşlayıp veriyorum ama tabakla koyamıyorum çünkü tabağı olduğu gibi ters çeviriyor.. Yemeği bırakıp tabakla oynuyor.. Tek tek koyuyorum önüne.. Onda da eli ile sıkıp parçalıyor.. Biraz diri tutayım diyorum korkuyorum, tam haşlayınca da böyle oluyor.. Zaten biz patates, havuç, kabak anca bunları yiyoruz..

Bizim kızda da konuşma yok.yani baa başa baa baaa ve bu buu buuu
Yani daha anlamsız şeyler.birde kendi kendine konuşuyor sessiz sessiz
Canım daha ne olacak? Zaten konuşmadan kasıt budur bence.. Ya da bu değil mi ki? Benim oğlan bu ara gih, gihhh, gihhh diyor kendi kendine :) arada baaa baaa baaa baaa da diyor.. Tabi ben çıldırıyorum

Uygulama üzerinden giriyorum siteye.. 2-3 mesajda bir, başta ve sonda olmak üzere toplam 4 reklam var bir sayfada. Renk ayrı bir facia, birde reklamlar.. Çokk kötü olmuş.. Zaten değişti diye girmiyordum.. Gözlerim kanıyordu resmen.. Renk seçebildiğimiz için girdim ama katlanılır gibi değil..

2 gündür heves ediyorum zaten tek öğün ek gıda oluyor güzel olsun diye, hayatımda ilk defa ıspanak yıkadım yaprak yaprak. Organik pazara gittim havuç, ıspanak, balkabağı aldım. Dün patates, havuç, ıspanak haşladım çorba yaptım 4 çay kaşığı falan yedi. Bugün tam buğday tel şehriye almıştım onunla kıymalı havuçlu patatesli corba yaptım 5 çay kaşığı yedi. Yok arkadas olmuyor yetemiyorum resmen çocuğa

Ya bende baştan beri haşlayıp veriyorum ama tabakla koyamıyorum çünkü tabağı olduğu gibi ters çeviriyor.. Yemeği bırakıp tabakla oynuyor.. Tek tek koyuyorum önüne.. Onda da eli ile sıkıp parçalıyor.. Biraz diri tutayım diyorum korkuyorum, tam haşlayınca da böyle oluyor.. Zaten biz patates, havuç, kabak anca bunları yiyoruz..

Canım daha ne olacak? Zaten konuşmadan kasıt budur bence.. Ya da bu değil mi ki? Benim oğlan bu ara gih, gihhh, gihhh diyor kendi kendine :) arada baaa baaa baaa baaa da diyor.. Tabi ben çıldırıyorum
Aynen konuşmadan kasıt aynı hecelerin tekrarı :) Bizimki her anne der gibi olduğunda ( tabi gerçekten anne demiyor ) soyle anneeemm diyorum :)

Bebeleri anne demeyen ama baba , dede , mama diyen bebelerimiz muhakkak vardır aramızda ama anne demiyor diye üzülmeyin , babalar ve dedeler de boşuna sevinmesinler :KK45: zira dünyadaki tüm bebekler önce baba, dede , mama gibi iki üç heceli sesler çıkarmaya başlarlar.

Back