- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.801
Allahim yardımcın olsun canım okurken ben bile üzüldüm büyüğün hastaligi küçüğün uykusuzluğu birde eşin yanında değil hepsi üst üste gelmiş sana ancak dua edebiliyorum elimizden başka bişey gelmiyor maalesefDiş bizde de yok. Çıkarmasın arkadaş, diş miş çıkarmasın bebekler! Saat daha 1.30 ama 15 kere kalktım. Sürekli sallıyorum . Sabah sinirlerim harap şekilde işe gideceğim. Keşke eşim yanımda olsaydı( En azından 2-3 saat uyurdum. Kızım bugün okulda iki kere kusmuş. Bu hafta okula göndermem artık. Yine bana esmer günler düştü diyor ya Nilüfer, aynen öyle!
Avokado da bile ağız kenarları kabardı hemen canım.. Anlamadım gitti valla.. Benim yediklerimden vereceğim artık, şeker tuz bakmadan.. Zaten sayesinde bende yiyemiyorumAvokado canım hem faydalı da, olgun olunca tadı da güzel sevmezse muzla beraber ver, 8 aylık oldu Benimki kuzu kıyma ya da mercimek katıyorum sebzelerin, irmik de katıyorum bazen, muhallebi de yulaf Unuyla yapıyorum ara sıra kuru kayısı ile severek yiyor
İnşallah düzelir canım yaa, cidden üzücü bir durum bize göre ama sıkma canınıYok canım hoplatarak emme ayını geçti galiba hiç umrunda değil :/ zorla ağzına tuttursamda bi iki damla içip bırakıyor. Bir yaşına kadar içse iyi sonra bende pes edeceğim galiba
Ben kendime diyet kek yapıyorum, kakaolu ve şekerli . Ondan bile veriyorum.. Ne yapayım, o kadar şey yemiyor ki şeker yemesi kötü gibi gelmiyor banaBirde bebeklerinize kek gibi seyler veriyormusunuz. 7.5 aylık erken değil dimi annem haftaiçi onlar kahvaltı yaparken 2 tane bebe bisküvisinden yedirmiş severek eşlik etmiş kahvaltıya. Alternatif olsun diye kek yapmayı düşünüyorumda erken olurmu bilemedim
Ya bende promalt aldım ama bir değişiklik olmadı yaa.. Pompası alıyorum elime, baya bir sağıyorum 5 dk sonunda anca gelmeye başlıyor.. Mahvoldular valla, yara olacaklarSelamlar daha önce yazmıştım karamalz malt içecek aldım diye, yarım koli içtim şimdiye kadar içeceği içtiğim gün 100 yada 120 sağım yapıyordum. Gluten diyetine başlayınca arpa maltı olduğu için onuda bıraktım 50 cc ye düştü. Alerjisi olmayan bebek anneleri denemek ister belki diye yazayım dedim
Önceden ısırırdı artık çok ısırmıyor. Dün gece yatarak emziriyordum ısırmış sıçradım birden. Isırarak kan boşalttığını biliyorum ben ustum falan hep kan olmuştu artık o kadar ısırmıyor:)Üstte 4 tane altta 3 tane çıktı. Alttaki 3. Yarıya kadar belirdi şimdide alt solda 4. Kabarmış 2 3 haftaya görünür gibi sizin ne durumda. Seninkide ısırıyormu ya emerken ısırmasını geçtim normaldede ısırıyor. Elim kolum karnım nereyi tutarsa
Hayırlı geceler canım hadi hayırlısıyla olsun sünneti paşa korkma icini ferah tut senin gerginliğin bebeğinede geçiyor unutma doktor ne diyor peki geç kaldınız yada tam vakti gibi birşey söyledimi
Benim kiziminda hic disi yok 8 aya birkac gun kaldiDış konusunda en tembel biziz sanırım daha hiç diş cikarmadik:)
Sağ olasın. Keşke sorunlarım bu kadar olsa. Şeker ve haşimato hastasıyım. Strese girdikçe şekerim yükseliyor. Böbreklerim etkilenmeye başlamış. Oğluma annem bakıyor. Bu akşam kötü bir kavga ettik. Zaten suratı sirke satar hep. Babam da onu destekledi. Kendi evimde bana ültimatom verdi. Sinir krizi geçirdim. Dönüp bakmadılar bile.Bakıcı arasam mı diyorum ama kimseye güvenmiyorum. Annem dünyayı dar edecek bana biliyorum. Babam gelince yeni gelin gibi ona naz yapar, yalan söyler, ağlar bize karşı doldurur. Hep onlar haklıdır. 3 kızıyla da dargın barışıktır ama suç hep bizdedir. Burnu aksa kanser olmuş gibi davranır ama benim şekerim son haftalarda hep 300 400lerde olsa da napalım derler. Artık canımdan bezdim. Uzun yazdım. Kusura bakma.Allahim yardımcın olsun canım okurken ben bile üzüldüm büyüğün hastaligi küçüğün uykusuzluğu birde eşin yanında değil hepsi üst üste gelmiş sana ancak dua edebiliyorum elimizden başka bişey gelmiyor maalesef
Zamanı gelince çıkar canım, ilk iki rahat çıktı da bu ara baya huysuz bizimki yanından hiç ayrılamıyorum oynarken bile arada dönüp bana bakıyor orda mıyım diye eli de sürekli ağızda sanırım üst dişler geliyorDış konusunda en tembel biziz sanırım daha hiç diş cikarmadik:)
Valla genetik , anne baba ne zaman çıkardıysa onlara çekiyor bebekler, kız babaya çekmiş galibaGenelde diş çıkaranlari okuduğum için cikarmayan tek biziz zannediyordum şimdi rahatladım :)bizde 10 gün sonra 9aylik olcaz ama hala tık yok bir ara belirtileri vardı huzursuzluğu vardı çıktı çıkacak derken şimdi belirtilerde kayboldu uykusu tekrar düzene girmeye başladı anlamadım valla canım dis olayı ne kadar garip bi süreç
Selam canım, ben yurdışında yaşıyorum ve tr ye gelecektim ama doktorumuz aşıları tamamlanmadan gitmememizi söylemişti, tabi senin durumun farklı yurtiçinde tatile gideceksin ve 2 aylık bebekle tatilden pek keyif alamazsın gibi canım, sürekli emme alt değiştirme ile geçiyor zaman. Denize soksan ufak sanki mikrop kapabilir. O kadar sıcakta kumsalda pturabilirmisiniz uzun uzun o da zor gibi, hanı ben ki çok rahat insanımdır fazla pimpirikli değilimdir ama o kadar ufak bebekle sanırım tatilden keyif alamazdim , ilk b3begimde oğlum 7 aylıktı o zaman Türkiye ye gitmiştik yazlık yerde oturuyorduk , onda bile burnumdan gelmiştimerhaba haziran anneleri ben 2019 mayıs annesi :) size bir sorum olucaktı.
beni bilgilendirirseniz sevinirim
- acaba haziran ayında doğan bebeğinizle ağustos ayında tatile çıkan oldu mu?
- ne gibi zorlukları oldu? pişman mı oldunuz yoksa iyi ki gitmişim mi dediniz?
- nelere dikkat edilmesi gerekli?
- güneş kremi 6 aylıktan küçük bebeklere sürülmüyormuş güneşten nasıl korudunuz?
- tüm gün deniz kum güneş yaparken bebeğinizin yanınızda durmasında bi sakınca oldu mu yoksa odada mı geçirdiniz günü hep?
- denize ne kadar soktunuz?
- denizden çıkınca ne yaptınız?
merhaba haziran anneleri ben 2019 mayıs annesi :) size bir sorum olucaktı.
beni bilgilendirirseniz sevinirim
- acaba haziran ayında doğan bebeğinizle ağustos ayında tatile çıkan oldu mu?
- ne gibi zorlukları oldu? pişman mı oldunuz yoksa iyi ki gitmişim mi dediniz?
- nelere dikkat edilmesi gerekli?
- güneş kremi 6 aylıktan küçük bebeklere sürülmüyormuş güneşten nasıl korudunuz?
- tüm gün deniz kum güneş yaparken bebeğinizin yanınızda durmasında bi sakınca oldu mu yoksa odada mı geçirdiniz günü hep?
- denize ne kadar soktunuz?
- denizden çıkınca ne yaptınız?
Sağ olasın. Keşke sorunlarım bu kadar olsa. Şeker ve haşimato hastasıyım. Strese girdikçe şekerim yükseliyor. Böbreklerim etkilenmeye başlamış. Oğluma annem bakıyor. Bu akşam kötü bir kavga ettik. Zaten suratı sirke satar hep. Babam da onu destekledi. Kendi evimde bana ültimatom verdi. Sinir krizi geçirdim. Dönüp bakmadılar bile.Bakıcı arasam mı diyorum ama kimseye güvenmiyorum. Annem dünyayı dar edecek bana biliyorum. Babam gelince yeni gelin gibi ona naz yapar, yalan söyler, ağlar bize karşı doldurur. Hep onlar haklıdır. 3 kızıyla da dargın barışıktır ama suç hep bizdedir. Burnu aksa kanser olmuş gibi davranır ama benim şekerim son haftalarda hep 300 400lerde olsa da napalım derler. Artık canımdan bezdim. Uzun yazdım. Kusura bakma.
Ya vallahi sen yazdıkça annene hayret ediyorum canım. . Allah yardımcın olsunSağ olasın. Keşke sorunlarım bu kadar olsa. Şeker ve haşimato hastasıyım. Strese girdikçe şekerim yükseliyor. Böbreklerim etkilenmeye başlamış. Oğluma annem bakıyor. Bu akşam kötü bir kavga ettik. Zaten suratı sirke satar hep. Babam da onu destekledi. Kendi evimde bana ültimatom verdi. Sinir krizi geçirdim. Dönüp bakmadılar bile.Bakıcı arasam mı diyorum ama kimseye güvenmiyorum. Annem dünyayı dar edecek bana biliyorum. Babam gelince yeni gelin gibi ona naz yapar, yalan söyler, ağlar bize karşı doldurur. Hep onlar haklıdır. 3 kızıyla da dargın barışıktır ama suç hep bizdedir. Burnu aksa kanser olmuş gibi davranır ama benim şekerim son haftalarda hep 300 400lerde olsa da napalım derler. Artık canımdan bezdim. Uzun yazdım. Kusura bakma.
Hanımlar merhabalar herkeslere.biz 7.5 ay sonra 2 diş çıkardık aynı anda.çok zorladı bizi 15 gündür hasta,Dr direnci zayıflar diş çıkarırken dedi.velhasıl evdeki kulaktan ölçer ateş ölçerden memnun değilim her seferinde farklı ölçüyor ve eski tarz derecelere göre düşük ölçüyor.çocuk da irrite oldu baya bu mükerrer ölçme işlemlerinden sebep
Sorum şu ki temassız ateş ölçer almaya karar verdik aranızda kullanan, memnun olan, marka önerisinde bulunabilecek olan var mı? Google tavsiye aramasında en çok mediasana ve weevell diye bi markayı gördüm? Bunları kullanan veya başka marka önerisi olan varsa lütfen cevaplarınızı beklerim.sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?