2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allahim yardımcın olsun canım okurken ben bile üzüldüm büyüğün hastaligi küçüğün uykusuzluğu birde eşin yanında değil hepsi üst üste gelmiş sana ancak dua edebiliyorum elimizden başka bişey gelmiyor maalesef

Avokado da bile ağız kenarları kabardı hemen canım.. Anlamadım gitti valla.. Benim yediklerimden vereceğim artık, şeker tuz bakmadan.. Zaten sayesinde bende yiyemiyorum

Yok canım hoplatarak emme ayını geçti galiba hiç umrunda değil :/ zorla ağzına tuttursamda bi iki damla içip bırakıyor. Bir yaşına kadar içse iyi sonra bende pes edeceğim galiba
İnşallah düzelir canım yaa, cidden üzücü bir durum bize göre ama sıkma canını

Ben kendime diyet kek yapıyorum, kakaolu ve şekerli . Ondan bile veriyorum.. Ne yapayım, o kadar şey yemiyor ki şeker yemesi kötü gibi gelmiyor bana

Ya bende promalt aldım ama bir değişiklik olmadı yaa.. Pompası alıyorum elime, baya bir sağıyorum 5 dk sonunda anca gelmeye başlıyor.. Mahvoldular valla, yara olacaklar

Önceden ısırırdı artık çok ısırmıyor. Dün gece yatarak emziriyordum ısırmış sıçradım birden. Isırarak kan boşalttığını biliyorum ben ustum falan hep kan olmuştu artık o kadar ısırmıyor:)

Hayırlı geceler canım hadi hayırlısıyla olsun sünneti paşa korkma icini ferah tut senin gerginliğin bebeğinede geçiyor unutma doktor ne diyor peki geç kaldınız yada tam vakti gibi birşey söyledimi

Saolasin cnm hemen olur gecer ins yaaa.Hayir solemedi ama oglumun eli pipisine gitmeye basladi.merak duygusu gelisti iyce.bezin altinda ne war merak ediyor.sunnet oluncada ayni hareketi yaparsa zorlaniriz.zaten altini almam 10dakkayi buluyor.poposunu surekli kaydirip bezi baglatmiyor bana

Sağ olasın. Keşke sorunlarım bu kadar olsa. Şeker ve haşimato hastasıyım. Strese girdikçe şekerim yükseliyor. Böbreklerim etkilenmeye başlamış. Oğluma annem bakıyor. Bu akşam kötü bir kavga ettik. Zaten suratı sirke satar hep. Babam da onu destekledi. Kendi evimde bana ültimatom verdi. Sinir krizi geçirdim. Dönüp bakmadılar bile.Bakıcı arasam mı diyorum ama kimseye güvenmiyorum. Annem dünyayı dar edecek bana biliyorum. Babam gelince yeni gelin gibi ona naz yapar, yalan söyler, ağlar bize karşı doldurur. Hep onlar haklıdır. 3 kızıyla da dargın barışıktır ama suç hep bizdedir. Burnu aksa kanser olmuş gibi davranır ama benim şekerim son haftalarda hep 300 400lerde olsa da napalım derler. Artık canımdan bezdim. Uzun yazdım. Kusura bakma.

Kızlar oğlum ilk defa dün gece hiç uyanmadı ben alışkanlıktan bir kaç kez kalktım hatta korkarak kalktım 5 saat aralıksız uyumuşum noluyo diye bişi mi oldu diye baktım sadece yön değiştirmiş oğlan valla şok oldum bünye alışık değil yaniiii ama bugün 9 da yattı 2 kez kalktı şuana kadar dün sanırım bana torpil geçti

merhaba haziran anneleri ben 2019 mayıs annesi :) size bir sorum olucaktı.

• acaba haziran ayında doğan bebeğinizle ağustos ayında tatile çıkan oldu mu?
  • ne gibi zorlukları oldu? pişman mı oldunuz yoksa iyi ki gitmişim mi dediniz?
  • nelere dikkat edilmesi gerekli?
  • güneş kremi 6 aylıktan küçük bebeklere sürülmüyormuş güneşten nasıl korudunuz?
  • tüm gün deniz kum güneş yaparken bebeğinizin yanınızda durmasında bi sakınca oldu mu yoksa odada mı geçirdiniz günü hep?
  • denize ne kadar soktunuz?
  • denizden çıkınca ne yaptınız?
beni bilgilendirirseniz sevinirim

Valla genetik , anne baba ne zaman çıkardıysa onlara çekiyor bebekler, kız babaya çekmiş galiba tüm olumlu şeyler bende olumsuzlar kocamda

Selam canım, ben yurdışında yaşıyorum ve tr ye gelecektim ama doktorumuz aşıları tamamlanmadan gitmememizi söylemişti, tabi senin durumun farklı yurtiçinde tatile gideceksin ve 2 aylık bebekle tatilden pek keyif alamazsın gibi canım, sürekli emme alt değiştirme ile geçiyor zaman. Denize soksan ufak sanki mikrop kapabilir. O kadar sıcakta kumsalda pturabilirmisiniz uzun uzun o da zor gibi, hanı ben ki çok rahat insanımdır fazla pimpirikli değilimdir ama o kadar ufak bebekle sanırım tatilden keyif alamazdim , ilk b3begimde oğlum 7 aylıktı o zaman Türkiye ye gitmiştik yazlık yerde oturuyorduk , onda bile burnumdan gelmişti kusura bakma böyle hep olumsuz yanlarını yazdım ama diğer arkadaşlarım mutlaka olumlu ve iyi fikirler verecektir. Şimdiden hayırlı olsun bebeginiz

Oğlum haziran 3 doğumlu biz eylülde gittik canım Sarımsaklı ya.
Aklıma gelenleri yazayım;
Güneş kremi kullanmadık ama güneşe tutmadım hep şemsiye altındaydı, evde kullandığım ana kucağını götürmüştük onu öneririm kesinlikle onda yattı şezlongda yatar gibi yanımızda .
Sabah kahvaltı yapıp gidiyorduk o biraz uyuyordu ana kucağında acıkınca orda emziriyordum öğlen sıcakta odaya geçiyorduk ama güneş tepedeyken yani :) oda da öğle uykusuna yatıyorduk.
Öğleden sonra tekrar gidiyorduk, deniz de biraz ısınmış oluyordu bebişi de soktuk bikaç defa denize hele ki oranın denizi çok soğuk olmasına rağmen.
Sıkılınca gene odaya dönüyorduk, bebek güneş deniz derken akşama pert olup uyuyordu valla bizde onu koyup arabasına yemeğe,yürüyüşe her yere gittik.
Ben bile bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim
Denize onu kıyafetini çıkarıp bez ile sokmuştuk,çıkarınca kurulayıp bezini değişip üstünü giydirmiştim.

Ben hiç pişman olmadım bizim için çok güzel geçmişti, umarım sizin içinde öyle olur :)

Edit: söylemeyi unuttum tek olumsuz yanı eşimle aynı anda denize gidememekti, birimiz bebekle duruyor mecbur tek tek girmiştik denize o keyif vermemişti bir tek.

Ya vallahi sen yazdıkça annene hayret ediyorum canım. . Allah yardımcın olsun

Hanımlar merhabalar herkeslere.biz 7.5 ay sonra 2 diş çıkardık aynı anda.çok zorladı bizi 15 gündür hasta,Dr direnci zayıflar diş çıkarırken dedi.velhasıl evdeki kulaktan ölçer ateş ölçerden memnun değilim her seferinde farklı ölçüyor ve eski tarz derecelere göre düşük ölçüyor.çocuk da irrite oldu baya bu mükerrer ölçme işlemlerinden sebep
Sorum şu ki temassız ateş ölçer almaya karar verdik aranızda kullanan, memnun olan, marka önerisinde bulunabilecek olan var mı? Google tavsiye aramasında en çok mediasana ve weevell diye bi markayı gördüm? Bunları kullanan veya başka marka önerisi olan varsa lütfen cevaplarınızı beklerim.sevgiyle kalın

Biz Beurer marka alından temassız ölçen bir cihaz kullanıyoruz. Kulaktan ölçen cihazların bebeklerin kulak şekilleri itibariyle ölçüm güvenirliklerinin sınırlı olduğunu okumuştum; farklı değerler almanız bundan kaynaklı olabilir. Alından ölçen cihazların da güvenilirlikleri koltuk altı ölçümleri kadar güvenilir değil. Temassız olarak alından alınan yüksek ölçümün koltuk altı ölçümü ile doğrulanması öneriliyor. Ben de normal bir derece edinmedim henüz,kullandığımız markadan da memnunuz. Çok yüksek bir ateş durumumuz da olmadı şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…