2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dün gece ilk defa öyle uyuduğunu gordum eşim gösterdi .eşim en rahat uyku pozisyonu dedi , omurilik dinlenir dedi.yoksa ben hemen çevirecektim

ucurtma_avcisi canım bizim oğlan nerdeyse hiç sırt üstü uyumuyor hep yüzüstü uyur çok uzun zamandır.. o şekilde rahat ediyor demekki nsl istiyorsa öyle uyusun :)

canım bizim bebiş de sürekli hata oluyor ama abisi okuldan virüs getiriyor... annem de sürekli çocuğu giydir der ama giydirdikçe aslında daha çok hasta oluyor terlediğinden... çocuğu hasta eden şey zaten terlemesi valla ben bildiğimden şaşmam annemi de pek dinlemem bu konuda :) çocuklar bir de nsl alışırsa öyle gider ben sıcak sevmem giyindirmeyi de sevmem geçen hafta annneannem de bizdeydi çocuğu yıkıyorum diye laf etti mesela :) soğukta çocuk mu yıkanır diyor eski kafa napacaksın.. asıl yıkamazsan çocuk mikroptan hastalanacak onu düşünemiyor. ilk oğlum okula gidene kadar hiç hasta olmamıştı ona da aynı bu şekilde bakmıştım..

Evet canım benim oğlum aceleci yüzüstü durup başını doğduğundan beri kaldırıyordu ordan belliydi zaten ama görümcemin oğlu hiç emeklemeden yürüdü belki seninkinde direk yürür

Canım belli olmaz Benim oğlum bana çekmiş ben 4 aylık diş çıkarmışyım o 3 buçuklen çıkardı şimdi 5 dişi var kardeşim 9 aylıkken yürüyormuş bakim ne zaman yürütecek kendi bana tutunup ayaklarının üstüne popoyu dikiyor ama daha kolları çok güçlenmedi belki emeklerken güçlenir

Bende öyle düşünüyordum artık bu hastalığı nasıl kaptiysa annem ben demiştim diyor şimdi kat kat giydiriyorum bu defa kafası acayip terliyor . Bi orta yolu bulmam gerek ya

Hastaneler yikiliyo hep kucuk cocuk dolu canim. Allahim hepsine şifa versin.Sizede cok gecmis olsun cok zor Bizde ayni atlattik hemde cok agir geçti . Sen elinden geldikce ateşini kontrol et kimseye öptürme misafir flan da kabul etme biz öyle atlattik şükür

Oh maşallah. Kabardıktan 2-3 hafta sonra mı diş çıkıyordu? Unutmuşum da :) Anneler hep aynı. Kızım 1 yaşında kendi kendine uyumayı öğretmiştim. Tek yapılması gereken şey yanında uyumaktı. Anneme o bile zor geldi ve hemen ayağında sallamaya başladı. Bazen görmezden bazen duymazdan gelip ilerlemek gerekiyor maalesef. Ben bu konuda çok yıprandım psikolojik olarak. Sinirli, karamsar biri olup çıktım. Diş dönemi ek gıda almıyorlar maalesef. Envayi çeşit yapıp çoook dökmüşlüğüm vardır.

Uçları 1 haftada görünüyorda inci gibi belirmesi 2 3 haftayı buluyor :) valla envayi çeşite dermanım yok sorunsuz yediği tek şey avokado sürekli onu veresim geliyor bazende tutuyorum kendimi

Aynen canım, çocuğu hasta eden tek şey var o da terlemesi . Maşallah diyeyim benim oğlum da pek hastalanmadı 6 yıldır, soğuk ülkede yaşamama rağmen hiç kat kat giydirmedim hatta evde atlet kilot gezer oğlan hala sıcakta daha fazla mikrop oluşur ve hastalığa davetiye çıkarır . geçmiş olsun tekrardan tüm bebeklerimize

Arkadaşlar göz muayenesi konusunu ne yaptınız konuşulmuşsa kaçırmış olabilirim hemşire altı aylık aşısında demişti göz muayenesini, yaptıranlar kolay oluyor mu nasıl yapılıyor

Arkadaşlar göz muayenesi konusunu ne yaptınız konuşulmuşsa kaçırmış olabilirim hemşire altı aylık aşısında demişti göz muayenesini, yaptıranlar kolay oluyor mu nasıl yapılıyor
ben daha gidemedim yaptiramafim 7 ayi gectik bakalim havalar soguk disari cikmaya ödüm kopyo

Perşembeye randevu aldım, bakalım nasıl geçecek rutin muayenede bile ağlıyor bunda daha çok ağlar sanırım
en fazla iki dakka canim.Hiç gozundr buyutme giden arkadaslara sordum bende agrili agir bisey degil sadece yabanciladigi icin korkcak agliycak kucagina alana kadar hersey olup bitcek hic korkma

Hadi yaa,beşinci gün işitme testini ağladığı için iki kez yaptırmak zorunda kalmıştık senin kızın göz muayenesinde rahat durmuş muydu makine gibi bir şeyle mi yapılıyor
Farklı açılardan farklı renkte ışık tutup takibine bakmıştı. Başlarda iyiydi 5 dk dan sonra ağlamıştı. Benim kız normal doktor kontrolünde de ağlıyor zaten

3 aylıktı sanırım yaptırdığımızda.gözüne ışıkla baktı 2 sn kadar sonra bişeyi yokyaşında kontrol vs dedi gönderdi

Forumu takip etmiyorum. Ama şöyle bir göz gezdirdim. Hic kimse uykudan bahsetmemis. Duzeldi mi uykularınız hanimlar? benim uyutmaya calismaktan ayak tabanlarim agriyor. Gece 5 dkligina bile şöyle uzansam sanki gün boyunca amelelik yapmışım harç karmışım, toprak tasimışım gibi yorgunluğum oluyor :)

Olaya bakış açım şu

Eklentiler

• 20190123_101950.jpg
    219,1 KB · Görüntüleme: 33
Uykusuzkuga alistik galiba onun hk konusan olmuyor gunduz 2-3 defa uyuyor ayakta sallayarak ya da emerek 1 saat kadar gece cok uyaniyor su siralaer hep hastalikla ugrastik uykular cok duzensiz sizde nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…