2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim gibi olacaksın çok üzülüyorum sanada kendimede

bende bi kahve fincani weryorum kuzum.Dusunuyorum balgami war ondanda atiyor olabilir mi minicik minicikte meyve rendesi koyuyorum. Hic gonullu yemiyor zaten ne wersem uzuluyorum hic bisey sewmemesine bizim yedigimiz yemeklere merakli yaramaz onlara agzini aciyo pure mama olunca kilitliyo agzini hep

Maşallah maşallah diyeyim ben gene gece 1 kere uyanan kuzuya nasıl besliyorsun ne veriyorsun yatmadan , gün içinde ne kadar uyuyor
Yatmadan 180 cc mama veriyorum canım gündüzde hem emziriyorum hem mama veriyorum benim kızım doğduğundan beri uykuyu seviyor ama 2 aydır gece 1 kere mutlaka uyanıyor gece uykusu ortalama 10 saat oluyor uyanik olduğu saatler hariç tabitgündüz ve akşam üstü toplamda 3 yada 4 saat daha uyuyor

Kızın için çok sevindim. Ben de çocuklar için havası temiz bir yer olmasını istiyorum. Ben biraz ayrıntıcıyım. Bu konuyu araştırdığımda ilk sırada Esenyurt, sonra Başakşehir, Ümraniye, Alibeyköy gibi yerler karşıma çıktı. Beylikdüzü'nde 3+1, içinde çocuk parkı olan, yeni, 150 m2 civarı siteler 1800 TLden başlıyordu. Başakşehir daha pahalı sanırım değil mi?
Sağ olasın. Metro olması ulaşımı kolaylaştırıyormuş sanırım. Cheesecake de havası temiz yazdı. Ben aksini okumuştum ama orada yaşayanlar daha iyi anlar tabii.
Ben işe daha başlamadım. Eğer karnı açsa ve benim acil işim olduğundan yanından ayrılıyorsam ağlar ama aşırı değil. Bazen eşim odadan ayrılınca da ağlar. Bu aylarda ve özellikle 1 yaş civarında ayrılık kaygısı yaşıyorlar. Doğal bir süreç yani. Sen canını sıkma. İşe giderken aklın bebeğinde kalmasın bir de. Zaten hatırladığım kadarıyla ailen bakıyor bebeğine. Gözün hiç arkada kalmasın.

Balgamdan da olabilir. Oğlum hasta olduğunda püü püü diye geri iterdi :) Şimdi iyi kötü yiyor. Balgam kusturur. Kaka yoluyla da balgamı atabilir. Geçmiş olsun.

Aman Allahim gorduklerim dogrumu???gece 11de yatip oglen 11 12 gibi kalkan bi bebek.Ruyadamiyim sanki ben

Benim oglumda duzelmez evet boyle gider.bugun sabah oldu babasi ise gtcek daha kalkiyo yerinden cocuk :/senin gene saat basiysa iyi.benimki yatiriom kalkio yatiriom kalkio yatiriom kalkio.bende oyle 1 saat uyuyormuyum acaba gece

Al benden de okadar cnm)
Daha dun okudum emzirmeyi kesmek icin su verin kalkmaz dio yazida.tabi tabi dedim icimden.solemesi kolay pratigi zor iste.uyku egitimi olayinin

Balgamdan da olabilir. Oğlum hasta olduğunda püü püü diye geri iterdi :) Şimdi iyi kötü yiyor. Balgam kusturur. Kaka yoluyla da balgamı atabilir. Geçmiş olsun.
sagol tesekkur ederim.Bende öyle dusunuyorum insallah atlatcaz bu zor zamanlari bizde alttan bi tane dis patladi sizde dis ne durumda.

Al benden de okadar cnm)
Daha dun okudum emzirmeyi kesmek icin su verin kalkmaz dio yazida.tabi tabi dedim icimden.solemesi kolay pratigi zor iste.uyku egitimi olayinin
Tamamen keyiflerine gore is yapyolar canim.Disarda acil bir yere gitcegim zaman derin uykuya gömülyo ama uykum oldugunda sessiz ortam sagladigimda yorgunken bn yokk anacim dakka da o uykuyu almis gibi hemen kalkiyor.

Tamamen keyiflerine gore is yapyolar canim.Disarda acil bir yere gitcegim zaman derin uykuya gömülyo ama uykum oldugunda sessiz ortam sagladigimda yorgunken bn yokk anacim dakka da o uykuyu almis gibi hemen kalkiyor.
4.30 tan beri ayaktayım. Zaten 12 yi gecerken uyudu 4.30 a kadar 7547362525 kez kalktı. Birazdan kalkıp hazırlanayacağım işe gitmek için bir aralar insandım ben ya reoc haftaiçi annemlerde kalıyorum. Bakma anlamında gözüm arkada değilde, kızın tepkileri beni üzüyor. Odada 5 kisi olsada çıktığım an çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Ben işten geldiğimde baya yetişkin gibi hiiii diye iç çekerek kucağıma atlıyor

Canım baya bi ilaç kullanılmış ya . Biz bugün yine doktora gideceğiz yavrum doğru düzgün uyumadı öksürük şurubu prospani doktora sorup almayı düşünüyorum. Akciğer filmi temiz çıktı siz cektirdiniz mi ? Dün kustu balgamli kkustu .annem de iki de bir sen bu bebeğe bakamiyorsun deyip beni bunalıma sokuyor zaten üzgünüm daha da çökmüş durumdayım idrar enfeksiyonu belirtisi neydi ?

Bazen ağlıyor her zaman olmuyor ama büyük bi tepki olarak değil .

Bizimki de kusuyor ben emziriyorum tekrar vermiyorum
Kizlakr kusma normal değil
Ne yediğini çıkarıyorsa beslenmez bebek
Az miktar çıkarır ağzından ama hepsinin çıkması iyi değil bizzat m doktorumuz tahlil istedi.
İdrar enfeksiyonu belirtisidir kusma
Başka sebeplerden olabilir
Muhakkak doktora götürün sebebi araştırın
Birde anne için kusma çok yıpratıcı bir durum
Geçmiş olsun anneaslan ve Xra221

İdrar enfeksiyonu çok sinsidir
Kusma ve az cisli bez
Karın ağrısı yapar akşam sık sık uyanır ağrısı olur
.bizde kusma yoktu çok şükür ama gece sık uyanıyordu

İdrar enfeksiyonu çok sinsidir
Kusma ve az cisli bez
Karın ağrısı yapar akşam sık sık uyanır ağrısı olur
.bizde kusma yoktu çok şükür ama gece sık uyanıyordu
Ben balgamdan kustugunu düşünüyorum . Sürekli olmuyor ama gerçekten yıpratıcı idrar yolu enfeksiyonu için çiş ornegimi verdiniz

Aman anneler çok iyi bakıyor sanki gece uyuyan kızı ben uyurken alıp penye battaniyeye sarmış kafası dahil, grce 3 te uyandı su içinde kalmış battaniye ıslanmış zaten yeni iyileşti sinir oldum

Aman Allahim gorduklerim dogrumu???gece 11de yatip oglen 11 12 gibi kalkan bi bebek.Ruyadamiyim sanki ben
2ay öncesine kadar oyleydik canım ama diş dönemi düzenimizi etkiledi 2 gün sonra 8 aylık olacagiz ama hiç dişimiz çıkmadı 1 tane çıksa yavrum biraz rahatlayacak belki

İse gittiğin için her odadan ciktiginda bidaha gelmeyeceksin diye zannediyordur onların herşeye aklı eriyor artık bu zamanlarda geçecek ama bu tip şeyler insanı yıpratıyor çalışan aarkadaslarimda aynı durumdan yakınıyor birde senin bebeğin zor bir bebek her mesajını okuduğumda sana dua ediyorum rabbim sana güç kuvvet versin evlatlarimizada sağlık versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…