- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.141
Benim gibi olacaksın çok üzülüyorum sanada kendimedeVallahi yine bir haftadır heder oldum.. Sürekli uyanıyor.. Geceleri toplamda iki saat uyumuyorumdur.. Hele iki üç gün sadece yarım saat uyudum.. En uykusunun iyi olduğu dönem saat başı kalkması.. Benim oğlum düzelmez, değişmez.. İş dönemi ne yapacağım bilemiyorum..
bende bi kahve fincani weryorum kuzum.Dusunuyorum balgami war ondanda atiyor olabilir mi minicik minicikte meyve rendesi koyuyorum. Hic gonullu yemiyor zaten ne wersem uzuluyorum hic bisey sewmemesine bizim yedigimiz yemeklere merakli yaramaz onlara agzini aciyo pure mama olunca kilitliyo agzini hepCanım istemeden mi yiyor ya da çok mu veriyorsun ? Bize doktor yavaş yavaş artır, öğün ilk ay yarım kahve fincanı olsun demişti.. Hatta meyve Vs için çeyrek meyve rendesi dedi.. Benim oğlan yemiyor pek, zorlamıyorum.. Bu yüzden her ek gıdanın üzerine emziriyorum birde mecbur
Yatmadan 180 cc mama veriyorum canım gündüzde hem emziriyorum hem mama veriyorum benim kızım doğduğundan beri uykuyu seviyor ama 2 aydır gece 1 kere mutlaka uyanıyor gece uykusu ortalama 10 saat oluyor uyanik olduğu saatler hariç tabitgündüz ve akşam üstü toplamda 3 yada 4 saat daha uyuyorMaşallah maşallah diyeyim ben gene gece 1 kere uyanan kuzuyanasıl besliyorsun ne veriyorsun yatmadan , gün içinde ne kadar uyuyor
Kızın için çok sevindim. Ben de çocuklar için havası temiz bir yer olmasını istiyorum. Ben biraz ayrıntıcıyım. Bu konuyu araştırdığımda ilk sırada Esenyurt, sonra Başakşehir, Ümraniye, Alibeyköy gibi yerler karşıma çıktı. Beylikdüzü'nde 3+1, içinde çocuk parkı olan, yeni, 150 m2 civarı siteler 1800 TLden başlıyordu. Başakşehir daha pahalı sanırım değil mi?Başakşehir in mi havası kirliymiş çok şaşırdım gerçekten bilmiyordum . Ancak benim kızıma çok iyi geldi havası zira bronşit nedeniyle makina kullanıyorduk daha önceleri,bu sebepten ben yayla gibi değerlendiriyordum kafamdatrafik okul saatlerinde ve akşam 8-9 arasında ciddi oluyor doğrudur ama onun dışında gün içinde çok rahat.tabi ben merkezinden bahsediyorum semtleri bilmiyorum
Sağ olasın. Metro olması ulaşımı kolaylaştırıyormuş sanırım. Cheesecake de havası temiz yazdı. Ben aksini okumuştum ama orada yaşayanlar daha iyi anlar tabii.Ben evlenmeden önce basaksehirde oturuyordum canım gayet güzel nezih bir semt ama kiralar ve ev fiyatları yüksek genelde muhafazakar kesimin oldugu bir yer eğitimide güzel kardeşim orda okuyor havasida temiz site olduğu için güzel bir semt ulasimida rahat tavsiye ederim Beylikdüzü hakkinda bir fikrim yok
Ben işe daha başlamadım. Eğer karnı açsa ve benim acil işim olduğundan yanından ayrılıyorsam ağlar ama aşırı değil. Bazen eşim odadan ayrılınca da ağlar. Bu aylarda ve özellikle 1 yaş civarında ayrılık kaygısı yaşıyorlar. Doğal bir süreç yani. Sen canını sıkma. İşe giderken aklın bebeğinde kalmasın bir de. Zaten hatırladığım kadarıyla ailen bakıyor bebeğine. Gözün hiç arkada kalmasın.İşe başlamayan anneler bebekleriniz yanında sevdiği biri olsada siz odadan ayrılınca aşırı tepki veriyormu ? Kızım mutfağa kadar bile gitsem ağlama krizine giriyor. Normal bir süreçmi yoksa işe başladığım için gidişimi uzunmu sanıyor acaba
Balgamdan da olabilir. Oğlum hasta olduğunda püü püü diye geri iterdi :) Şimdi iyi kötü yiyor. Balgam kusturur. Kaka yoluyla da balgamı atabilir. Geçmiş olsun.bende bi kahve fincani weryorum kuzum.Dusunuyorum balgami war ondanda atiyor olabilir mi minicik minicikte meyve rendesi koyuyorum. Hic gonullu yemiyor zaten ne wersem uzuluyorum hic bisey sewmemesine bizim yedigimiz yemeklere merakli yaramaz onlara agzini aciyo pure mama olunca kilitliyo agzini hep
Evet canım gece 11 de uyur ertesi gün öğlen 11 yada 12 gibi uyanirdi ama 2 aydır gece 1 kere uyanmaya başladı kurulmuş saat gibi 4 olunca gözünü açıyor inşallah eski zamanına geri döner canım ama diş dönemi olunca düzenleri mutlaka değişiyor Allah hepimize sabır versin sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Vallahi yine bir haftadır heder oldum.. Sürekli uyanıyor.. Geceleri toplamda iki saat uyumuyorumdur.. Hele iki üç gün sadece yarım saat uyudum.. En uykusunun iyi olduğu dönem saat başı kalkması.. Benim oğlum düzelmez, değişmez.. İş dönemi ne yapacağım bilemiyorum..
Yaaaa , bu uyanmalari açlık değil alışkanlık diyoruz da e peki nasıl vazgecirecegizuyanıp inatla ağlayinca mama vermeden emzirmeden , su verip tamamm şimdi uyuyabilirsin yavrum 'la cicimle olmuyor ( ağlıyor da ağlıyor . Valla yapacak bişeyim yok benim artık , kendisi birgün kalkmaları bırakır herhalde
sagol tesekkur ederim.Bende öyle dusunuyorum insallah atlatcaz bu zor zamanlari bizde alttan bi tane dis patladi sizde dis ne durumda.Balgamdan da olabilir. Oğlum hasta olduğunda püü püü diye geri iterdi :) Şimdi iyi kötü yiyor. Balgam kusturur. Kaka yoluyla da balgamı atabilir. Geçmiş olsun.
Tamamen keyiflerine gore is yapyolar canim.Disarda acil bir yere gitcegim zaman derin uykuya gömülyo ama uykum oldugunda sessiz ortam sagladigimda yorgunken bn yokk anacim dakka da o uykuyu almis gibi hemen kalkiyor.Al benden de okadar cnm)
Daha dun okudum emzirmeyi kesmek icin su verin kalkmaz dio yazida.tabi tabi dedim icimden.solemesi kolay pratigi zor iste.uyku egitimi olayinin
4.30 tan beri ayaktayım. Zaten 12 yi gecerken uyudu 4.30 a kadar 7547362525 kez kalktı. Birazdan kalkıp hazırlanayacağım işe gitmek için bir aralar insandım ben yaTamamen keyiflerine gore is yapyolar canim.Disarda acil bir yere gitcegim zaman derin uykuya gömülyo ama uykum oldugunda sessiz ortam sagladigimda yorgunken bn yokk anacim dakka da o uykuyu almis gibi hemen kalkiyor.
Canım baya bi ilaç kullanılmış ya . Biz bugün yine doktora gideceğiz yavrum doğru düzgün uyumadı öksürük şurubu prospani doktora sorup almayı düşünüyorum. Akciğer filmi temiz çıktı siz cektirdiniz mi ? Dün kustu balgamli kkustu .annem de iki de bir sen bu bebeğe bakamiyorsun deyip beni bunalıma sokuyor zaten üzgünüm daha da çökmüş durumdayımGeçmiş olsun hasta bebeklere
Xra221 bebeğine gecmis olsun
Biz iki hafta önce hastanede serum baglattik öksürük ve idrar enfeksiyonu bronşit başlangıcı vardı gripti
Öldürüyordu
Allah'a şükür şimdi iyileşti
Hastanede serum baglattik üç posta verildi ilaçlı
Hava verildi dört posta (ventolin)
Sonra hastaneden çıktıktan ciğerleri yumuşadı
Bize ventolin hava verdi makineyle verdik günde 4 kez
Mukotik şurup verdi balgam yumuşatıcı
Cefamed iğne verdi(3) adet her gün vurdurduk
Bir sprey verdi burun açıcı(3) kez siktik günde
Bir tane toz verdi.adini hatırlamıyorum gece memelerini katmak icin alerjisi ileri yaşta engellemesi için
Ne kadar çok vermiş yazınca tekrar hatırladım.ilaclar bitti kestik çok şükür iyiyiz.allah sözlerine kurtarsın çok zor bebeklerin hastalanması
Hava makinesi soran arkadaş bizde yakın arkadaşa vardı aldık inan adını unuttum bende almayı düşünüyorum öğrenir in tek
Bazen ağlıyor her zaman olmuyor ama büyük bi tepki olarak değil .İşe başlamayan anneler bebekleriniz yanında sevdiği biri olsada siz odadan ayrılınca aşırı tepki veriyormu ? Kızım mutfağa kadar bile gitsem ağlama krizine giriyor. Normal bir süreçmi yoksa işe başladığım için gidişimi uzunmu sanıyor acaba
Bizimki de kusuyor ben emziriyorum tekrar vermiyorumKizlar ek gida verirken yada verdikten sonra bidiklar kusuyomu benim ogluş ögürüyo iki dakka sonra ne werdiysem cikariyo cok yoruldum bu durumdanbide kustu diyelim tekrar mama yapip vereyimmi yoksa emziriyimmi
Kizlakr kusma normal değilBizimki de kusuyor ben emziriyorum tekrar vermiyorum
İdrar enfeksiyonu çok sinsidirCanım baya bi ilaç kullanılmış ya . Biz bugün yine doktora gideceğiz yavrum doğru düzgün uyumadı öksürük şurubu prospani doktora sorup almayı düşünüyorum. Akciğer filmi temiz çıktı siz cektirdiniz mi ? Dün kustu balgamli kkustu .annem de iki de bir sen bu bebeğe bakamiyorsun deyip beni bunalıma sokuyor zaten üzgünüm daha da çökmüş durumdayımidrar enfeksiyonu belirtisi neydi ?
Ben balgamdan kustugunu düşünüyorum . Sürekli olmuyor ama gerçekten yıpratıcı idrar yolu enfeksiyonu için çiş ornegimi verdinizİdrar enfeksiyonu çok sinsidir
Kusma ve az cisli bez
Karın ağrısı yapar akşam sık sık uyanır ağrısı olur
.bizde kusma yoktu çok şükür ama gece sık uyanıyordu
Aman anneler çok iyi bakıyor sanki gece uyuyan kızı ben uyurken alıp penye battaniyeye sarmış kafası dahil, grce 3 te uyandı su içinde kalmış battaniye ıslanmış zaten yeni iyileşti sinir oldumCanım baya bi ilaç kullanılmış ya . Biz bugün yine doktora gideceğiz yavrum doğru düzgün uyumadı öksürük şurubu prospani doktora sorup almayı düşünüyorum. Akciğer filmi temiz çıktı siz cektirdiniz mi ? Dün kustu balgamli kkustu .annem de iki de bir sen bu bebeğe bakamiyorsun deyip beni bunalıma sokuyor zaten üzgünüm daha da çökmüş durumdayımidrar enfeksiyonu belirtisi neydi ?
2ay öncesine kadar oyleydik canım ama diş dönemi düzenimizi etkiledi 2 gün sonra 8 aylık olacagiz ama hiç dişimiz çıkmadı 1 tane çıksa yavrum biraz rahatlayacak belkiAman Allahim gorduklerim dogrumu???gece 11de yatip oglen 11 12 gibi kalkan bi bebek.Ruyadamiyim sanki ben
İse gittiğin için her odadan ciktiginda bidaha gelmeyeceksin diye zannediyordur onların herşeye aklı eriyor artık bu zamanlarda geçecek ama bu tip şeyler insanı yıpratıyor çalışan aarkadaslarimda aynı durumdan yakınıyor birde senin bebeğin zor bir bebek her mesajını okuduğumda sana dua ediyorum rabbim sana güç kuvvet versin evlatlarimizada sağlık versin inşallah canım4.30 tan beri ayaktayım. Zaten 12 yi gecerken uyudu 4.30 a kadar 7547362525 kez kalktı. Birazdan kalkıp hazırlanayacağım işe gitmek için bir aralar insandım ben yareoc haftaiçi annemlerde kalıyorum. Bakma anlamında gözüm arkada değilde, kızın tepkileri beni üzüyor. Odada 5 kisi olsada çıktığım an çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Ben işten geldiğimde baya yetişkin gibi hiiii diye iç çekerek kucağıma atlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?