- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.541
Al bendende o kadar kız akıllı oğlum 5.5 yaşında normalde de beni zorlayan bi çocuktu ama kardeşi olali bitirdi beni sabrimi deniyor resmen sipa en fazla iki olmalı bencede hatta mümkünse bir yaş ikiside ikiz gibi büyürler benimkilerin arası 5 yas çok zorlanıyorum malumIki çocuk arası bence en fazla 2 olmalı, hemen arkasına olsa tadından yenmez ama zor bebeklik geçirenler için 2 iyidir diyorum, birini bezden çıkarmak iyi olur. Bana da zamanında h3m3n arkasına düşün, ya da 2 yaş olsun vs . Dediler ben aman dedim yok olmaz ama şimdi kafamıvuruyorum ki keşke bu kadar arayı açmasaydım, kız iyi şükür de 6 yaşındaki oğlum anamdan emdigim sütü burnumdan getiriyor
Benim bu konu haricinde şikayetim yok :) ama kayınvalidem hep böyleymiş eşimle ablalarına da diğer 5 torununa da. Küçükken eşim ablaları yemek yemediğinde misafir falan iptal edermiş. Yani yeme konusuna takık biraz. Bir de şımartmayabukadarmi benzer k. valideler seni cok iyi anliyorum. lohusalikta mahvetti beni aetik ne dese batiyor fobi haline geldi malesef
Benim bu konu haricinde şikayetim yok :) ama kayınvalidem hep böyleymiş eşimle ablalarına da diğer 5 torununa da. Küçükken eşim ablaları yemek yemediğinde misafir falan iptal edermiş. Yani yeme konusuna takık biraz. Bir de şımartmayaben hep diyorum bana kaynanalık yapmıyor annelik yapıyor ama tam babaanne diye daha önce de yazmıştım burada, hiç gelinim bana hizmet etsin falan düşüncesi olmaz, kendi buradayken ya da ben gittiğimde bana hiçbir şeye dokundurmaz, sen çocuğunla ilgilen der, Allah razı olsun. Benimki biraz tamahkarlık, yani kadının başka bi şeyi yok, bunları da görmeyiver duymayıver değil mi? Ama annelik işte, bir yerde hep yetemiyorum endişesi olduğundan biri bi şey dedi mi bana bi şeyler oluyor..
Dun yazdim ama kimse yazmamis.oglum ictigi mamayi reddediyor biberon almak istemiyor ve ictigi mamayi verince kusuyor.tadini begenmiyor diye mamayi degistirdim sma aldim gene ayni.bebelqc gold aldirdim gene ayni.nedir bu ya???surekli emmek istiyor veriyorum memeyide doru dzgun emmiyor oynar gbi yapiyorvarmi yasiyan bunu?
Neyin canım? Bu çocuk aç kitabının mı? Bizimkinin alerjisi çoklu.. Zorlanıyorum cidden.. Öyle bir kitap ise sevinirim vallaBenim kaynanamla birebir.Allah razi olsun bugune kadar hep yardimci oldu evime geldi hizmet etti resmen oturmuyor kadin hamileligimde o bakti dort ay temizligimi yemegimi vs.ama dogumdan sonra dedikleri batti bana.sagmamdan ziyade meme ucu kullaniyordum ona takti niye direkt emzirmiyor diye.cocuk agladiginda hemen ac bu ac bu demeler ust uste emzirip ustune mama veriyorduk artik sonra da gaz birikiyordu gazli bi bebek oldu dort ay hic bitmedi aglamasi.dogumdan sonra yanimda bes gun kaldi ama o bile cileden cikmama yetti bide lohusalik batiyor her sey sutum zaten gelmedi uc gun uzgundum zaten.smdi tek basimayim kafam rahat.bebegim bu saate kadar memedeydi uyumadi emzik gibi agzinda uyumak istiyor smdi uyuttum saatler sonra bakalm ne kadar surecek.aclikla ilgisi yok ek gida da veriyorum tok eminim hatta emmek istemiyor bazen ama uyutacagimda baska turlu uyumadigi icin zorla enzirmeye ugrasiyorum.bu cocuk ac diye bi kitap var bebek icin ek gida tarifleri o geldi aklimakizlar bu arada onun alerjik bebekler icin olani cikmis A aeengineer kronik_unutkan ve diger alerjik arkadaslar gorunce siz aklima geldinz
Canım bende mama vermiyorum.. Ama senin bebekte reflü olabilir alerji olabilir Vs diye yazdık hep.. Doktorla bunu netleştirmen lazım.. Bir alerji maması veriyorsun bir normal mama. Üzerine labne Vs veriyorsun.. Böyle anlaması zorDun yazdim ama kimse yazmamis.oglum ictigi mamayi reddediyor biberon almak istemiyor ve ictigi mamayi verince kusuyor.tadini begenmiyor diye mamayi degistirdim sma aldim gene ayni.bebelqc gold aldirdim gene ayni.nedir bu ya???surekli emmek istiyor veriyorum memeyide doru dzgun emmiyor oynar gbi yapiyorvarmi yasiyan bunu?
Daha yeni aldıydım kitap ama bi bakayımBenim kaynanamla birebir.Allah razi olsun bugune kadar hep yardimci oldu evime geldi hizmet etti resmen oturmuyor kadin hamileligimde o bakti dort ay temizligimi yemegimi vs.ama dogumdan sonra dedikleri batti bana.sagmamdan ziyade meme ucu kullaniyordum ona takti niye direkt emzirmiyor diye.cocuk agladiginda hemen ac bu ac bu demeler ust uste emzirip ustune mama veriyorduk artik sonra da gaz birikiyordu gazli bi bebek oldu dort ay hic bitmedi aglamasi.dogumdan sonra yanimda bes gun kaldi ama o bile cileden cikmama yetti bide lohusalik batiyor her sey sutum zaten gelmedi uc gun uzgundum zaten.smdi tek basimayim kafam rahat.bebegim bu saate kadar memedeydi uyumadi emzik gibi agzinda uyumak istiyor smdi uyuttum saatler sonra bakalm ne kadar surecek.aclikla ilgisi yok ek gida da veriyorum tok eminim hatta emmek istemiyor bazen ama uyutacagimda baska turlu uyumadigi icin zorla enzirmeye ugrasiyorum.bu cocuk ac diye bi kitap var bebek icin ek gida tarifleri o geldi aklimakizlar bu arada onun alerjik bebekler icin olani cikmis A aeengineer kronik_unutkan ve diger alerjik arkadaslar gorunce siz aklima geldinz
Neyin canım? Bu çocuk aç kitabının mı? Bizimkinin alerjisi çoklu.. Zorlanıyorum cidden.. Öyle bir kitap ise sevinirim valla
Daha yeni aldıydım kitap ama bi bakayım
Ben aldım çok güzel tarifler varda bizim veletlerin kalemi değil. Peynir altı suyu yoğurt yumurts var çoğundaİnstagramda beb_ek_gida sayfasının storysinds var suan 'acikinca yer' diye bi kitap daha çıkmış sut yumurta gluten alerjisi olanlara bebegii istahsiz vs olanlara uzman onayli oluyor.ben de bu cocuk ac kitabını mi alsam diye dusunuyorum alan var mi acaba
makarnalütfen makanranvitma gibi markalar organik ürünlerde çok tutulıuopr onları inceleyebilirsin bir de koska markasının organik üzüm pekmezi var ama en organiği nasıl olur pek anlamıyorumSelam hanımlar
Benim oğlum da ek gidaya yeni başladı.Demir damlası vermediğim için pekmez vermeye başlamayı düşünüyorum.hangi pekmezi vermeliyim keçiboynuzu uygun mudur bir de dogalini nerden bulacagim onerebileceginiz bir marka veya alışveriş yapabileceğim bir site var mi ? Cevaplarınız için şimdiden tesekkur ederim
idrar yolu enf. olabilirmi aceba bi baktirsaniz genelde istahsiz oluyolar biz öyleyz suan hem 4dis birden geliyor hemde idrar yolu enf. var cok istahsiz gece uyanmiyor bile zorla mama veriyorum herzamn ictigi mamayi azicik icip birakiyorDun yazdim ama kimse yazmamis.oglum ictigi mamayi reddediyor biberon almak istemiyor ve ictigi mamayi verince kusuyor.tadini begenmiyor diye mamayi degistirdim sma aldim gene ayni.bebelqc gold aldirdim gene ayni.nedir bu ya???surekli emmek istiyor veriyorum memeyide doru dzgun emmiyor oynar gbi yapiyorvarmi yasiyan bunu?
Çok zor ceken bilir haklisin seni cok iyi anliyorum. Bende dislerim agrimadan gideyim doktora dedim bana yirmilik curumus demedi iki dolgu yapti iki kaplama gonderdi. Aradan iki hafta sonra diș agrisina mafoldum megerse yirmilikmis curuk simdi kurtuldum. Darisi senin basina çok gecmis olsunSağol canım içim rahatladı biraz, annelik işte kılına zarar gelmesin istiyoruz, ama mecburdum bu ağrı beter bişi yaşayan bilir, gelmiş geçmiş seninki darısı başıma, birini çektirmiştim ben biri tamamen çıktı ağrı yapmıyor şükür biri gömülü belki bunla birlikte çekerler, bu da yarı gömülü işte off çeksinler de kurtulayım kendimi aynada tanıyamıyorum şişlikten
Kusmasi iyi dedi doktor balgami atacak diye. Dedigi gibi balgam li kusuyordu. Kussada korkma sen mama kullaniyorsan dene ama mamaiyida reddedebilir bizim kisi ek gıdayı reddetti ilac sanip zorlama dim simdi iyilestik ekgidaya geri döndükRiske atmayıp mamasına karıştırayım o zaman
Bizimkisi diș cikarali çok sik uyaniyor surekli memede kalmak istiyor bazen yanimda yatiriyorum siziyorum o emerken. Geçen uykumda sizmisim yanlarinda yastik vardi bi baktim yastigin ustunden tirmanmis asagi sarkiyor. Bi hamle yapsa dusecek. Bacagindan nasil tuttuysam oda korktu agladi. Șimdi mumkun oldugunca besige koyuyorum ama surekli kalk yatir beni bitirdi@Nescafe87vefa84 bebeklerinizin uykusu ne durumda? Tavana çingene salıncağı kurduk gözleri şişti uykusuzluktan uyumuyor çocuk
Bizim abimiz 8 yasinda o bile ayni. Aralari çok actikca hepsi kiskaniyo ve huyu degisiyor. Aksamlari abimiz le babamiz ilgileniyor ben bebise. Diyorum bizim evde iki tane bebek var oglum büyüdü derken yeniden buyutuyoruz vallaAl bendende o kadar kız akıllı oğlum 5.5 yaşında normalde de beni zorlayan bi çocuktu ama kardeşi olali bitirdi beni sabrimi deniyor resmen sipa en fazla iki olmalı bencede hatta mümkünse bir yaş ikiside ikiz gibi büyürler benimkilerin arası 5 yas çok zorlanıyorum malum
Kaç dişi çıktı canım, dişler beni mahvetti yaBizimkisi diș cikarali çok sik uyaniyor surekli memede kalmak istiyor bazen yanimda yatiriyorum siziyorum o emerken. Geçen uykumda sizmisim yanlarinda yastik vardi bi baktim yastigin ustunden tirmanmis asagi sarkiyor. Bi hamle yapsa dusecek. Bacagindan nasil tuttuysam oda korktu agladi. Șimdi mumkun oldugunca besige koyuyorum ama surekli kalk yatir beni bitirdi
Iki dişimiz cikti 19 haziran dogumluyuz bizKaç dişi çıktı canım, dişler beni mahvetti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?