- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.561
22 haziran bizimde dişi 4 yapmaya çalışıyor. Ilk 2 bu kadar zor gelmemişti bana bunlar mahvetti. Ateş ishal dibine kadar çığlık perisan oldukIki dişimiz cikti 19 haziran dogumluyuz biz
Mama sevmeyen çocuklara bebelac öneriyorum daha doğrusu ben değil aile hekimliğimizdeki hemşire önerdş. 2 çocuğu var diğer mamalara göre daha hafif hiç içmemesinden iyidir dedi. Ben de hepsini denedim inatla ama şimdi bebelac içiyor gold değil onunda sevmedi az içiyor ama içiyor. Fiyatı da denemek için ideal bir tavsiye hiç içmemesinden iyidir. Hipp mamalarına katılabilirDun yazdim ama kimse yazmamis.oglum ictigi mamayi reddediyor biberon almak istemiyor ve ictigi mamayi verince kusuyor.tadini begenmiyor diye mamayi degistirdim sma aldim gene ayni.bebelqc gold aldirdim gene ayni.nedir bu ya???surekli emmek istiyor veriyorum memeyide doru dzgun emmiyor oynar gbi yapiyorvarmi yasiyan bunu?
Bizde de kabizlik var tam tersi oyy kiyamam ne zor neler cekiyorlar bilmiyoruzki22 haziran bizimde dişi 4 yapmaya çalışıyor. Ilk 2 bu kadar zor gelmemişti bana bunlar mahvetti. Ateş ishal dibine kadar çığlık perisan olduk
Teşekkür ederim cevabınız için inceleyecegim...makarnalütfen makanranvitma gibi markalar organik ürünlerde çok tutulıuopr onları inceleyebilirsin bir de koska markasının organik üzüm pekmezi var ama en organiği nasıl olur pek anlamıyorum
Bizde 8 haziran dogumluyuz alt iki disimiz cikti hala huzursuz ust disleri ne zaman cikariyor hemen mi yoksa uzerinden 1 ay falan gecince miIki dişimiz cikti 19 haziran dogumluyuz biz
Sanirim ust dişler 8-10 aylikken cikiyor tabi bu her bebek için gecerli degil erkende cikarabiliyorlar. Havuç veriyorum eline soguk çok seviyo dislik buzdolabinda sogutup veriyorumBizde 8 haziran dogumluyuz alt iki disimiz cikti hala huzursuz ust disleri ne zaman cikariyor hemen mi yoksa uzerinden 1 ay falan gecince mi
Bebek ten bebege degisiyor iste. Gec cikmasi iyi diyorlar saglikla büyüsünler insallahBiz 3 haziran doğumluyuz daha hiç çıkmadı dişimiz. sıkıntısı başlayalı çok oldu amaa.
Aynen biraz lohusalık psikolojisinden oldu benim de. Ona kalsa da mama verilmeliydi ama ben vermedim. Bana hep şu değişiklik olsun diye mama veriyormuş bu şöyle mama veriyormuş da şu kadar kiloymuş der dururduBenim kaynanamla birebir.Allah razi olsun bugune kadar hep yardimci oldu evime geldi hizmet etti resmen oturmuyor kadin hamileligimde o bakti dort ay temizligimi yemegimi vs.ama dogumdan sonra dedikleri batti bana.sagmamdan ziyade meme ucu kullaniyordum ona takti niye direkt emzirmiyor diye.cocuk agladiginda hemen ac bu ac bu demeler ust uste emzirip ustune mama veriyorduk artik sonra da gaz birikiyordu gazli bi bebek oldu dort ay hic bitmedi aglamasi.dogumdan sonra yanimda bes gun kaldi ama o bile cileden cikmama yetti bide lohusalik batiyor her sey sutum zaten gelmedi uc gun uzgundum zaten.smdi tek basimayim kafam rahat.bebegim bu saate kadar memedeydi uyumadi emzik gibi agzinda uyumak istiyor smdi uyuttum saatler sonra bakalm ne kadar surecek.aclikla ilgisi yok ek gida da veriyorum tok eminim hatta emmek istemiyor bazen ama uyutacagimda baska turlu uyumadigi icin zorla enzirmeye ugrasiyorum.bu cocuk ac diye bi kitap var bebek icin ek gida tarifleri o geldi aklimakizlar bu arada onun alerjik bebekler icin olani cikmis A aeengineer kronik_unutkan ve diger alerjik arkadaslar gorunce siz aklima geldinz
Ya bebek öpülmezzzzz.. Bu kadar yaa.. Sonra görmemişin çocuğu tepkisini görüyoruz.. Ben başkalarının bebeklerini de öpmem çocuklarını da.. Zaten ölmemek lazım çocuk istemeden.. Küçükleri de hiç öpmemek lazım..Ben hastayım annemle babamda hasta olmadıklarını iddia ederek öksürüyorlar. Öpmeyin dememe rağmen herkes yapışıyor çocuğa, kardeşime kızdım bugün dokunma diye yap bi çocuk öptürüyormusun görelim dedim. Ben çekiyorum eziyetini kimse öpmeyecek çocuğu dedim bakalım ne kadar sürecek
Valla ben Torku markanınkini almıştım.. Oğluma da ondan veriyorum canım.. Doktorum üzüm pekmezi ile başla dedi bize..Selam hanımlar
Benim oğlum da ek gidaya yeni başladı.Demir damlası vermediğim için pekmez vermeye başlamayı düşünüyorum.hangi pekmezi vermeliyim keçiboynuzu uygun mudur bir de dogalini nerden bulacagim onerebileceginiz bir marka veya alışveriş yapabileceğim bir site var mi ? Cevaplarınız için şimdiden tesekkur ederim
4 aya varmadan alt iki çıkmıştıBizde 8 haziran dogumluyuz alt iki disimiz cikti hala huzursuz ust disleri ne zaman cikariyor hemen mi yoksa uzerinden 1 ay falan gecince mi
Al bendende o kadar kız akıllı oğlum 5.5 yaşında normalde de beni zorlayan bi çocuktu ama kardeşi olali bitirdi beni sabrimi deniyor resmen sipa en fazla iki olmalı bencede hatta mümkünse bir yaş ikiside ikiz gibi büyürler benimkilerin arası 5 yas çok zorlanıyorum malum
Sağol canım ağrım azaldı azcık şişlik hala devam inşallah salıya kadar iner de çekerler başka antibiyotik kullanmak istemiyorum, yanlış teşhis ve tedaviden de nefret ediyorum geçmiş olsun tekrarÇok zor ceken bilir haklisin seni cok iyi anliyorum. Bende dislerim agrimadan gideyim doktora dedim bana yirmilik curumus demedi iki dolgu yapti iki kaplama gonderdi. Aradan iki hafta sonra diș agrisina mafoldum megerse yirmilikmis curuk simdi kurtuldum. Darisi senin basina çok gecmis olsun
Bir ara yaşadım yaklaşık 1 ay kadar ama şuan daha iyi oğlum mama da değiştirmedim ki özel mama kullanıyor laktozsuz tadı kötü gece besliyorum aöa hala 2 kez 60 ya da 90 ne içerse, gece içirsen sen de psikolojik olarak biraz rahatlarsın nasıl olsa gece içti ya da içecek diye, çok zor bişi çok iyi anlıyorum seni ama inan gece beslemek dışında bişi bulamadım ek gıdayı kestim azcık o toparladı ama tekrar başlıcam bi kaç güne, Allah yardımcın olsun üzme kendini elinden gelen bişi yok suçlu hissetme ben öyle hissediyordumDun yazdim ama kimse yazmamis.oglum ictigi mamayi reddediyor biberon almak istemiyor ve ictigi mamayi verince kusuyor.tadini begenmiyor diye mamayi degistirdim sma aldim gene ayni.bebelqc gold aldirdim gene ayni.nedir bu ya???surekli emmek istiyor veriyorum memeyide doru dzgun emmiyor oynar gbi yapiyorvarmi yasiyan bunu?
Biz de 8 haziran ama hiç bir belirti yok okudukça çıkaranların çektiklerini korkuyorumBiz 3 haziran doğumluyuz daha hiç çıkmadı dişimiz. sıkıntısı başlayalı çok oldu amaa.
Valla bizim 22 Haziran.. 3. Ayından beri ne bulsa ağzına götürüyor.. Götürdükleri canını yakıyor basıyor yaygarayı.. Ama hâlâ diş yok.. Her zaman diş yüzünden huysuzdur inşallah dedim ama dişten değilmiş.. Bakalım diş ne yapacak?Biz de 8 haziran ama hiç bir belirti yok okudukça çıkaranların çektiklerini korkuyorum
Valla bizimki de herşeyi ağzına götürüyor çoookk uzun zamandan beri ama huysuzluk ya da ağlama yok o yüzden dişe yormadım hiç, herşeyi ağızlarıyla tanıyorlar ilk olarak ondan heralde, diş olunca ne yapacak çok merak ediyorum normalde dayanıklı bir bebek bakalım, yaa alt dişleri çıkınca çok tatlı olmuyolar mııııValla bizim 22 Haziran.. 3. Ayından beri ne bulsa ağzına götürüyor.. Götürdükleri canını yakıyor basıyor yaygarayı.. Ama hâlâ diş yok.. Her zaman diş yüzünden huysuzdur inşallah dedim ama dişten değilmiş.. Bakalım diş ne yapacak?
Bizimki hiç mama almadı canım,biberonu da kabul etmedi bilemedim sonradan neden olur.inşallah düzelir.ben ek gıdanın içine iki ölçek kadar mama koymaya başladım bu ara.sma gold var bizde tadı bence de berbat çocuklarhaklı yani, aşırı demir kokusu var o nedenle meyve püresi vs de karıştırıyorum tahıllı mamaya mesela öyle yiyor sen de bi böyle dene istersen.Dun yazdim ama kimse yazmamis.oglum ictigi mamayi reddediyor biberon almak istemiyor ve ictigi mamayi verince kusuyor.tadini begenmiyor diye mamayi degistirdim sma aldim gene ayni.bebelqc gold aldirdim gene ayni.nedir bu ya???surekli emmek istiyor veriyorum memeyide doru dzgun emmiyor oynar gbi yapiyorvarmi yasiyan bunu?
Kesinlikle bendefrhnrfhn benim de nisanda 4 yaşına girecek oğlum var ve çok zorluyor ona da hak veriyorum ve üzülüyorum yeterince vakit geçiremediğim için ve anneler bu süreçte .çok yıpranıyor resmen 5 yıl yaşlandım saçlarım acayip beyazladı ruhen de öyle zaten... biran önce zaman geçsin istiyorum...
Benimki de tam tersi , normalde sakindi yani yetişkin gibi birbirimizle konuşur anlaşırdık, ilgisi falan hiç eksik olmazdı, tamam bebek olunca o ilgi baya azaldı hatta kalmadı gibi, tamam anlıyorum benimle oynamaya , vakit geçirmeye ihtiyacı var ama olmuyorAl bendende o kadar kız akıllı oğlum 5.5 yaşında normalde de beni zorlayan bi çocuktu ama kardeşi olali bitirdi beni sabrimi deniyor resmen sipa en fazla iki olmalı bencede hatta mümkünse bir yaş ikiside ikiz gibi büyürler benimkilerin arası 5 yas çok zorlanıyorum malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?