2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Mesela neylere koyuyorsun sma ayi cnm?kac olcek koyuyosun birde ?tadini degistiriuormu ek gidanin?

Yazdigini tam anlamadim cnm?gece uyanincami veriuosun sen mamayi yani

Bebelac gold aldik onuda kusuyor ya

idrar yolu enf. olabilirmi aceba bi baktirsaniz genelde istahsiz oluyolar biz öyleyz suan hem 4dis birden geliyor hemde idrar yolu enf. var cok istahsiz gece uyanmiyor bile zorla mama veriyorum herzamn ictigi mamayi azicik icip birakiyor

Hadiya sizdemi olesinuz;( baktirdik ya ama baya oldu bidahami baktirsak ki ya

Yok canim alerji netlesti o; konumama almiyor sadece bu ara tek sikntimiz o yani.corba vs.iciyor

Hadiya ek gida emmesini azaltabilirmi yani???bizim hic azalmadi valadedigin gbi devamli memede oynuyor bizimkicorba veriyorsan daf zeytinyagi kiy icine.bak sukur oglumda hic olmadi benim

Sanirim ust dişler 8-10 aylikken cikiyor tabi bu her bebek için gecerli degil erkende cikarabiliyorlar. Havuç veriyorum eline soguk çok seviyo dislik buzdolabinda sogutup veriyorum

Ya bilmiyodm bn bnde artikk buzdolabina koyup ole veririm eline❤❤❤❤

Kızlar günaydın, bir süredir giremedim hiç neler oldu neler bitti bebişler nasıl biraz göz gezdirdim şimdi. Benim kız 2 gecedir uyumuyor, uyutmuyor.. Kurulmuş saat gibi, gece 12'de yatırabildik, 02:00'de uyandı. Biraz mama içirdim geri yatırdım uyudu ama 04:00'te tekrar uyandı zorla uyuttuk ve 06:00'da tekrar uyandu... 2'şer saat ara ile uyandı durdu. Uyurken de huzursuz uyuyor devamlı sağa sola atınıyor mızır mızır.. Bir sıkıntısı mı var anlayamıyorum burnu mu tıkandı diyorum değil.. Diş mi çıkarıyor diyorum ama dişte yok görünürde. Deliksiz gece uykumuz vardı, neden böyle olmaya başladı anlamış değilim. Sersem gibi kalktım işe geldim sabah

Bizim hergünkü uykumuz canım.. Hatta biz bir saate kalkıyoruz.. Huysuzluk artınca yirmi dkya düşüyor.. Bugün sürekli saat başı kalktı.. En son beş buçukta yatıp 7de kalktı.. Allahım şükürler olsun dedim.. Kalktım maske yaptım kendime.. O derece iyi hissediyorum kendimi

Aynen canım ama o tatlılık bize nasıl dönecek acaba? Yara olmayan göğüsler şimdi yara olur kesin
Birde diş için sürekli ağzına bişeyler götürmesi ile tanıma amaçlı götürmesi çok farklı.. Bizimki bildiğin kaşıyor diş etini.. Allahım hepsine şifa versin, sağlık versin bedenlerine..

Kizlar bu disligi buzdolabina koyun deniyor ya hasta etmesin birde?suresi varmi mesela dolapta kalma suresi?

Kızlar demir değerine hangisi ile bakılıyor bugün acile gittik demir dedik onlar derdim serum diye kan aldı ama sindi inrernetten baktigima göre hep ferritin deniyor kuzum çok ağladı kan alırken bi daha aldiramam şimdi ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…