- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.521
Öyleymiş eczaneci dedi mamaya karıştırdım kabul eder inşallahkronik_unutkan bize de onu verdi canım antibiyotik olarak geçmiyor o çünkü bakteriye veriliyor antibiyotik.
Bizimki de kusuyor hep biz de kaşıkla azar azar veriyoruz ateş düşürücü 2 tane veriyorum
Verebildin mi canım ne yaptın ? Yan etkisi kusma ve ishalmiş zaten bilgin olsun.
Ben emerken yandan normal şırıngayla vereyim dedim ama beyfendi kokusunu alır almaz bastı yaygarayı , kendi şırıngasıyla mümkün değil zaten alması kusuyor ben de kaşıkla veriyorum oyalayarak. Bu arada ateşi ancak 3. Gün normale döndü gibi sizin ateş nasıl ?
Ay yavrum benim yaa, nasıl hasta oldunuz siz? Nerden geçti bu? Senin iş yerinden mi, başka yerden mi acaba? En kötüsü onların hasta olması. İnsan dayanamıyorA aeengineer gittimi sağlam gitmek lazım ben genelde baya giydirerek yapıyorum değsin dimi3 gün raporluyum kızda bende beteriz. Çocukta virüs çıktı öksürüğü ciğerlere inmemiş şükür, antibiyotik verdi öksürük için şurup. Hatun ilaç kabul etmiyor mamasına karıştırıyorum. Üst 2 dişinin beyazları görünmeye başladı. İshal oldu diş ve hastalık yüzünden direnci düşük dedi doktoru
Benim sütüm var ama idare edecek kadar değil bir de emerek uyuyo, siz iyi çözümlemişsiniz, ağrı çok fena yerleri yumrukluyorum resmenAyni durumu bende yasadim geçtiğimiz hafta. Yirmilik dișim curumus ve agri yapiyordu iltihapli oldugu için agumentin ve parol kullandim doktor zarari yok bebege desede ben sutum stokta vardi ilac aldigim sure ondan verdim sutumu sagdim surekli bebegime icirmedim. Ama disimden kurtuldumya nasil rahatladim anlatamam agri çok fena beterdi. Sizede gecmis olsun ben böyle cozumledim
Sağol canım içim rahatladı biraz, annelik işte kılına zarar gelmesin istiyoruz, ama mecburdum bu ağrı beter bişi yaşayan bilir, gelmiş geçmiş seninki darısı başıma, birini çektirmiştim ben biri tamamen çıktı ağrı yapmıyor şükür biri gömülü belki bunla birlikte çekerler, bu da yarı gömülü işte off çeksinler de kurtulayım kendimi aynada tanıyamıyorum şişliktenAugmentin kullandim hem de bikac kez.hatta birini erken biraktigim icin sonrasinda daha kotu hasta oldum baska dertler cikti basima tekrar basladim.butun antibiyotikler sute geciyor ancak augmentinin cocuga zarari yok icin rahat olsun tadi degisir en fazla biraz emmede sknti cikarabilir bebis ama ben sorun yasamadim o dönemler.cok geçmiş olsun yirmilikler zor ben de üçünü cektirdim gömülü disti benimkiler once açıp sonra disi ikiye bolup aldilar sinirler cok yakin diye.kurtuldum son kalan da ara ara agriyor gomulu o da
Mamaya 3 ml ekledim canım 150 lik yapmıştım 120 içti. Bizim kızın ateşi 1 haftadır var ama diş yüzündendi 2 gün önce gece 40 a fırladı bir anda sonrada öksürmeye başladı. Şimdi 37.4 gibi seyrediyor sürekli takip ediyorumVerebildin mi canım ne yaptın ? Yan etkisi kusma ve ishalmiş zaten bilgin olsun.
Ben emerken yandan normal şırıngayla vereyim dedim ama beyfendi kokusunu alır almaz bastı yaygarayı , kendi şırıngasıyla mümkün değil zaten alması kusuyor ben de kaşıkla veriyorum oyalayarak. Bu arada ateşi ancak 3. Gün normale döndü gibi sizin ateş nasıl ?
Ben hastayım annemle babamda hasta olmadıklarını iddia ederek öksürüyorlar. Öpmeyin dememe rağmen herkes yapışıyor çocuğa, kardeşime kızdım bugün dokunma diye yap bi çocuk öptürüyormusun görelim dedim. Ben çekiyorum eziyetini kimse öpmeyecek çocuğu dedim bakalım ne kadar sürecekAy yavrum benim yaa, nasıl hasta oldunuz siz? Nerden geçti bu? Senin iş yerinden mi, başka yerden mi acaba? En kötüsü onların hasta olması. İnsan dayanamıyor
Doktora götürmekte fayda var canım basit zaten testi kulak pamuğu gibi çubukla burnundan örnek alıyorlarKızlar bizde ateş yok ama öksürük var influenza olabilir mi sizce ?
Mama sevmeyen çocuklara bebelac öneriyorum daha doğrusu ben değil aile hekimliğimizdeki hemşire önerdş. 2 çocuğu var diğer mamalara göre daha hafif hiç içmemesinden iyidir dedi. Ben de hepsini denedim inatla ama şimdi bebelac içiyor gold değil onunda sevmedi az içiyor ama içiyor. Fiyatı da denemek için ideal bir tavsiye hiç içmemesinden iyidir. Hipp mamalarına katılabilirBenim kızım en geç saat başı uyanıyor, ve ağlıyor memeyi de doğru düzgün almıyor. Dirençli idrar yolu enfeksiyonu geçirdi acaba tekrarlıyor mu diye korkuyorum. Bir de bir haftadır sütüm azaldı, doymuyor mu diyorum. Mama da içmiyor, sütümün azaldığı zamanlarda smilac, sma, aptamil ve son olarak hipp combiotic denedim ama hem ittiriyor, bi şekilde içse bile kusuyor olduğu gibi sindirmeden. Gerçi hipp i kusmadı ama içmiyor, yüzünü buruşturuyor. Ek gıdayla da pek arası yok. Kayınvalidem de iki gündür bizde. Demin tutturdu uyumadan biberonla dolaptaki sütü verelim, senin sütün biriksin gece emzirirsin diye. Ben kırk defa açıkladım ama bi türlü kabul etmiyor, memelerin boşaldıkça sütün artacağını. İlk zamanlar da sağmama takmıştı. Neden sağıyor memesini dolu versin diye. Değişiklik olsun mama ver günde bi defa diyordu, ki hala diyor. Ne değişikliği ya? Sebze püresi yaptım o da fazla yapmışım, koca kase. Ah bunu yese emse yatsa diyor. Dedim anne naptın, bu kadar yemek istese ben yedirmem. Çocuk, Koca adam gibi yemek yesin istiyor. Ona göre hep aç çocuk. Uykuya iyi geliyor diye bir yerde okumuştum muz çayını. Demledim biraz da süt sağdım içine içsin diye, içiyor olunca ay aç bak içecek işte dolaptaki sütünü verelim dedi. Anne dedim iki paket süt var dolapta ben olmadığımda içsin, sütüm azalıyor ediyor gerek olur, ben varken beni emsin işte. Aç işte onun için uyanıyor dedi dan diye, tutamadı daha fazla içindeben de sana kalsa çocuk her zaman aç dedim kayınvalidemi çok severim, her şeyime yardım eder ama çocuğun yemesine bu kadar karışmasına gıcık oluyorum, batıyor her sorusu her dediği çocuğun yemesiyle ilgili. Doğduğundan beri emiyor mu doyuyor mu yutkunuyor mu diye sorardı her gelmesine, her aramasına, çocuğun her emmesine. Artık fobi oldu bende onun sütümle, çocuğun yemesiyle ilgili bi şey sorması, demesi. Ay neyse uyumuyordan kayınvalide şikayetine geldim ve uzun yazdım ama sinirlendim yine, affola
Kayınvalide fala dinleme 150 cc mama içse yine emmek için uyanıyor. Açlıkla ilgisi yok kesinlikleBenim kızım en geç saat başı uyanıyor, ve ağlıyor memeyi de doğru düzgün almıyor. Dirençli idrar yolu enfeksiyonu geçirdi acaba tekrarlıyor mu diye korkuyorum. Bir de bir haftadır sütüm azaldı, doymuyor mu diyorum. Mama da içmiyor, sütümün azaldığı zamanlarda smilac, sma, aptamil ve son olarak hipp combiotic denedim ama hem ittiriyor, bi şekilde içse bile kusuyor olduğu gibi sindirmeden. Gerçi hipp i kusmadı ama içmiyor, yüzünü buruşturuyor. Ek gıdayla da pek arası yok. Kayınvalidem de iki gündür bizde. Demin tutturdu uyumadan biberonla dolaptaki sütü verelim, senin sütün biriksin gece emzirirsin diye. Ben kırk defa açıkladım ama bi türlü kabul etmiyor, memelerin boşaldıkça sütün artacağını. İlk zamanlar da sağmama takmıştı. Neden sağıyor memesini dolu versin diye. Değişiklik olsun mama ver günde bi defa diyordu, ki hala diyor. Ne değişikliği ya? Sebze püresi yaptım o da fazla yapmışım, koca kase. Ah bunu yese emse yatsa diyor. Dedim anne naptın, bu kadar yemek istese ben yedirmem. Çocuk, Koca adam gibi yemek yesin istiyor. Ona göre hep aç çocuk. Uykuya iyi geliyor diye bir yerde okumuştum muz çayını. Demledim biraz da süt sağdım içine içsin diye, içiyor olunca ay aç bak içecek işte dolaptaki sütünü verelim dedi. Anne dedim iki paket süt var dolapta ben olmadığımda içsin, sütüm azalıyor ediyor gerek olur, ben varken beni emsin işte. Aç işte onun için uyanıyor dedi dan diye, tutamadı daha fazla içindeben de sana kalsa çocuk her zaman aç dedim kayınvalidemi çok severim, her şeyime yardım eder ama çocuğun yemesine bu kadar karışmasına gıcık oluyorum, batıyor her sorusu her dediği çocuğun yemesiyle ilgili. Doğduğundan beri emiyor mu doyuyor mu yutkunuyor mu diye sorardı her gelmesine, her aramasına, çocuğun her emmesine. Artık fobi oldu bende onun sütümle, çocuğun yemesiyle ilgili bi şey sorması, demesi. Ay neyse uyumuyordan kayınvalide şikayetine geldim ve uzun yazdım ama sinirlendim yine, affola
Ben gece uykusundan önce 7 ölçek mama veriyorum 210 ml dediğin gibi hiç belli olmuyor 1saat sonra bile kalktığı oluyor ya da mananın üstüne emerek uyuduğu da .dediğin gibi canım uykularinin açlıkla toklukla alakası yok.bu arada biz de gribiz ama sizde ateşte varmış çok geçmiş olsun.Kayınvalide fala dinleme 150 cc mama içse yine emmek için uyanıyor. Açlıkla ilgisi yok kesinlikle
Karanlık canım kapıda kapalı ama yok kıyameti koparıyor. Öksürüğüde var ağlayınca artıyor korkup alıyorum bendeBen gece uykusundan önce 7 ölçek mama veriyorum 210 ml dediğin gibi hiç belli olmuyor 1saat sonra bile kalktığı oluyor ya da mananın üstüne emerek uyuduğu da .dediğin gibi canım uykularinin açlıkla toklukla alakası yok.bu arada biz de gribiz ama sizde ateşte varmış çok geçmiş olsun.
Şunu sormak istedim sana salıncak falan kurmuşsunuz.uyutmaya çalışırken ortam sessiz ve karanlık mi.ben uyuturken hala gürültü açıyorum ve kızım tam karanlıkta uyuyor gece lambası dahi kullanmıyorum.gram ışık görsün oraya dikiyor gözünü uyumuyor
Anladım canım.karanlik olmazsa uyumuyor ve o beyaz gurultu seslerinden başka ses olursa da ya sessiz olcak ya onlardan açık olacak.oyle alıştı.insallah çabucak atlatirsiniz.Karanlık canım kapıda kapalı ama yok kıyameti koparıyor. Öksürüğüde var ağlayınca artıyor korkup alıyorum bende
bukadarmi benzer k. valideler seni cok iyi anliyorum. lohusalikta mahvetti beni aetik ne dese batiyor fobi haline geldi malesefBenim kızım en geç saat başı uyanıyor, ve ağlıyor memeyi de doğru düzgün almıyor. Dirençli idrar yolu enfeksiyonu geçirdi acaba tekrarlıyor mu diye korkuyorum. Bir de bir haftadır sütüm azaldı, doymuyor mu diyorum. Mama da içmiyor, sütümün azaldığı zamanlarda smilac, sma, aptamil ve son olarak hipp combiotic denedim ama hem ittiriyor, bi şekilde içse bile kusuyor olduğu gibi sindirmeden. Gerçi hipp i kusmadı ama içmiyor, yüzünü buruşturuyor. Ek gıdayla da pek arası yok. Kayınvalidem de iki gündür bizde. Demin tutturdu uyumadan biberonla dolaptaki sütü verelim, senin sütün biriksin gece emzirirsin diye. Ben kırk defa açıkladım ama bi türlü kabul etmiyor, memelerin boşaldıkça sütün artacağını. İlk zamanlar da sağmama takmıştı. Neden sağıyor memesini dolu versin diye. Değişiklik olsun mama ver günde bi defa diyordu, ki hala diyor. Ne değişikliği ya? Sebze püresi yaptım o da fazla yapmışım, koca kase. Ah bunu yese emse yatsa diyor. Dedim anne naptın, bu kadar yemek istese ben yedirmem. Çocuk, Koca adam gibi yemek yesin istiyor. Ona göre hep aç çocuk. Uykuya iyi geliyor diye bir yerde okumuştum muz çayını. Demledim biraz da süt sağdım içine içsin diye, içiyor olunca ay aç bak içecek işte dolaptaki sütünü verelim dedi. Anne dedim iki paket süt var dolapta ben olmadığımda içsin, sütüm azalıyor ediyor gerek olur, ben varken beni emsin işte. Aç işte onun için uyanıyor dedi dan diye, tutamadı daha fazla içindeben de sana kalsa çocuk her zaman aç dedim kayınvalidemi çok severim, her şeyime yardım eder ama çocuğun yemesine bu kadar karışmasına gıcık oluyorum, batıyor her sorusu her dediği çocuğun yemesiyle ilgili. Doğduğundan beri emiyor mu doyuyor mu yutkunuyor mu diye sorardı her gelmesine, her aramasına, çocuğun her emmesine. Artık fobi oldu bende onun sütümle, çocuğun yemesiyle ilgili bi şey sorması, demesi. Ay neyse uyumuyordan kayınvalide şikayetine geldim ve uzun yazdım ama sinirlendim yine, affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?