- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.501
Merhaba selamlar Tekirdağ a çok severim oraları 5 sene yaşadım Malkarada :))Merhaba.ben Tekirdağ daydim.Tulum 15gunluk olana kadar giydirdim biraz yağmurlu idi birada.25 Haziran'da doğum yaptım.eylul sonuna kadar tek çıtçıtli badi ve sadece çorap giydirdim.gece muslinle üstünü örttum.cok rahattı.takimlari falan hiç giydirmedim üstlerini .
Zaten hep anneyle yapışık olduğu için sıcacık kalıyorlar:)Cevap için teşekkürler :) yeni doğan olacağı için emin olamamıştım vücut ısısını korumak için.
Iki çocuk arası bence en fazla 2 olmalı, hemen arkasına olsa tadından yenmez ama zor bebeklik geçirenler için 2 iyidir diyorum, birini bezden çıkarmak iyi olur. Bana da zamanında h3m3n arkasına düşün, ya da 2 yaş olsun vs . Dediler ben aman dedim yok olmaz ama şimdi kafamıYaa bi tane daha boyle daha minik daha aglak uykusuz bi bebis zor olmaz mi.bu konuda ne dusunuyorsunuz hakikaten kizlar iki bebek arasi nasil olmali?
Bugun iki bucuktan dort bucuga kadar uyku molasi verdi.beste yani yarim saat sonra tekrar uyanip yine bi 45dk uyumadi.yedide kalkti ve bida uyumadi sonra.berbat bir geceydi napicaz böyle bilmiyorum
İzmir de yaşıyorum ben de sadece zıbın giydirdim ilk 20 hariç yaklaşık 3 ay boyunca tulum falan hiç giydirmedimİyi akşamlar,2019 haziran annesiyim sizlere danışmak istiyorum.yazı nasıl atlattınız bebislerinizi ,kıyafet olarak izmirdeyim.tulumlar takımlar giyilebiliniyor mu?
Iki çocuk arası bence en fazla 2 olmalı, hemen arkasına olsa tadından yenmez ama zor bebeklik geçirenler için 2 iyidir diyorum, birini bezden çıkarmak iyi olur. Bana da zamanında h3m3n arkasına düşün, ya da 2 yaş olsun vs . Dediler ben aman dedim yok olmaz ama şimdi kafamıvuruyorum ki keşke bu kadar arayı açmasaydım, kız iyi şükür de 6 yaşındaki oğlum anamdan emdigim sütü burnumdan getiriyor
Kızlar merhaba çok kötüyüm 20 lik dişim iltihap kapmış sol yanak davul gibi şişti ölüyorum ağrıdan zonkluyo sürekli dğn gece hiç uyumadım neredeyse, hekim augmentin verdi bir de parol, emzirirken kullananlar var mı bebeğe bi etkisi oldu mu çok kötü vicdan yapıyorum gebelik dahil bir ilaç içmişliğim yoktu bu nerden çıktı bilmiyorum, canım çok yanıyor mecburen içtim salı günü çekilecek inşallah iltihap giderse
"Tekirdağ a çok severim oraları 5 sene yaşadım Malkarada :))"Merhaba selamlar Tekirdağ a çok severim oraları 5 sene yaşadım Malkarada :))
Yazın izmir malum çok sıcak oluyor ama küçük bebek nasıl giydirilir bilemedim.ona gore hazırlık yapıcaz.tşk.ler cevap için :)
Ablacığım alerjisi olduğu belli.. Dikkat etmen lazım.. Havuç, patates, kabak haşlaması verebilirsin.. Haşlayıp, ılıyınca içine hafif zeytinyağı.. İstersen pirinç ya da irmikte katabilirsin.. Meyvelerden elma, armut, muz ile başlayabilirsin.. Pirinç unu ile muhallebi yapıp içine gün kurusu ya da meyve katabilirisn.. Sütsüz, yoğurtsuz tarhana ile çorba yapabilirsin.. Alerjik bebekler için başlangıç bu şekilde.. Doktorumun tavsiyelerini yazdım sana.. Bende bu şekilde başladım, yemiyor pek ama bir reaksiyon artışı da görmedim.. Maalesef bizler peynir, yoğurt, yumurta sarısı Vs veremiyoruz.. Zamanla inş.. Onları yavaş yavaş tanıtacağız vücutlarına . Geçecek inş.. Sen sadece uymaya çalış diyete.. Kimse de ağzına bişey vermesin.. Normal bebeğin bile çikolata ile işi yok, bizim bebeklerin hepten yok..Ah ne diyosun götürmedik yüreğime inicek şimdi ...Ben bu cocuga ne yediricem şimdi yaaa uffff
Valla bişeyler deseydim de içimde kalmayaydı keşke :)
Ayy önce bir güldüm canım.. Bizim bebeler ilginç cidden.. Bebekler gibi uyuyor derler ya, tamamen yalan.. Hangi bebek uyuyor Allah aşkına??? Hele gösterin bi :) bende sabahları inanılmaz güçsüz hissediyorum kendimi ama Allaha şükürler olsun gün içi bir sihirli el değiyor gibi kalkıp iş yapıyorum.. Sonra bakıyorum akşama pertim. Aman allahım gece ne yapacağım bu yorgunlukla diyorum.. Hep aynı kısır döngü.. Rabbim uykuyu sevdirsin evlatlarımıza.. Baya alışkanlık yaptı bizimkiler.. 2. Olursa emzirmek için kaldırmayacağım..Sabreden organlarım error veriyor bu sabaha karşı camdan atlayasım geldineden böyle bu çocuklar yaa.kıyastan nefret ederim ama elin bebeleri mışıl mışıl uyurkene biz 6 ayı geçmişiz bir aylık bebe gibi yarım saatte bir ağlamalar uyanmalar nedir hala artık gücüm kalmadı
Allah bize sabır, onlara uyku sevdası versin canım.. Bizimkiler hep atak haftasındalar maşallah.. Bende 2.yi istiyorum.. Oğlumu görünce daha da istiyorum . Çünkü olacak zaten Allahın izniyle.. O da böyle olursa ilerleyen yaşta hiç çekemem.. Belki deli deliyi görünce sopasını saklar Yaa bi tane daha boyle daha minik daha aglak uykusuz bi bebis zor olmaz mi.bu konuda ne dusunuyorsunuz hakikaten kizlar iki bebek arasi nasil olmali?
Bugun iki bucuktan dort bucuga kadar uyku molasi verdi.beste yani yarim saat sonra tekrar uyanip yine bi 45dk uyumadi.yedide kalkti ve bida uyumadi sonra.berbat bir geceydi napicaz böyle bilmiyorum
İlacı ne ? Influenza a çıktı kızda enfluvir verdi doktoru ama antibiyotik oGeçmiş olsun tüm anne ve kuzularına... biz de hastayız salgın varmış yılın ilk gecesini hastane de geçirdik yavrumun 40 a çıkan ateş titremesi aklımı aldı resmen . İnfluenza virüsü var kızlar hastanedeyken bi sürü aynı vaka geldi . Antibiyotik vermeyin boşuna . İlacı var bu virüsün . Burundan mukoza alıp test ediliyor . Ateşi öksürüğü varsa bebişlerin yaptırın bu testi anneler şükür 3. Günde bizim ateş azalmaya başladı . Herkese ço kgeçmiş olsun ...
Ayni durumu bende yasadim geçtiğimiz hafta. Yirmilik dișim curumus ve agri yapiyordu iltihapli oldugu için agumentin ve parol kullandim doktor zarari yok bebege desede ben sutum stokta vardi ilac aldigim sure ondan verdim sutumu sagdim surekli bebegime icirmedim. Ama disimden kurtuldumya nasil rahatladim anlatamam agri çok fena beterdi. Sizede gecmis olsun ben böyle cozumledimKızlar merhaba çok kötüyüm 20 lik dişim iltihap kapmış sol yanak davul gibi şişti ölüyorum ağrıdan zonkluyo sürekli dğn gece hiç uyumadım neredeyse, hekim augmentin verdi bir de parol, emzirirken kullananlar var mı bebeğe bi etkisi oldu mu çok kötü vicdan yapıyorum gebelik dahil bir ilaç içmişliğim yoktu bu nerden çıktı bilmiyorum, canım çok yanıyor mecburen içtim salı günü çekilecek inşallah iltihap giderse
Enfluvir bizde kullandik ne beter aci bir ilac o allahim alir almaz kusuyordu yavrum. Biz buhar makinasinda ilac kullanip verdik. Çok sükür simdi iyiyiz ama bugün de aşi olduk gece nasil oluruz bilmiyorum biri bitiyor biri basliyor malesefİlacı ne ? Influenza a çıktı kızda enfluvir verdi doktoru ama antibiyotik o
İlaç kullanirken bizde kesmistik yemiyordu zaten. Ilac saniyordu kuzum. Șimdi yeni yeni basladik ek gidaya tekrardan. Tarhana çorbası yogurt çok seviyor. Sabahlari yumurta labne veriyorum. Öglende corba yogurt aksam meyva puresi yiyorBu arada ek gıdayı kestik bir süre
Riske atmayıp mamasına karıştırayım o zamanEnfluvir bizde kullandik ne beter aci bir ilac o allahim alir almaz kusuyordu yavrum. Biz buhar makinasinda ilac kullanip verdik. Çok sükür simdi iyiyiz ama bugün de aşi olduk gece nasil oluruz bilmiyorum biri bitiyor biri basliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?